Cia kelios idejos is interneto auksarankem - sorry, jeigu kartosiuos
QUOTE(geltoniausia @ 2010 02 09, 01:50)
Oi, kaip laukiam pasirodant
Oi mergaitės žinokit dar ten tiek ir tiek dirbti prie jos... O vestuvės irgi tik balandį (o gal jau NET balandį)
Na bet kai bus baigta, tai darysiu fotosesiją ir rodysiuos
zemuogytegirl, pirmasis modeliukas
Parodysiu dar vieną savo megztą suknutę vestuvėms
Ligvita, fantastiskai, man ta antra foto tokia meniska
QUOTE(Rastika @ 2010 02 10, 10:49)
Pritariu
dar viena grazuole nuotaka
QUOTE(Ligvita @ 2010 02 27, 01:27)
Super, labai gražu. Taip , tiesiog, kuklu, paprasta, o kartu ir be galo šventiška ir nepakartojama.
Each, gavau savo suknytę, tik nelabai man patinka iškirptė
Mezgėja nepadarė taip kaip aš norėjau... Galvoju pasiardysiu šiek tiek ir apdaila papuošiu. Tik va viena bėda - niekur nerandu tokios apdailos! Šiandien buvau ibrahime, visas audinių parduotuvytes išlandžiojau, ir NIEKUR nėra baltos apdailos! Buvo tik panaši šampaninė...
http://3.bp.blogspot...75dee824cd2.jpg
Čia pvz kokios apdailos man reikia (tos aplink iškirptę kur gėlytės tos baltos). Gal kas esate kur matę?
PS - mano iškiprtė panaši turėjo būti, o dabar gavosi kažkokia dobilo formos
Mezgėja nepadarė taip kaip aš norėjau... Galvoju pasiardysiu šiek tiek ir apdaila papuošiu. Tik va viena bėda - niekur nerandu tokios apdailos! Šiandien buvau ibrahime, visas audinių parduotuvytes išlandžiojau, ir NIEKUR nėra baltos apdailos! Buvo tik panaši šampaninė...
http://3.bp.blogspot...75dee824cd2.jpg
Čia pvz kokios apdailos man reikia (tos aplink iškirptę kur gėlytės tos baltos). Gal kas esate kur matę?
PS - mano iškiprtė panaši turėjo būti, o dabar gavosi kažkokia dobilo formos
terteliene, na aš nesu mačiusi, gal titos padės kurios domisi tuo, o čia tokio tipo tavo suknelė
gal parašyk į až Ristinai ar bastinai arba gal rankdarbių skyrelyje, ten tai merginos auksarankės
gal parašyk į až Ristinai ar bastinai arba gal rankdarbių skyrelyje, ten tai merginos auksarankės
QUOTE(Rastika @ 2010 03 01, 13:34)
terteliene, na aš nesu mačiusi, gal titos padės kurios domisi tuo, o čia tokio tipo tavo suknelė
Na, nuo šito modeliuko nusižiūrėtas raštas, bet visumoj tai aišku gavosi kitokia... be to čia ir ne suknelė o kažkoks lyg švarkas toj foto... Bet norėjau kažko panašaus Nu manau kai aš ją susitvarkysiu, gal kažkas į tą pusę ir gausis Ir ji pas mane bus trumpa baisiai netradicinė na bet ką aš čia, čia juk tema tokioms suknelėms Ir dar planuoju melsvą pamušaliuką siūtis - nes ant balto neatsiskleis visas grožis Turėsiu iš karto ant savęs "ką nors mėlyno"