Štai ir paskutinė, kolkas, vestuvinių suknelių atstovė
visos suknytės ieško šeimininkių
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 21, 13:42)
Mezgejeles, gal kas turite sios sukneles schema? Buciau labai dekinga
bastinga,
pamačiusi paskutinį tavo darbą atsikvėpiau iš pavydo kad noriu vestuvių ir dėl krizes negalim sau to leisti ir is pavydo kad turi tokias rankas, gali net savo vestuvinių suknelių saloną atidaryti
pamačiusi paskutinį tavo darbą atsikvėpiau iš pavydo kad noriu vestuvių ir dėl krizes negalim sau to leisti ir is pavydo kad turi tokias rankas, gali net savo vestuvinių suknelių saloną atidaryti
Apie paskutine ideta suknele galiu pasakyti WOOOOOOWW . be zodziu kokia grazi, pamaciau ir zandikaulis atvipo
pamacius paskutine suknele pirma mintis kuri sove i galva, ar as neturiu kokios drauges kuri teketi ruosesi? deja
ir pacei jau saukstai po pietu. o gal dar antra karta susigundyti vien del tokio grozio
ir pacei jau saukstai po pietu. o gal dar antra karta susigundyti vien del tokio grozio
Labutis, mergaites. Kas noretu man nunerti vestuvine suknele? Prasom rasykite i AZ Sumasciau, kad jau reikia tuo is anksto susirupinti, nes tai gali trukti ilga laika O ta diena norisi buti graziai
BASTINGA, aš be žado..... Ir kas per tempai Ar nebaisu megzti ne pagal konkretų užsakymą?
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 25, 23:57)
BASTINGA, aš be žado..... Ir kas per tempai Ar nebaisu megzti ne pagal konkretų užsakymą?
ačiū
Iš tiesų tai kažkiek baisu, bet ne veltui sakoma "Tikslas pateisina priemones"
QUOTE(bastinga @ 2010 03 26, 14:56)
ačiū
bastinga - saunuole suknutes tikrai labai grazios, tik is patirties galiu pasakyti: kokios jos bebutu grazios vistiek labai gaila darbo nerti ne pagal uzsakyma, kadangi nedaug standartines figuros merginu o be to - kiekviena nuotaka turi savo vizija ir minciu. bet... bet kokiu atveju neabejoju jog tavo suknutes suras savo seimininkes ir kuo didziausios sekmes tavo darbuose