QUOTE(Viliuteee @ 2010 06 22, 14:17)
kokia fantastiška nuotaka
auksarankės, dedat vis gražesnes ir gražesnes sukneles. atsižiūrėt neįmanoma.
oi kokia violetine stilinga garbane
Aprimo ši tema šiektiek, tai keleta minčių ikelsiu iš interneto, atsiprašau jei kas pasikartos.
Šita begalo graži, aišku jaunajai jau netinka, bet tarkim liūdininkei kad derėtu
Šita begalo graži, aišku jaunajai jau netinka, bet tarkim liūdininkei kad derėtu
pasakykit man, kur man tokia nusipirkti? mano svajoniu sukneleee... cia gal kokio dizainerio? gal varda zinot?
O gal kasnors iš SM auksarankiu kažka panašaus galėtu sukurti. Pabandyt paieškoti.
QUOTE(Dzenete @ 2010 07 17, 08:20)
O gal kasnors iš SM auksarankiu kažka panašaus galėtu sukurti. Pabandyt paieškoti.
kad as ne LT gyvenu...
Sveikos
Nuostabu, kiekviena suknelė kažkuo ypatinga ir jauki... Man taip pat reikia pagalbos mezgėjos iš Kauno... Tik niekaip neatsirinkau, kurios čia Kaune, o kurios Vilniuje kuria tokius grožiu, gal atsilieptu ? Norėčiau taip pat nertos ar megztos vestuvinės suknelės vėlyvam rudeniui.
Nuostabu, kiekviena suknelė kažkuo ypatinga ir jauki... Man taip pat reikia pagalbos mezgėjos iš Kauno... Tik niekaip neatsirinkau, kurios čia Kaune, o kurios Vilniuje kuria tokius grožiu, gal atsilieptu ? Norėčiau taip pat nertos ar megztos vestuvinės suknelės vėlyvam rudeniui.
QUOTE(Viliuteee @ 2010 06 11, 20:20)
dekoju,visoms uz tokius mielus vertinimus.
až pas Jus pilna negaliu susisiekti