QUOTE(Ristina @ 2008 01 18, 19:00)
cia mano nertos vestuvines sukneles virsus.Pati save fotografavau,tai neisejo visu ugiu...
O taip norisi visą grožį pamatyti
na visu ugiu
QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 22, 14:30)
as tai netureciau kantrybes numegst
Vat ir aš su ta kantrybe
Taip noriu, taip noriu, o kai pradėsiu megzti ar nerti, tai nežinau kaip reiks pabaigti
O aš dar tokia, kad pirminis modelis man ir lieka pirminiu Galutinis variantas laaabai jau ryškiai skiriasi
Idėjos vestuvinei suknelei
http://picasaweb.goo...CasamentoEFesta
Prisipažinsiu, ir aš žadu tuoltis su savo pačios nerta suknele Nerta bus viršutinė dalis,kuri jau "sėdi"mano spintoj, o apatinę reikės prisiūti, tik db galvoju iš kur medžiagos gauti...Ir dar visur bus nertų rožyčių..Galvoju net puokštę nusinerti Duok Dieve, man kantrybės..Nors vestuvių dar nenusimato
http://picasaweb.goo...CasamentoEFesta
Prisipažinsiu, ir aš žadu tuoltis su savo pačios nerta suknele Nerta bus viršutinė dalis,kuri jau "sėdi"mano spintoj, o apatinę reikės prisiūti, tik db galvoju iš kur medžiagos gauti...Ir dar visur bus nertų rožyčių..Galvoju net puokštę nusinerti Duok Dieve, man kantrybės..Nors vestuvių dar nenusimato
QUOTE(Almita @ 2008 01 30, 16:42)
Panašiai, kaip ir pas mane Pradėjau planuoti savo vestuvių aprėdą jau senai, bet kad tos vestuvės vis nusikėlinėja neribotam laikui
O ir vis negaliu apsispręsti, ko tiksliai noriu
Aš tai bijau,kad paskui pamergės už mane gražiau atrodys.. Visos db tik ir nuomojasi ar siuvasi tas baltas pūstas vestuvines sukneles, kad atrodytų kaip gulbės
QUOTE(Almita @ 2008 01 31, 11:08)
Aš tai bijau,kad paskui pamergės už mane gražiau atrodys.. Visos db tik ir nuomojasi ar siuvasi tas baltas pūstas vestuvines sukneles, kad atrodytų kaip gulbės
Oi, ne ne , tik to tai tikrai nebijok
Juk tos visos "gulbinės" pūstos nuomotos ir liks nuomotomis
O tu būsi vienintelė ir nepakartojama su savo vienetiniu originaliu gaminiu
Ai, toms "gulbėms" vis vien nesuprast mūsų norų
Paziurekit,argi ne puiki si suknele?
Juk galima po apacia pasiuti pasijoni,kuris butu kaip gulbes
Papildyta:
Nebutina,sukneles isivaizduoti siomis spalvomis.Jos gali buti baltos,ar sampano spalvos.Sie pvz.,gali buti ir pamergiu sukneles.
Papildyta:
Papildyta:
del techniniu kliuciu,ikeliau per daug to paties modelio
Papildyta:
Svarbiausia-tureti svajoniu modeli,o tada....belieka ji igyvendinti
Juk galima po apacia pasiuti pasijoni,kuris butu kaip gulbes
Papildyta:
Nebutina,sukneles isivaizduoti siomis spalvomis.Jos gali buti baltos,ar sampano spalvos.Sie pvz.,gali buti ir pamergiu sukneles.
Papildyta:
Papildyta:
del techniniu kliuciu,ikeliau per daug to paties modelio
Papildyta:
Svarbiausia-tureti svajoniu modeli,o tada....belieka ji igyvendinti
ech kiek grozio...