Man siūlai panašūs į moherinius
Sijono apačia man primena J. Statkevičiaus moheros suknelę Žavinga.
Ta gėlė labai žavingai atrod, tikrai vykęs akcentas
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 03 09, 18:35)
Labai gražu Nerealiai tiesiog..
Gal galėtumėte išduoti paslaptį, iš kokių siūlų mezgėte ir kokio numerio virbalais...
Gal galėtumėte išduoti paslaptį, iš kokių siūlų mezgėte ir kokio numerio virbalais...
Anokia čia paslaptis.Mezgiau iš Kids Mocherio, 5nr.virbalais.
QUOTE(Vyna @ 2010 03 09, 21:21)
Anokia čia paslaptis.Mezgiau iš Kids Mocherio, 5nr.virbalais.
Aišku, ačiū. Moherinių siūlų būna įvairių, dėl to ir klausiau. Pati ieškau tinkamo rašto ilgai suknelei, tačiau daugeliu atvejų naudojant servetėlės raštą suknelė išplatėtų per daug, arba raštas tinkamas suknelei iki kelių..
QUOTE(Vyna @ 2010 03 09, 14:36)
Žiūriu daugėja rankų darbą mylinčių nuotakų.Tikriausiai savo darbo galutinio ir neparodžiau, o jei ir parodžiau...
fantastika labai labai gražu! o dar pačios megzta, auksinės rankos.
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 03 10, 10:15)
Aišku, ačiū. Moherinių siūlų būna įvairių, dėl to ir klausiau. Pati ieškau tinkamo rašto ilgai suknelei, tačiau daugeliu atvejų naudojant servetėlės raštą suknelė išplatėtų per daug, arba raštas tinkamas suknelei iki kelių..
Aš jungiau iš kelių raštų, nors visai be reikalo, tik vargo daugiau buvo, bet kadangi pirmas blynas, tai jau kaip gavosi taip.Šiaip dažnai apačios raštą galima kartoti tiek kiek reikia ilgio.
Aš tai iš nepatirties savo suknele padariau dvigubo saulės kliošo,aišku vaizduo tai nepablogino, tik darbo padvigubino ir siūlų daugiau suėjo.
QUOTE(Vyna @ 2010 03 10, 13:24)
Aš jungiau iš kelių raštų, nors visai be reikalo, tik vargo daugiau buvo, bet kadangi pirmas blynas, tai jau kaip gavosi taip.Šiaip dažnai apačios raštą galima kartoti tiek kiek reikia ilgio.
Aš tai iš nepatirties savo suknele padariau dvigubo saulės kliošo,aišku vaizduo tai nepablogino, tik darbo padvigubino ir siūlų daugiau suėjo.
O siūlų kiek sunaudojai?..
QUOTE(Vyna @ 2010 03 09, 14:36)
Žiūriu daugėja rankų darbą mylinčių nuotakų.Tikriausiai savo darbo galutinio ir neparodžiau, o jei ir parodžiau...
as apsalus nuo grozio kai baigsiu pradetus-pazadetus darbus eisiu irgi sau megzt moherinuke, nes viena nusimezgiau, bet gavosi kokiais 3 dydziais per didele tai planuoju megzt kita, nors jokiu progu nenusimato, ale bent turesiu sita grozi...
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 03 10, 14:38)
O siūlų kiek sunaudojai?..
jei gerai pamenu 14*50g, bet dar boleruka ilgom rankovėm nusimezgiau.
QUOTE(Vyna @ 2010 03 10, 14:22)
jei gerai pamenu 14*50g, bet dar boleruka ilgom rankovėm nusimezgiau.
Aišku, ačiū