Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

man irgi,grazu,iskilminga,ir tuo paciu paprasta tongue.gif
Na,ir lengvai padaroma biggrin.gif
o svarbiausia,kad tokia suknele keleta kartu pigesne uz nuomuota,ir lieka nuotakai!
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 02 01, 17:28)
man irgi,grazu,iskilminga,ir tuo paciu paprasta tongue.gif
Na,ir lengvai padaroma biggrin.gif
o svarbiausia,kad tokia suknele keleta kartu pigesne uz nuomuota,ir lieka nuotakai!

thumbup.gif Gražios suknytės kai kurios.
Ir aš už tai, kad super, kai lieka nuotakai, o ir kaina nepalyginsi su nuomotos smile.gif
Atsakyti
geltoniausia geltoniausia, kada gi pradesi kurt savaji grozi a? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 01, 20:18)
geltoniausia geltoniausia, kada gi pradesi kurt savaji grozi a?  tongue.gif

Džiugu, kad domiesi 4u.gif
Tai kad susitrukdė planai netikėtai tongue.gif
Teko dar metams atidėti, t.y. šiems gal būt rolleyes.gif

Vat įdomu, kiek laiko užimtų pasigaminti suknelę ir neturint daug laisvo laiko? lotuliukas.gif Nes tikrai nežinau, kaip reikės visus savo gyvenimo planus įgyvendinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 01 vasario 2008 - 23:44
Sukneles mezgimo-nerimo laikas tiesiogiai priklauso nuo siulu(plonumo,storumo).
Ir modelio.Asmeniskai man nunerti suknele,isnaudojant laika atlikusi nuo visu darbu-uztrunka apie 2men.
Jei viska metus,megzti fanatiskai,tai galima ir per 2savaites biggrin.gif
bet jei suknele mezgama,pvz.,is moheros,storesniais virbalais-galima ir per savaite(viska atidejus) biggrin.gif
Atsakyti
Ristina, dėkui už išsamų paaiškinimą 4u.gif

Kaip čia tą parą reiktų prailginti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 02 vasario 2008 - 00:10
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 01, 23:44)
Džiugu, kad domiesi  4u.gif
Tai kad susitrukdė planai netikėtai  tongue.gif
Teko dar metams atidėti, t.y. šiems gal būt  rolleyes.gif

Vat įdomu, kiek laiko užimtų pasigaminti suknelę ir neturint daug laisvo laiko? lotuliukas.gif Nes tikrai nežinau, kaip reikės visus savo gyvenimo planus įgyvendinti  doh.gif

kaip nesidomesi, kai tu esi sios temeles "sefe" lotuliukas.gif

siaip jau Ristina paaiskino, as iprastai neriu tik tada kai mano kudikis miega, ir dar pora dienu turiu "iseiginiu" tai uzima apie 2 menesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 02, 08:53)
kaip nesidomesi, kai tu esi sios temeles "sefe"  lotuliukas.gif

siaip jau Ristina paaiskino, as iprastai neriu tik tada kai mano kudikis miega, ir dar pora dienu turiu "iseiginiu" tai uzima apie 2 menesius  4u.gif

Na taip, "šefė" hihihi.gif Tema jau seniausiai atidaryta, o aš vis dar nepradedu narplioti doh.gif

Vat ir manęs tas pats laukia - "gaminsiu" savo šedevrą tada, kai turėsiu laisvo laiko, kai mano mergytė miegos ax.gif O kur dar mokslai doh.gif
Žodžiu, man ir dviejų mėn. neužteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 02, 14:20)
Na taip, "šefė"  hihihi.gif  Tema jau seniausiai atidaryta, o aš vis dar nepradedu narplioti  doh.gif

Vat ir manęs tas pats laukia - "gaminsiu" savo šedevrą tada, kai turėsiu laisvo laiko, kai mano mergytė miegos  ax.gif  O kur dar mokslai  doh.gif
Žodžiu, man ir dviejų mėn. neužteks  lotuliukas.gif

OT: turi mergyte? bigsmile.gif man marcios reiks tongue.gif dvieju reiks lotuliukas.gif

o kad butu i tema, man sita labai grazi:
user posted image
iskart isivaizduoju vestuves ant juros kranto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 02 vasario 2008 - 18:22
Štai ir mano grožis apie kurį kalbėjau rolleyes.gif Kaip ir sakiau, galvoju prisiūti apatinę dalį, prisiūti nertų gėlyčių ir tai bus mano nuotakos suknelė blush2.gif Laukiu įvertinimų mirksiukas.gif

http://public.fotki....s/p2030092.html

iš nugaros
http://public.fotki....s/p2030093.html
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 02 04, 10:43)
Štai ir mano grožis apie kurį kalbėjau  rolleyes.gif  Kaip ir sakiau, galvoju prisiūti apatinę dalį, prisiūti nertų gėlyčių ir tai bus mano nuotakos suknelė  blush2.gif  Laukiu įvertinimų  mirksiukas.gif

[

labuka.
man asmeniskai truputeli per atvira tavo suknele. man pritruktu drasos ja apsivilkti tokia diena:)... bet cia kiekvienas pagal save:) bet nunerta tikrai dailiai thumbup.gif
Atsakyti
Nu,ir aš taip pagalvojau,kad gali būti per atvira,bet nėra taip baisu rolleyes.gif
Aš dar jauna,tai manau,nėra dar labai blogai.Va,kai pasensiu,tai tą savo grožį parduosiu thumbup.gif
Pataisyta nuoroda
http://public.fotki....i/p2030092.html
http://public.fotki....i/p2030093.html
Atsakyti