Jau susipainiojau. Tai is kompiuterio leidzia kelti nuotraukas ne didesnes kaip 30kb, o jei per interneta, tai ar yra apribojimai?
Nieko nesuprantu...........
Pasižiūrėjau savo nustatymuose, mano žinučių kiekis jau daugiau kaip 300. Tai, tipo, turėtų leisti dėti, bet neleidžia.
Bandžiau pridėti 28kb nuotrauką skelbimų skyrelyje ir vis rašo, kad bendras failų dydis viršija leistina norma. Kas čia darosi? Tai, kam tas skelbimų skyrelis, jei noriu parduot daiktą ir negaliu įdėt jo nuotraukos?
Pasižiūrėjau savo nustatymuose, mano žinučių kiekis jau daugiau kaip 300. Tai, tipo, turėtų leisti dėti, bet neleidžia.
Bandžiau pridėti 28kb nuotrauką skelbimų skyrelyje ir vis rašo, kad bendras failų dydis viršija leistina norma. Kas čia darosi? Tai, kam tas skelbimų skyrelis, jei noriu parduot daiktą ir negaliu įdėt jo nuotraukos?
Gal man kas galit paaiskinti, kodel musu nuotraukytes skyrelyje"Stai mes kokie" vieni mato, o kitiems jos neatsidaro?
nea, kol kas nuotrauku neturiu niekur
Nesuprantu, surinkau zinuciu 100 bet man is vis neduoda skelbti naujos temos siame skyrelyje. Raso, kad neturiu teisiu skelbti. kaip gaila , gal kas nors man paaiskins
Man ir tas pats neleidzia atidaryti naujos temos turiu 100 zinuciu ir daugiau ir neleidzia?
Kiek zinau dabar cia nuotrauku neleidzia deti. Reikia deti i dienorasti.
O man turbut kaip naujokei iš vis neduoda ideti nuotraukyčių
Kaip gaila
Bet kodel
Kaip gaila
Bet kodel
mane turbut ir uz kazka nubaude, kad neleidzia atidaryt naujos temos skyrelyje "Stai mes kokie" Atiprasau visu, jei ka prisidirbau
bet tai kai kuriose temose yra pasirinkimas,kad galima įkelti foto,o kaikur nėra.nuo ko čia priklauso?