QUOTE(Lalaa @ 2008 01 18, 17:56)
Nerytė, grazu

o kaip skonis sonines ir kreveciu?
visai skanu, man irgi kazkaip keistai atrode, bet paragavus nenusivyliau
QUOTE(6663 @ 2008 01 18, 19:29)
apie shi receptuka zinojau, tik niekad ir nepabandziau, atrodo labai skaniai, nes visi produktai mano mylimi..Ui, kaip skanu ir grazu..

[
aciu
QUOTE(TUSINA @ 2008 01 18, 20:28)
Neryte, parasyk, prasau, gaminimo procesa. Tiksliau, kiek laiko ir kokiam puode troskinai. O mesos pamusti nereikia? O kokiam padaze ar sultiny vyksta tas troskinimo procesas? Niekada dar netroskinau taip mesos

,tai begale klausimu iskilo.
as nemusu, pamarinuoju, palieku keliom val. po to i miltus ir i gilesne keptuve, apkepu is abieju pusiu, po to uzpilu vandeniu ir troskinu, (uzdengus dangciu) karts nuo karto apverciu kita puse ir ipilu vandens... net nezinau kiek laiko... gal 45 min.