Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

Štai ir paskutinė, kolkas, vestuvinių suknelių atstovė blush2.gif
visos suknytės ieško šeimininkių

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 21, 13:42)
Mezgejeles, gal kas turite sios sukneles schema? Buciau labai dekinga 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
bastinga,
pamačiusi paskutinį tavo darbą atsikvėpiau iš pavydo kad noriu vestuvių ir dėl krizes negalim sau to leisti ir is pavydo kad turi tokias rankas, gali net savo vestuvinių suknelių saloną atidaryti bigsmile.gif
Atsakyti
Apie paskutine ideta suknele galiu pasakyti WOOOOOOWW thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif . be zodziu kokia grazi, pamaciau ir zandikaulis atvipo
Atsakyti
pamacius paskutine suknele pirma mintis kuri sove i galva, ar as neturiu kokios drauges kuri teketi ruosesi? deja verysad.gif
ir pacei jau saukstai po pietu. o gal dar antra karta susigundyti biggrin.gif vien del tokio grozio
Atsakyti
Labutis, mergaites. Kas noretu man nunerti vestuvine suknele? Prasom rasykite i AZ 4u.gif Sumasciau, kad jau reikia tuo is anksto susirupinti, nes tai gali trukti ilga laika smile.gif O ta diena norisi buti graziai wub.gif
Atsakyti
BASTINGA, aš be žado..... Ir kas per tempai doh.gif Ar nebaisu megzti ne pagal konkretų užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 25, 23:57)
BASTINGA, aš be žado..... Ir kas per tempai  doh.gif Ar nebaisu megzti ne pagal konkretų užsakymą?

blush2.gif ačiū blush2.gif
Iš tiesų tai kažkiek baisu, bet ne veltui sakoma "Tikslas pateisina priemones" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2010 03 26, 14:56)
blush2.gif ačiū blush2.gif
Iš tiesų tai kažkiek baisu, bet ne veltui sakoma "Tikslas pateisina priemones" mirksiukas.gif

bastinga - saunuole smile.gif suknutes tikrai labai grazios, tik is patirties galiu pasakyti: kokios jos bebutu grazios vistiek labai gaila darbo nerti ne pagal uzsakyma, kadangi nedaug standartines figuros merginu o be to - kiekviena nuotaka turi savo vizija ir minciu. bet... bet kokiu atveju neabejoju jog tavo suknutes suras savo seimininkes ir kuo didziausios sekmes tavo darbuose 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,noriu parodyti savo darbus.Veliau ju bus daugiau.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
bastinga
Mezgejele
labai gražūs darbai. thumbup.gif thumbup.gif

mano paskutinė suknelė dar be nuotakos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal galėtumėte kokią super mezgėją iš Vilniaus ? Norėčiau nusinerti vasaros pabaigai suknelę tongue.gif Kaži kiek kainuotų g.gif Prašom i AZ smile.gif
Atsakyti