mano paskutinė suknelė dar be nuotakos
atsiprašau,gal kiek neaiškiai parašiau ir kai ką suklaidinau. Suknelė turi šeimininkę,ji megzta pagal užsakymą,tik kol kas dar šventės laukia
QUOTE(Viliuteee @ 2010 03 30, 19:01)
mano paskutinė suknelė dar be nuotakos
atsiprašau,gal kiek neaiškiai parašiau ir kai ką suklaidinau. Suknelė turi šeimininkę,ji megzta pagal užsakymą,tik kol kas dar šventės laukia
Nuotaka, net nepajus kaip sulauks. Tik labai gaila, kad tokį grožį taip trumpai galės vilkėti
QUOTE(lorkutė @ 2010 03 31, 14:15)
Nuotaka, net nepajus kaip sulauks. Tik labai gaila, kad tokį grožį taip trumpai galės vilkėti
as jauciu toki grozi bandyciau dazyt kokia nors pasteline spalva ir nesiociau toliau - kaip vakarine
Aš irgi kažkada panašiai masčiau kad jei jau isigyji tokius nuostabius tanku darbus butu gaila vienam kartui. tik mintis butu ne apie dažyma, o susitarti su pače mezgėja, kad gal paskui kažka dadėti spalvoto, gal kažka nuimti ir pasidaryti šeip suknele.
QUOTE(Mezgejele @ 2010 03 28, 11:50)
Laba diena mergaites,noriu parodyti savo darbus.Veliau ju bus daugiau.
labai gražūs darbeliai
QUOTE(Anaide @ 2010 04 07, 17:56)
labai gražūs darbeliai
Aciu Anaide.Turiu numegztas penkias, kai sukneliu bus apie desimt, noriu padaryti nertu vestuviniu sukneliu paroda. Gaila, kad pavede fotoaparatas, tai gavosi labai nekokybiskos nuotraukos. Dabar viena suknute siek tiek perdarau,kai baigsiu parodysiu.Bet tokio grozio kaip Bastingos darbai tai dar niekur nemaciau. Sekmes visoms darbstuolems.
QUOTE(Viliuteee @ 2010 04 14, 19:32)
Nerealiai grazu!!!!! Kiek kantrybes, laiko ir darbstumo kainavo... Pagirtina!
QUOTE(Viliuteee @ 2010 04 14, 22:32)
Jusu darbus taip malonu ziureti, tikra virbalu virtuoze. Linkiu daug geru kurybiniu minciu.Man dar labai toli iki Jusu.
QUOTE(Mezgejele @ 2010 04 17, 09:29)
Jusu darbus taip malonu ziureti, tikra virbalu virtuoze. Linkiu daug geru kurybiniu minciu.Man dar labai toli iki Jusu.
ačiū už įvertinimą
,Jūsų darbai-tikri meno kūriniai.
Pasakiškas grožis