sveikutes auksarankes , negalejau tik paziureti ir pabegti Jusu visu darbeliai tiesiog nuostabus, net nerandu tinkamu zodziu, nes esu tiesiog apstulbusi SAUNUOLES JUS
Aciu merginos
Papildyta:
Sia suknute as esu mezgusi is Angora2 siulu. Jie plonyciai, bet labai silti, manau ir ziema nebus su tokia suknute salta. Sudetis 50%mohera, 30%akrilas, 20%virginijos vilna
Stai kas gavosi
Papildyta:
QUOTE(rutene05 @ 2010 06 17, 20:22)
Sveikos, mielosios
visų darbeliai super!!! nerealu!! labai noriu megztos arba nertos vestuvinės suknelės mano brangiausiasis irgi pritaria šitam mano norui, jam taip pat labai gražu po truputį pradėjome planuoti vestuves, bet viskas vyktų rudens paskutinėmis dienomis arba pirmomis žiemos dienomis. Gal patartumėte kokius siūliukus rinktis ar pasiūlytumėte savo paslaugas, ar kokių patarimų parašytumėte?
visų darbeliai super!!! nerealu!! labai noriu megztos arba nertos vestuvinės suknelės mano brangiausiasis irgi pritaria šitam mano norui, jam taip pat labai gražu po truputį pradėjome planuoti vestuves, bet viskas vyktų rudens paskutinėmis dienomis arba pirmomis žiemos dienomis. Gal patartumėte kokius siūliukus rinktis ar pasiūlytumėte savo paslaugas, ar kokių patarimų parašytumėte?
QUOTE(Jollysiup @ 2010 06 17, 22:58)
Na as kai sumasciau eit susirasyt, irgi iskart pagalvojau apie megzta ar nerta suknele, bet trumpa, nes norejau kazko originalaus, neiprasto..bet ziuriu dabar madinga, vis daugiau tokiu nuotaku.. as pradejau narsyt interneta, ir uzkibau ant pirmos istrigusios suknytes, nors mano vestuves liepos gale, bet labiau visgi tiktu rudeniui, tai meldziuos kad nebutu karsta diena..nes suknyte moherine o mohera, ypac megzta kiaurarasciu, duoda lengvumo, svelnumo ispudi, atrodo prabangiai, sventiskai va toki modeliuka issirinkau, kuklus, bet mielas...
Sia suknute as esu mezgusi is Angora2 siulu. Jie plonyciai, bet labai silti, manau ir ziema nebus su tokia suknute salta. Sudetis 50%mohera, 30%akrilas, 20%virginijos vilna
Stai kas gavosi
QUOTE(Ligvita @ 2010 06 16, 15:55)
Sveiki:)
Labai grazus bateliai,visur tokiu ieskau,gal kartais parduodate jei dydis jusu 37?? o gal isduosit paslapti kur pirkote???
QUOTE(Viliuteee @ 2010 06 11, 21:20)
dekoju,visoms uz tokius mielus vertinimus.
Alpstu nuo jusu darbu Sakykit, ar galima nusipirkti megzta ilga moherine suknyte, jeigu taip - i kokia kaina orientuotis daug maz?
QUOTE(cerina @ 2010 06 20, 17:10)
Sveiki:)
Labai grazus bateliai,visur tokiu ieskau,gal kartais parduodate jei dydis jusu 37?? o gal isduosit paslapti kur pirkote???
Cia mano klientes nuotrauka
QUOTE(Ligvita @ 2010 06 16, 15:55)
Atnesu ir as parodyti suknute nuotakai, bet salia jusu sedevru....
Nuostabu. labai gražu.
Ojej, koks grozis svajoju vis kartais apie tokia
Labai grazus Viliutes megztos sukneles pateikimas o ir pati suknele labai daili
Ivesiu siokia tokia intriga ir as Manoji suknele jaubaigta nerti... atsidure pas siuveja pamusalo siuvimui ir... po gero menesio pasirodys cia
Ivesiu siokia tokia intriga ir as Manoji suknele jaubaigta nerti... atsidure pas siuveja pamusalo siuvimui ir... po gero menesio pasirodys cia