
+2008 01 12, 19:31-->
QUOTE(BOMBONKE

@ 2008 01 12, 19:31)
Na teks patiket ir kita sawaite bandysiu daryt, tikiuosi isseis, o gal galit kas be bajeriu parasyt kaip jie daromi

buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 01 12, 22:47)
gaminau paprastą, bet jei greit reikia, neblogą užkandį.
tik sulansktyti niekada gražiai nemoku
pakepinau faršą su raudona paprika smulkiais gabaliukais, + prieskoniai ir vanduo . kai jau baigė kepti nukošiau tą likusį vandenį ir tada užpyliau kečupo šiek tiek. iš šaldytos tešlos pjausčiau kvadračiukus, dėjau į vidų, suskau ir kepiau
Nu ir kur tau negraziai sulankstyti, man seile varva iu tawo foto paziurejus
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2008 01 11, 16:33)
Atrodo skaniai
o kiek laiko kept toki skanesta