Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

QUOTE(Rastika @ 2010 01 07, 13:57)
kryyste, žiūrėjau net kelis kartus, vos galėjau patikėti kad taip gražu ir zmonės ir jauciu visa sventė bigsmile.gif  wub.gif
Papildyta:
kryyste, tiesa kur pirkai tuos batelius wub.gif

Oi, ačiū visoms merginoms už komplimentus ir gražius žodžius. Šventė tikrai buvo gan paprasta, bet labai jauki ir šilta. Aš irgi vestuvių dieną supratau, kad svarbiausia jaustis gražiai ir savimi, o visa kita tai yra tik skonio reikalas, visiškai smulkmenos.

Batelius parsisiunčiau internetu iš svetainės www.schuh.co.uk.
Atsakyti
kaip man grazu wub.gif wub.gif wub.gif saunuoliai!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 03 03, 21:38)
niu negalejau neperkelt is suknuciu temos, ideja nuotakoms:
user posted image

sveikutės, as šiame skyrelyje ir aplamai supermamų forume esu naujokė, tačiau jau mėnesį intensyviai skaičiau viską,žiūrėjau,viskas labai patiko,pati užsimaniau,bet kyla milijonai klausimų,kas ir kaip blush2.gif ši mėlyna suknutė, man nepaprastai graži ir aš jos norėčiau savo DIDŽIĄJAI dienai ax.gif jau pradėjau nertis elementus, rožytes ir lapelius, bet štai mano klausimas,kadangi esu pakankamai apkūni ar neatrodysiu juokingai? doh.gif norėčiau apačią prisiūti, kaip manote ar ne per daug aš čia užsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2010 01 14, 14:14)
sveikutės, as šiame skyrelyje ir aplamai supermamų forume esu naujokė, tačiau jau mėnesį intensyviai skaičiau viską,žiūrėjau,viskas labai patiko,pati užsimaniau,bet kyla milijonai klausimų,kas ir kaip  blush2.gif  ši mėlyna suknutė, man nepaprastai graži ir aš jos norėčiau savo DIDŽIĄJAI dienai ax.gif  jau pradėjau nertis elementus, rožytes ir lapelius, bet štai mano klausimas,kadangi esu pakankamai apkūni ar neatrodysiu juokingai?  doh.gif  norėčiau apačią prisiūti, kaip manote ar ne per daug aš čia užsimaniau  blush2.gif

Tuo lab, saunuole, pati darot,tai bandykit keisti kazka,gi nebutinai tip top. 4u.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
kur jau man tip top doh.gif aš tik motyvą nusižiūrėjau,tas roželes ir jungimus smile.gif na kai jau pabaigsiu tai būtinai parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2010 01 14, 23:24)
kur jau man tip top  doh.gif  aš tik motyvą nusižiūrėjau,tas roželes ir jungimus  smile.gif  na kai jau pabaigsiu tai būtinai parodysiu  blush2.gif

lauksiu rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
saunuole.tikrai turetu labai graziai atrodyti. O ilgesne visada galima padaryti. Lauksim nuotraukyciu
Atsakyti
Atnesu parodyti savo megzta suknute nuotakai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 20 sausio 2010 - 14:58
QUOTE(Ligvita @ 2010 01 20, 15:45)
Atnesu parodyti savo megzta suknute nuotakai
user posted image

Pasaka.... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2010 01 07, 22:02)
kaip man grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif  saunuoliai!!!
user posted image

Šitą suknelę aš irgi sau vestuvėms neriuosi mirksiukas.gif Aišku truputi kitokią, sau pritaikytą, man ji super bigsmile.gif pati gražiausia. Ir batų noriu kažkokių ala retro stiliaus. Gal netgi grubių lakinių g.gif
Bet stilius nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, sita suknute labai labai grazi
Atsakyti
Paskutinė suknelė labai graži wub.gif
Atsakyti