Tikrai atrodo,bet va vietoj pupeliu ka nors kita sugalvociau.
valgau kiauliena kinietiskai... skanu, tik noretusi kazkokio astresnio prieskonio... manau, kad cia mano marinatas kaltas, reikejo astresnio ko nors imesti ir beje, man beveik visas krakmolas pasiliko prie keptuves krastu... tiesiog atsoko nuo mesos nors kai darau vistiena kinietiskai visad gaunasi (tik as i baltyma, o po to i krakmola volioju, o ne baltyma su krakmolu maisau). idesiu nuotrauka, kai pavalgysiu
skaniai vistiena su brukniu padazu atrodo... tik man nelabai derinasi pupeles ten, rinkciausi kokias nors salotas
skaniai vistiena su brukniu padazu atrodo... tik man nelabai derinasi pupeles ten, rinkciausi kokias nors salotas
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 10, 18:48)
Tikrai atrodo,bet va vietoj pupeliu ka nors kita sugalvociau.
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 10, 19:06)
valgau kiauliena kinietiskai... skanu, tik noretusi kazkokio astresnio prieskonio... manau, kad cia mano marinatas kaltas, reikejo astresnio ko nors imesti ir beje, man beveik visas krakmolas pasiliko prie keptuves krastu... tiesiog atsoko nuo mesos nors kai darau vistiena kinietiskai visad gaunasi (tik as i baltyma, o po to i krakmola volioju, o ne baltyma su krakmolu maisau). idesiu nuotrauka, kai pavalgysiu
Kadangi ne i paroda darau, tai pasirinkau pupeles nes musu seimyna laaabai megsta jas
O del krakmolo, tai gal viska kartu i keptuve supylei, nes as apkepinejau kiekviena gabaliuka atskirai
QUOTE(mmergyte @ 2007 12 09, 20:47)
siandien musu vakariene pagal si recepta:
http://giedrius-v.li....com/30220.html
(is tos esamos normos teslos isejo,kazkas 16 cebureku )beje,atvese skanesni,bent jau mums
skanaus,prasom i svecius,jei kas norit dar liko
http://giedrius-v.li....com/30220.html
(is tos esamos normos teslos isejo,kazkas 16 cebureku )beje,atvese skanesni,bent jau mums
skanaus,prasom i svecius,jei kas norit dar liko
Na ir skaniai atrodo Reiks ir man pagal sita receptuka pabandyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 10, 18:11)
Kadangi ne i paroda darau, tai pasirinkau pupeles nes musu seimyna laaabai megsta jas
O del krakmolo, tai gal viska kartu i keptuve supylei, nes as apkepinejau kiekviena gabaliuka atskirai
juk nei viena i paroda nedarom, parodom ka valgom gaminam tai kas mums skanu ir atitinka musu poreikius (as pvz. be mesos nei dienos )
tai tu kiekviena gabaliuka atskirai kepi tai kiek laiko reikia.. ne as viska iskarto sudejau, tiesiog su sakute mirkiau plakinyje ir i keptuve dejau. stai mano sedevras (tavajam neprilygsta )
ESLAUDA,jau patiekalo grozis isduok paslapti kur tokias lekstes pirkai?
[quote=mmergyte,2007 12 09, 21:47]
Labai aciu uz receptuka , mano vyras taip isgyre kaip padariau, sake patys skaniausi ir tikriausi ceburekai
Labai aciu uz receptuka , mano vyras taip isgyre kaip padariau, sake patys skaniausi ir tikriausi ceburekai
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 10, 21:20)
ESLAUDA,jau patiekalo grozis isduok paslapti kur tokias lekstes pirkai?
Man ir skonis Lekstes pirkau jau seniai jei neklystu, tai Dorado parduotuvej
Reiks ir man kada siuos ceburekus isbandyt
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 10, 20:03)
tai tu kiekviena gabaliuka atskirai kepi tai kiek laiko reikia.. ne as viska iskarto sudejau, tiesiog su sakute mirkiau plakinyje ir i keptuve dejau. stai mano sedevras (tavajam neprilygsta )
Aha, as atskirai dejau, kad nesuliptu. Idejus i stipriai ikaitinta keptuve su aliejum, jie apskrudo per kokia 10 sekundziu, tada apverciau, dar tiek pat palaikiau ir isemiau. Mesyte gavos minksta minksta Tiesa, kepiau Wok keptuvej
Tik nereikia taip savikritiskai, atrodo lux
Sveikutes!
Butume labai dekingos, jei turedamos laiko, uzpildytumete sia anketa :
http://www.apklausa.....php?form=13696
Sia apklausa, skirta issiaiskinti, kokia galimybe Lietuvoje yra isikurti kulinariniam knygynui. Dekui uz jusu atsakymus!
Leidybos studentes
Butume labai dekingos, jei turedamos laiko, uzpildytumete sia anketa :
http://www.apklausa.....php?form=13696
Sia apklausa, skirta issiaiskinti, kokia galimybe Lietuvoje yra isikurti kulinariniam knygynui. Dekui uz jusu atsakymus!
Leidybos studentes
Spageti su ashtuonkoju padazu:
(Labai greitas patieklas):
Keptuveje pora minuciu pakepam sutrinto cesnako, beriam ashtuonkojus (juos pirkau suhaldytus, jau apdorotus-apvirtus), ishspaudziam puse citrinos, idedam pomidora, supjaustyta kubeliais, truputi patroskinam, tada pilam padazo (kas koki megsta, ash dejau salsa), kelis shaukshtus grietines, juros druskos, shaukshteli cukraus, juodu pipiru ir shiaip, megiamu prieskoniu..
Nuotraukos gavosi ne kokios, bet buvo skanu
Keptuveje pora minuciu pakepam sutrinto cesnako, beriam ashtuonkojus (juos pirkau suhaldytus, jau apdorotus-apvirtus), ishspaudziam puse citrinos, idedam pomidora, supjaustyta kubeliais, truputi patroskinam, tada pilam padazo (kas koki megsta, ash dejau salsa), kelis shaukshtus grietines, juros druskos, shaukshteli cukraus, juodu pipiru ir shiaip, megiamu prieskoniu..
QUOTE(6663 @ 2007 12 11, 05:22)
Spageti su ashtuonkoju padazu:
Nedrysciau as tokio patiekalo valgyti per daug man jis egzotiskas
Egzotiskas patiekalas atrodo puikiai, ale as ju irgi nebevalgau, nes paskutini karta pavalgiusi ilgai draugavau su tualetu, o dar buvau ,8men. buvo, tai visai sunku buvo