Sveikos ponios.
Kiek kainuotu ilga vetuvine sulnele? ilgom rankovemis ir pridengtu kaklu?
QUOTE(terteliene @ 2010 05 05, 17:50)
Sveikutės, na pagaliau ir mano Didžioji diena praėjo Noriu ir aš pasirodyti savo suknelę
http://joaniuka.blog...uviu-diena.html
http://joaniuka.blog...uviu-diena.html
Labai giriu nuostabi, mano skonio, elegantiška, paprasta.
Na manoji jau irgi beveik užbaigta liko tik kraščiukus užbaigti nuo pirminio pavyzdžio modelis pasikeitė visiškai, nes esu apvaloka ir mane stambino. Pasirodysiu
QUOTE(Forget @ 2010 05 06, 11:31)
Labai giriu nuostabi, mano skonio, elegantiška, paprasta.
Na manoji jau irgi beveik užbaigta liko tik kraščiukus užbaigti nuo pirminio pavyzdžio modelis pasikeitė visiškai, nes esu apvaloka ir mane stambino. Pasirodysiu
Oi laukiam laukiam Ačiū už gražius žodžius! Na maniškė irgi skyrėsi nuo modelio, nes ne visas detales apdailai ir rasti eina... Ačiū mano Mamytei kad padėjo visą apdailą pasidaryti ir nervų paskutinių likučius išsaugoti padėjo... Bet galiausiai viskas gavosi čiki, ir jaučiausi puikiai, ir gražiai su suknute, ir patogi velniškai buvo Tai dabar kadangi mažiukų aplinkoj daug turime, ir daug krikštynų teks dalyvauti - tai va bus man krikštynoms puiki suknutė
QUOTE(Mezgejele @ 2010 05 07, 18:37)
Likau be žado
N u o s t a b u
Mezgejele, tobulejat ne dienom, o valandom!!! labai labai graziai atrodo tiek bolero, tiek bolero ant suknytes sekmes ir toliau
Bolerukas tai fantastinis! Norėčiau ir aš mokėti taip narplioti...
Asmeniskai as boleruko noreciau "nekiauros" nugaros - nes tam ir deciaus, kad silciau butu. Bet is priekio tie neriniai laaabai grazu - tobula!
Sveikos, noriu parodyt savo draugės auksarankės darbelį, suknelę nuotakai
QUOTE(Milky-Way @ 2010 05 17, 10:05)
nuostabu ir puikus įrodymas, kad megzta suknelė tinka ne tik manekenėms Po teisybei aš apkūnoka, ir labai bijojau, kad storins, bet kai pasimatavau atsipūčiau