nesigauna ir man
As ir noreciau isideti savu nuotraukeliu
maciau kazkas rase kad nuotraukas galesiu rodyti kai surinksiu 100 zinuciu... bet galiu pasakyti kad jie blogai skaiciuoja esu parasius tikrai ne 4 zinutes....
Nesuprantu ju sistemos....
Nesuprantu ju sistemos....
Turiu surinkus virš šimto žinučių, bet kažkodėl tik šitoj temoj rodo, kad galiu prisegti failą. Labai noriu dėti nuotraukas iš kompo, o man neleidžia. KODĖL??? Prašau PADĖKIT!!!!!
QUOTE(jolkamile @ 2006 04 23, 21:54)
o kodel man apskritai neina ideti nuotrauka,gal delto,kad per mazai mano zinuciu dar yra?
Zinutes cia nieko detos.Maciau ideta nuotrauka,o zinutes buvo tik 3
QUOTE(Fasolka @ 2004 06 18, 21:38)
tiesa, jei neturi 100 zinuciu is kompo ideti negali, as tik is kompo dedu, ne is ineto, tai tai galiu daryti tik kai surinkau 100 zinuciu, kai surinksi si skaiciu apacioje atsiranda browse ir prikabini failiuka
Mat kaip, na reiks rinkti 100-a
QUOTE(mamytuke4 @ 2010 01 27, 12:36)
Tai kiek is tikruju reikia but parasius zinuciu kad galetume isikelt foto?
Nuotraukos ikelimas nepriklauso nuo zinuciu kiekio. Gali buti ir nei vienos neparasiusi, o foto ikelti galima, tik reikia ja apdoroti, tiesiogiai is kompo neiseis perkelti.
Ir as mastau perkelti nuotraukas, tai vat ir skaitineju kaip cia ta padaryti. Aciu pasisakantiems
As cia turbut esu pati ''zaliausia'' ,nes nieko nebesuprantu,tai mano suvokimu reikia internete susirasti kazkokia "Banga",kad galetum ten ikelti nuotrauka ,o is ten perkelti i supermamas?
Papildyta:
Ir kas ta "Banga"
Papildyta:
Ir kas ta "Banga"
Neleidžia ir man įkėlinėt nuotraukėlių. Tai kaip suprantų reikia surinkti 100 žinučių?
bandau ir as kelthttp://public.fotki.com/erikaobc/nuotraukytes-pardavimui/#media