Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

QUOTE(Vyna @ 2010 03 10, 14:24)
Aš jungiau iš kelių raštų, nors visai be reikalo, tik vargo daugiau buvo, bet kadangi pirmas blynas, tai jau kaip gavosi taip.Šiaip dažnai apačios raštą galima kartoti tiek kiek reikia ilgio.
Aš tai iš nepatirties savo suknele padariau dvigubo saulės kliošo,aišku vaizduo tai nepablogino, tik darbo padvigubino lotuliukas.gif  ir siūlų daugiau suėjo.
Siūlų gal ir daugiau, bet vaizdo dar daugiau. Jei aš dabar tuokčiausi, tai irgi narpliočiau sniego baltumo suknelę.... O, kad kas atsuktų tuos laikus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2010 03 10, 18:32)
Siūlų gal ir daugiau, bet vaizdo dar daugiau. Jei aš dabar tuokčiausi, tai irgi narpliočiau sniego baltumo suknelę.... O, kad kas atsuktų tuos laikus  blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi mielai atversciau kalendoriu ir nusimegzciau ar nusinerciau sau nuostabia suknele... cool.gif

vyna,atrodei nuostabiai.tikrai buvai vienintele ir nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti
Įlindau ir ..... dar kartą pasigrožėjau wub.gif wub.gif wub.gif Oh kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Rodu kątik užbaigtą vestuvinę suknytę ir aksesuarus prie jos, gal ką sudomins. blush2.gif
user posted image

[url=http://www.radikal.ru]user posted image[/url
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 18 kovo 2010 - 11:27
Ojei kaip grazu!!!

Viena graziausiu kada matytu wub.gif
Atsakyti
Mmm.. labai graži nuostabi suknelė smile.gif
Atsakyti
bastinga, negaliu atsižiūrėti kaip gržu, na nuostabu wub.gif
Atsakyti
didžiausi komplimentai bastingai ploja.gif clap_1.gif
Atsakyti
O man ne tiek suknelė kiek pati mergina labai graži. smile.gif
Nors šiaip, viskas čia gražu. smile.gif
Atsakyti
iš kur tokias auksines rankas gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2010 03 18, 12:26)
Rodu kątik užbaigtą vestuvinę suknytę ir aksesuarus prie jos, gal ką sudomins. blush2.gif
user posted image

[url=http://www.radikal.ru]user posted image[/url

o dieve, mano svajonių suknele!!! yahoo.gif nerta, ir su tokiu kaklu per pecius.. grožis nuostabu thumbup.gif pati mezgei?
Atsakyti

Labai labai dėkui visoms už pagyrimus!!! nesitikėjau, kad jų bus tiek daug ir tokių gražių.
p.s.taip, nėriau pati. 4u.gif greit įkelsiu dar kelias, neseniai baigtas vestuvines suknytes 4u.gif blush2.gif
Atsakyti