Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Musu siandienos vakariene labai lietuviska lotuliukas.gif
silke su svogunais ir grietine
user posted image
ir keptos vistu kulseles su balta misraine
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuoleee: 09 sausio 2008 - 20:54
[quote=barskuoleee,2008 01 09, 21:54]
Musu siandienos vakariene labai lietuviska lotuliukas.gif
silke su svogunais ir grietine

Man dar skanu i ta silke pomidorai t.y. silke, svogunai,pomidorai, grietine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monalyza: 09 sausio 2008 - 23:59
QUOTE(Monalyza @ 2008 01 10, 00:58)
Man dar skanu i ta silke pomidorai t.y. silke, svogunai,pomidorai,  grietine  thumbup.gif

mes darom taip pat tik mums su majonezu skaniau
Atsakyti
kiek skaniu ir paprastu receptu cia radau thumbup.gif aciu visoms visoms, man kaip pradziamokslei virtuveje tai super viskas gerai gaunasi pagal jusu receptukus, ir draugas giria daznai wub.gif
Atsakyti
4u.gif
ar kas nors bande kept giedriaus ceburekus be degtines?neturiu as jos,neisiu gi specialiai visa buteli pirkt verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 01 10, 15:02-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 01 10, 15:02)
4u.gif
ar kas nors bande kept giedriaus ceburekus be degtines?neturiu as jos,neisiu gi specialiai visa buteli pirkt verysad.gif

as kepiau, nes uzmirsau ipilt, ir viskas gerai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 07, 20:25)
o as vakar kepiau bulvinius blynus su mesa. nieko ipatingo, bet man jie ziauriai skanu essen.gif
user posted image
user posted image
is keptuves isimti staigiai "isgaravo", nebuvo net kaip nufotografuot  blush2.gif

Na sitas patiekalas ir man labai thumbup.gif tik beda ta kad MB vadina tai nesamone, nu jam niekaip nesiderina ta mesa su bulviniais blynais
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 15:11)
nieko ypatingo bet ....

uzmarinuota sprandine ir bulves su priekoniais user posted image

uzdengiam folija, i orkaite ikaitinta iki 220 15 min, paskui tem. sumazinam iki 180 ir kepam apie 40min, paskui nuimam folija ir apibarstom suriu. Mesyte gavosi labai sultinga, minksta, tiesiog tirpo ir bulves buvo niam niam .... Skanaus  mirksiukas.gif

user posted image

Labas pandysiu daryt pagal tawo recepta patiekaliuka tik va klausimas kokio storio tie gabaliukai pas tave nes nesimato, mat nusipirkau cela gabala ir nezinau kaip susipjaustyt
gerai butu jei kuo greiciau parasytum
aciu
Atsakyti
siandien kepem sumustinius: batonas + majonezas + pomidoru padazas + desreles + marinuoti agurkeliai + suris + pomidoras cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo tie sumustinukai bigsmile.gif mama vaikysteja tokius darydavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 01 10, 20:10)
Kaip skaniai atrodo tie sumustinukai bigsmile.gif  mama vaikysteja tokius darydavo ax.gif

aš ir norėčiau tų sumuštinukų bigsmile.gif tik be pomidoro viršuje lotuliukas.gif gal dar liko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 10, 20:36)
aš ir norėčiau tų sumuštinukų bigsmile.gif tik be pomidoro viršuje lotuliukas.gif gal dar liko? biggrin.gif

žinok marinuotas agurkas ir pomidoras labai tinka.skanu buna.nors gal atrodo keistas derynis mirksiukas.gif
Atsakyti