Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

user posted imagePaprasčiausias plovas ir agurkai su grietine. Ryžius užmerkt šaltam vandeny (taip greičiau išbrinksta), pakepinti lygiomis dalimis svogūnų, morkų, mėsos (paprastai vištiena) su prieskoniais, pomidorų padažu. Užvirinti stiklinę vandens su druska pagal skonį, dėti paruoštas daržoves su mėsa, kelias minutes leisti pavirti, tada dėti nusunktus ryžius ir virti kokias 10-15 min ant vidutiniškai stiprios ugnies periodiškai maišant. Tada sumažinti ugnį ir dar pavirt kokias 5 min. Kai ryžiai bus tokie daugiau minkšti nei kieti, išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu, rankšluosčiu virtuviniu ir pastatyt brinkt kokias 15min. Tada ryžiai būna birūs, o ne košė. (tik nuotraukos kokybė ne super.) blush2.gif
Atsakyti
Silke su morkom ir marinuotais agurkais 4u.gif Reikes silkes file supjaustyti mazais gabaliukais, virtas morkas ir marinuotus agurkus taip pat supjaustom kubeliais ir sumaisom viska su majonezu. Labai skanu su karstom bulvem, agurku as kartais ir nededu jei neturiu. 4u.gif Si karta bulviu nespejau isvirti tai valgem su duona ax.gif user posted image
Atsakyti
Dorinda, tikiu kad skanu drinks_cheers.gif reikes ryt vakarienei paruost
Atsakyti
Viskas atrodo begalo skaniai 4u.gif essen.gif tourist5.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2008 01 03, 22:09)
Siandien vakarienei iskepiau siuos ceburekus. Tai MB sake dar gyvenime tokiu skaniu nevalge thumbup.gif Pagalvojus, kad 16 jau labai daug, kepiau is puses normos, ir ka, buvo maza...  lotuliukas.gif Nors as suvalgiau tik 2, MB siandien labai geras apetitas biggrin.gif Sake, dabar prasys ir prasys, kad iskepciau rolleyes.gif


Tokius čeburekus iškepus geriausia iškart iš keptuvės dėti į Zepterio (ar panašią storadugnę keptuvę) perdėti ir palikti kokia 15 min. - jie tada minkštesni ir sultingesni ir skanesni gaunasi - jau bandyta ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2008 01 21, 01:05)
Silke su morkom ir marinuotais agurkais  4u.gif  Reikes silkes file supjaustyti mazais gabaliukais, virtas morkas ir marinuotus agurkus taip pat supjaustom kubeliais ir sumaisom viska su majonezu. Labai skanu su karstom bulvem, agurku as kartais ir nededu jei neturiu. 4u.gif Si karta bulviu nespejau isvirti tai valgem su duona :ax

labai skani ideja, reikes pabandyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Redazi @ 2008 01 20, 22:27)
super receptas išbandžiau ačiū thumbup.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 19, 15:54)

Gaminau vakar pagal 6663 receptuka krevetes su laukiniais ryziais. Labai patiko ryziai  thumbup.gif nebuvau tokiu valgius, arba neatsimenu  smile.gif Patiko ju derinys su zirneliais. Tik krevetems truko skonio. Kita kart krevetes apkepsiu atskirai ant sviestuko su vegeta. Bendrai labai skanu  thumbup.gif  4u.gif

Laukiniai ryziai tikrai niam smile.gif ..o krevetes, jei truksta skonio, palaikyk valandele pries gaminant su cesnakeliu ir citrinos sultim, bus kaip tik 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti dėl "Rudnosiukų" ar faršas iškepęs nesigauna sausas? ir kiek laiko maždaug reikia Rudnosius kepti?
Atsakyti
KAIP SKANIAI ATRODO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 01 20, 23:34)
Paprasčiausias plovas ir agurkai su grietine.

jau 100 metu nevalgiau plovo, jamu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 21, 11:42)
jau 100 metu nevalgiau plovo, jamu  bigsmile.gif

Skanaus..... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2008 01 21, 10:41)
noriu paklausti dėl "Rudnosiukų" ar faršas iškepęs nesigauna sausas? ir kiek laiko maždaug reikia Rudnosius kepti?

Nors ir ne aš įdėjau, bet atsakysiu, nes dažnai kepu (ačiū autorei). 4u.gif
Atvirkščiai - mėsa būna ypatingai sultinga, nes daržovių sluoksnis neleidžia jau išdžiūti. O kepti kepu apie pusvalandį.
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 01 19, 20:01)
O kaip paruošiamas faršas?Kaip kotletams?


Faršą ruošiu truputėlį kietesnį nei kotletams (dedu 2 kiaušinius, džiuvėsėlių, prieskonių), nors pagal receptą tai kaip kotletams, bet iš kietesnio man lengviau formuot tuos laivelius rolleyes.gif

QUOTE(lineva @ 2008 01 20, 19:45)
Jau tie rudnosiukai, tai gal nezinau, kiek suvalgyciau, reiks šią savaitę gaminti, nieko nebus blush2.gif


drinks_cheers.gif mes irgi labai pamėgom juos, kažin atsivalgysim kada nors mastau.gif hihihi.gif

QUOTE(dangiuk @ 2008 01 21, 10:04)
Nors ir ne aš įdėjau, bet atsakysiu, nes dažnai kepu (ačiū autorei). 4u.gif
Atvirkščiai - mėsa būna ypatingai sultinga, nes daržovių sluoksnis neleidžia jau išdžiūti. O kepti kepu apie pusvalandį.


drinks_cheers.gif mėsytė tikrai labai sultinga ir skani essen.gif
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2008 01 20, 19:15)
Jau jus tik super kulinares neuspykit ir jokiu budu neisizeiskit, bet man beziurint si foruma susidare jau gan senokai tokia nuomone kad jus toje virtuveje prie puodu tik ir gyvenat antraip is kur tokiu stebuklu nuotraukos atsiranda. Atrodo prisedi pavalgius o seile kaip visvien varva
Nu bravo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

zinai kai moki-neuztrunki tongue.gif

QUOTE(logika @ 2008 01 21, 10:41)
noriu paklausti dėl "Rudnosiukų" ar faršas iškepęs nesigauna sausas? ir kiek laiko maždaug reikia Rudnosius kepti?

schmoll.gif
Atsakyti