Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl nerodo mano nuotraukų?

Jau susipainiojau. Tai is kompiuterio leidzia kelti nuotraukas ne didesnes kaip 30kb, o jei per interneta, tai ar yra apribojimai?
Atsakyti
Tai per internetą kitaip keliamos. Tuomet nereikia eiti per Browse (kur lango apačopj).
Nėra apribojimo per internetą keliant.
Atsakyti
Nieko nesuprantu...........

Pasižiūrėjau savo nustatymuose, mano žinučių kiekis jau daugiau kaip 300. Tai, tipo, turėtų leisti dėti, bet neleidžia.

Bandžiau pridėti 28kb nuotrauką skelbimų skyrelyje ir vis rašo, kad bendras failų dydis viršija leistina norma. Kas čia darosi? Tai, kam tas skelbimų skyrelis, jei noriu parduot daiktą ir negaliu įdėt jo nuotraukos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janike: 10 vasario 2005 - 14:06
Gal man kas galit paaiskinti, kodel musu nuotraukytes skyrelyje"Stai mes kokie" vieni mato, o kitiems jos neatsidaro? unsure.gif
Atsakyti
Janike
O tai tu neturi kur nors kitur nuotraukų pridėjusi? Pvz: Štai mes kokie?
Nes sumuojasi nuotraukos bendrai.
Atsakyti
nea, kol kas nuotrauku neturiu niekur sad.gif
Atsakyti
Nesuprantu, surinkau zinuciu 100 bet man is vis neduoda skelbti naujos temos doh.gif siame skyrelyje. Raso, kad neturiu teisiu skelbti. kaip gaila cry.gif cry.gif cry.gif , gal kas nors man paaiskins 4u.gif
Atsakyti
Man ir tas pats neleidzia atidaryti naujos temos turiu 100 zinuciu ir daugiau ir neleidzia? ax.gif
Atsakyti
Kiek zinau dabar cia nuotrauku neleidzia deti. Reikia deti i dienorasti.
Atsakyti
O man turbut kaip naujokei iš vis neduoda ideti nuotraukyčių cry.gif
Kaip gaila cry.gif
Bet kodel g.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif
mane turbut ir uz kazka nubaude, kad neleidzia atidaryt naujos temos skyrelyje "Stai mes kokie" blush2.gif blush2.gif Atiprasau visu, jei ka prisidirbau
ax.gif
Atsakyti
bet tai kai kuriose temose yra pasirinkimas,kad galima įkelti foto,o kaikur nėra.nuo ko čia priklauso?
Atsakyti