Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Nerytė @ 2008 01 07, 11:34)
Zuikis atrodo labai apetitnai  bigsmile.gif  niekad nesu zuikio kepus cool.gif


Labai lengva ir dar greiciau nei kotletai. O jei dar ir idaro pridesi tai ir porai dienu uzteks mirksiukas.gif
QUOTE(gija23 @ 2008 01 08, 08:36)
Žadėtasis virto liežuvio patiekaliukas smile.gif

thumbup.gif aciu uz receptuka. Cia Airijoj jaucio liezuvis tik 3-4 eurai tai galiu tris kartus per savaite juo megautis.
Kazkuri klause, kiek laiko virti liezuvi. Viena kg verdam 1 val. Jei liezuvis sveria 2kg-verdam dvi valandas. Cia apie jauciu liezuvius. Perskalaujame saltu vandeniu ir kol nevisai atsalo-lupame.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 01 08, 19:35)
thumbup.gif  aciu uz receptuka. Cia Airijoj jaucio liezuvis tik 3-4 eurai tai galiu tris kartus per savaite juo megautis.



belieka tau pavydet blink.gif
Atsakyti
siandien valgem parikas idarytas farsu , ir ant virsaus imustas kiausinis ,
zaliu papriku nepatariu ohmy.gif ar tokios pasitaike g.gif ar jos yra rugscios g.gif beliko vidu suvalgyt , o skaniausios su geltonom paprikom g.gif
user posted image
user posted image
dar kuskusas ir grybu padazas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 09, 00:22)
siandien valgem parikas idarytas farsu , ir ant virsaus imustas kiausinis ,
zaliu papriku nepatariu ohmy.gif ar tokios pasitaike g.gif ar jos yra rugscios g.gif beliko vidu suvalgyt , o skaniausios su geltonom paprikom g.gif

labai skanu thumbup.gif , tik ash jas troshkinu puode su morkytem ir padazu..
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gija23 @ 2008 01 08, 08:36)
Žadėtasis virto liežuvio patiekaliukas smile.gif


turetu buti skanu 4u.gif

liezuvi l megstu..
Atsakyti
Motiejuke, mes kai darom įdarytas paprikas, naudojam tokius žaliai - gelsvus nusiaurėjančius pipirus. Su jais skaniau (bent jau man) nei su paprikom, nes jų odelė plonesnė, geriau išsitroškina (tiesa, ant viršaus kiaušinio nemušame) ax.gif
Atsakyti
vakarykščiai pietūs smile.gif
user posted image

šašlykiukai kepti orkaitėj su ryžiais, svogūnais ir agurkais.

šašlykus pamarinavau citrinos sultyse + druska, pipirai, cukrus, bazilikas. ilgai marinuot nebūtina.... smile.gif ir skanu buvo labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2008 01 09, 12:46)
vakarykščiai pietūs smile.gif
user posted image

šašlykiukai kepti orkaitėj su ryžiais, svogūnais ir agurkais.

šašlykus pamarinavau citrinos sultyse + druska, pipirai, cukrus, bazilikas. ilgai marinuot nebūtina.... smile.gif ir skanu buvo labai smile.gif



niekada nesu orkaitėj kepusi...Čia ant iešmelių ar tiesiog skardoj?Labai domina kepimo procesas, griliumi?
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 08, 23:22)
siandien valgem parikas idarytas farsu , ir ant virsaus imustas kiausinis ,
zaliu papriku nepatariu ohmy.gif ar tokios pasitaike g.gif ar jos yra rugscios g.gif beliko vidu suvalgyt , o skaniausios su geltonom paprikom g.gif
user posted image
user posted image
dar kuskusas ir grybu padazas clap.gif



apie kuskusa placiau prasom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 08, 23:22)
, ir ant virsaus imustas kiausinis ,
ir grybu padazas clap.gif

va ka šitų dviejų nebūtų sakyčiau super, dabar tai tik atrodo gražiai laugh.gif

mes darom tik raudoans arba geltonas įdarytas, bet dažniausiai raudonas, skaniausios gaunas.

o ir kuskuso turiu, rieks pasidaryt kada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2008 01 09, 13:58)
niekada nesu orkaitėj kepusi...Čia ant iešmelių ar tiesiog skardoj?Labai domina kepimo procesas, griliumi?


ne ant iešmelių smile.gif tiesiog sudeliojau ant grotelių, o po apačia skardą padėjau, kad neprivarvėtų kur nereikia riebalų. ne grilium... nors gal ir juo neblogai butu, pas mus tokio daikto ner... tai tiesiog paprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 09, 00:22)
user posted image
dar kuskusas ir grybu padazas clap.gif

jau taip wub.gif skaniai atrodo clap.gif noooooooriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 08, 20:02)
belieka tau pavydet  blink.gif

o kojas ir ausis nemokamai atiduoda mirksiukas.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 01 09, 00:22)
siandien valgem parikas idarytas farsu , ir ant virsaus imustas kiausinis ,
zaliu papriku nepatariu ohmy.gif ar tokios pasitaike g.gif ar jos yra rugscios g.gif beliko vidu suvalgyt , o skaniausios su geltonom paprikom g.gif

Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti paprikas, kad jos neapkarstu?
Atsakyti