Atrodo, tai labai skaniai , bet ta šoninė galėtų būti be riebaliukų bet čia tik man
jurgitam,taigis maritatas su visu receptu puslapiu atgal
Ui ui kaip čia skaniai pas jus. Gerai, kad užsukau jau po to kai pavalgėm. Sumaniau užsukt pas jus pasižiūrėt, ką reiks rytoj gamint. Tai bežiūrint seilė iki kelėnų nutįso. Šaunuolės mamos.
ELENA iš nuotraukų laaaaabai skaniai atrodo tavo patiekaliukas
issitraukiau sparnelius is kameros, isbandysiu receptuka
labai patiko sparneliai ir tos bulvytes su sonine, tik gaila, kad nesimato galutinio rezultato.... ar speja bulves iskepti, ar nesudega sonine?
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 12:05)
kepi ant aliejaus ar ant kepimo popieriaus?
temai pagyvinti (paivairinti) imetu troskinta jautienos mente
ir siandien gamintus suktinukus su krevetemis ir dziovintomis slyvomis
(kazkurios forumietes receptas su krevetemis, o su slyvomis jau seniai gaminu)
sonine patepam majonezu, dedam krevetes ir suvyniojam, persmeigiam smeigtuku, kepam keptuveje (galima ir orkaiteje)
Skanaus!
ir siandien gamintus suktinukus su krevetemis ir dziovintomis slyvomis
(kazkurios forumietes receptas su krevetemis, o su slyvomis jau seniai gaminu)
sonine patepam majonezu, dedam krevetes ir suvyniojam, persmeigiam smeigtuku, kepam keptuveje (galima ir orkaiteje)
Skanaus!
Nerytė, grazu o kaip skonis sonines ir kreveciu?
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 18:45)
temai pagyvinti (paivairinti) imetu troskinta jautienos mente
ir siandien gamintus suktinukus su krevetemis ir dziovintomis slyvomis
(kazkurios forumietes receptas su krevetemis, o su slyvomis jau seniai gaminu)
sonine patepam majonezu, dedam krevetes ir suvyniojam, persmeigiam smeigtuku, kepam keptuveje (galima ir orkaiteje)
Skanaus!
ir siandien gamintus suktinukus su krevetemis ir dziovintomis slyvomis
(kazkurios forumietes receptas su krevetemis, o su slyvomis jau seniai gaminu)
sonine patepam majonezu, dedam krevetes ir suvyniojam, persmeigiam smeigtuku, kepam keptuveje (galima ir orkaiteje)
Skanaus!
apie shi receptuka zinojau, tik niekad ir nepabandziau, atrodo labai skaniai, nes visi produktai mano mylimi..Ui, kaip skanu ir grazu..
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 09:37)
[color=darkviolet]Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato Tiesiog nespėjau
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
o Jezau kaip skaniai atrodo , ir ideja labai gera
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 18:45)
Neryte, parasyk, prasau, gaminimo procesa. Tiksliau, kiek laiko ir kokiam puode troskinai. O mesos pamusti nereikia? O kokiam padaze ar sultiny vyksta tas troskinimo procesas? Niekada dar netroskinau taip mesos ,tai begale klausimu iskilo.
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 18, 17:56)
Nerytė, grazu o kaip skonis sonines ir kreveciu?
visai skanu, man irgi kazkaip keistai atrode, bet paragavus nenusivyliau
QUOTE(6663 @ 2008 01 18, 19:29)
apie shi receptuka zinojau, tik niekad ir nepabandziau, atrodo labai skaniai, nes visi produktai mano mylimi..Ui, kaip skanu ir grazu..
[
[
aciu
QUOTE(TUSINA @ 2008 01 18, 20:28)
Neryte, parasyk, prasau, gaminimo procesa. Tiksliau, kiek laiko ir kokiam puode troskinai. O mesos pamusti nereikia? O kokiam padaze ar sultiny vyksta tas troskinimo procesas? Niekada dar netroskinau taip mesos ,tai begale klausimu iskilo.
as nemusu, pamarinuoju, palieku keliom val. po to i miltus ir i gilesne keptuve, apkepu is abieju pusiu, po to uzpilu vandeniu ir troskinu, (uzdengus dangciu) karts nuo karto apverciu kita puse ir ipilu vandens... net nezinau kiek laiko... gal 45 min.