Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

user posted imagecia mano nertos vestuvines sukneles virsus.Pati save fotografavau,tai neisejo visu ugiu...
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 18, 19:00)
cia mano nertos vestuvines sukneles virsus.Pati save fotografavau,tai neisejo visu ugiu...

O taip norisi visą grožį pamatyti ax.gif
Atsakyti
Ristina,
rodyk savo suknekę,kiek čia visas kankinsi blink.gif
Atsakyti
user posted imagena visu ugiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 17, 18:51)
dar viena suknelė nuotakai ,kad žiemą šalta nebūtų.Tik spalva nuotraukoje bjauri,šiaip suknelė balta,baltutėlė

user posted image

user posted image
o čia originalas,manau ne kartą matytas
user posted image

as tai netureciau kantrybes numegst schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 22, 14:30)
as tai netureciau kantrybes numegst schmoll.gif

Vat ir aš su ta kantrybe doh.gif
Taip noriu, taip noriu, o kai pradėsiu megzti ar nerti, tai nežinau kaip reiks pabaigti ax.gif
O aš dar tokia, kad pirminis modelis man ir lieka pirminiu lotuliukas.gif Galutinis variantas laaabai jau ryškiai skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
Idėjos vestuvinei suknelei
http://picasaweb.goo...CasamentoEFesta

Prisipažinsiu, ir aš žadu tuoltis su savo pačios nerta suknele happy.gif Nerta bus viršutinė dalis,kuri jau "sėdi"mano spintoj, o apatinę reikės prisiūti, tik db galvoju iš kur medžiagos gauti...Ir dar visur bus nertų rožyčių..Galvoju net puokštę nusinerti rolleyes.gif Duok Dieve, man kantrybės..Nors vestuvių dar nenusimato sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 01 30, 16:42)
Prisipažinsiu, ir aš žadu tuoltis su savo pačios nerta suknele  happy.gif  Nerta bus viršutinė dalis,kuri jau "sėdi"mano spintoj, o apatinę reikės prisiūti, tik db galvoju iš kur medžiagos gauti...Ir dar visur bus nertų rožyčių..Galvoju net puokštę nusinerti  rolleyes.gif  Duok Dieve, man kantrybės..Nors vestuvių dar nenusimato  sad.gif

lotuliukas.gif
Panašiai, kaip ir pas mane biggrin.gif Pradėjau planuoti savo vestuvių aprėdą jau senai, bet kad tos vestuvės vis nusikėlinėja neribotam laikui doh.gif
O ir vis negaliu apsispręsti, ko tiksliai noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai bijau,kad paskui pamergės už mane gražiau atrodys.. Visos db tik ir nuomojasi ar siuvasi tas baltas pūstas vestuvines sukneles, kad atrodytų kaip gulbės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 01 31, 11:08)
Aš tai bijau,kad paskui pamergės už mane gražiau atrodys.. Visos db tik ir nuomojasi ar siuvasi tas baltas pūstas vestuvines sukneles, kad atrodytų kaip gulbės rolleyes.gif

Oi, ne ne schmoll.gif , tik to tai tikrai nebijok mirksiukas.gif
Juk tos visos "gulbinės" pūstos nuomotos ir liks nuomotomis tongue.gif
O tu būsi vienintelė ir nepakartojama su savo vienetiniu originaliu gaminiu wub.gif 4u.gif

Ai, toms "gulbėms" vis vien nesuprast mūsų norų irnesakyk.gif
Atsakyti
Paziurekit,argi ne puiki si suknele?
user posted image
Juk galima po apacia pasiuti pasijoni,kuris butu kaip gulbes biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Nebutina,sukneles isivaizduoti siomis spalvomis.Jos gali buti baltos,ar sampano spalvos.Sie pvz.,gali buti ir pamergiu sukneles.
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
del techniniu kliuciu,ikeliau per daug to paties modelio biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Svarbiausia-tureti svajoniu modeli,o tada....belieka ji igyvendinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ech kiek grozio... wub.gif