Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

Kad jau kažkada buvau prisižadėjusi įkelti, tai dedu savo suknelės foto. blush2.gif Suknelę nėrė mama pagal čia aukščiau įkeltą modeliuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 06 sausio 2010 - 20:09
QUOTE(kryyste @ 2010 01 06, 20:07)
Kad jau kažkada buvau prisižadėjusi įkelti, tai dedu savo suknelės foto.  blush2.gif Suknelę nėrė mama pagal čia aukščiau įkeltą modeliuką.

wub.gif
Išties žiūrėjau ne į suknelę, nes akį labiau patraukė pati mergina (jūs) ir namų aplinka. wub.gif Viskas tarpusavy taip dera thumbup.gif Tikrai jums labai tiko. thumbup.gif
Mačiau jau jūsų vestuvių nuotraukas (kažkaur internete įkeltas), abu atrodėt tikrai gražiai. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
kryyste, l. graži suknelę wub.gif bet kaip sako Dieter prie aplinkos viskas l. seper atrodo thumbup.gif o koks lovos grožis bigsmile.gif net seiles istyso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesa l. noreciau pamatyti bent viena tavo vestuviu foto, su sukuosena ir makiažu user posted image
Atsakyti
Man labai graži jų pora buvo wub.gif
Žvilgtelkit čia. Ten viršuje praėję toliau rasite ir daugiau šios poros foto. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 06 sausio 2010 - 22:10
Dieter - ačiū už gražius žodžius.
Rastika - čia jau su šukuosena ir makiažu. Kadangi mane vežė į santuokų rūmus su motociklu, tai tokia ir šukuosena buvo. biggrin.gif O makiažo rykaus tai aš nemėgėja ax.gif
Iš principo tai galutinis vaizdas buvo toks kaip dabar nuotraukose. (Tik vyras vėliau su "koža" buvo).
Atsakyti
Aš tai negaliu atsižiūrėt kokie žmonės saviti. Tokie tikri jie, be jokio lašo apgavystės, melo, veidmainystės. Tokie tyri.. wub.gif Net žodžių trūksta... smile.gif
Žiūrint galvoju "spjausiu aš į viską ir darysiu kaip mums reik" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 06, 22:18)
Iš principo tai galutinis vaizdas buvo toks kaip dabar nuotraukose. (Tik vyras vėliau su "koža" buvo).

Wow blink.gif bigsmile.gif wub.gif
kryyste, žiūriu ir negaliu nežiūrėti, seeeeilė nutyyyysoooooo..... thumbup.gif
QUOTE(Dieter @ 2010 01 06, 22:32)
Žiūrint galvoju "spjausiu aš į viską ir darysiu kaip mums reik" wub.gif

Tai ir yra svarbiausia, taip ir reikia daryti, juk sau darom šventę, ne kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2010 01 07, 00:54)
Tai ir yra svarbiausia, taip ir reikia daryti, juk sau darom šventę, ne kitiems  mirksiukas.gif
Tiesiog dauguma vistiek šventę daro kietiems.
Mes jau nusprendėme, kad darysime sau smile.gif Ji bus užsienyje, kurorte tik mums dviems. Daugiau nieko nebus. wub.gif Tačiau į kažkokius akcentus vis dar žiūriu tradiciškiau, nors manau kad neverta. Svarbu, kad tą dieną aš patikčiau sau ir SB wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 07, 11:33)
Tiesiog dauguma vistiek šventę daro kietiems.

Svarbu, kad tą dieną aš patikčiau sau ir SB wub.gif

Na taip, dauguma, pilka masė, bandos jausmas ir t.t., ir pan. cool.gif

Manau, turi būti individualumas, o pirmiausioj vietoj, tai, kaip ir rašai, kad patiktumėt vienas kitam wub.gif Smagios, išskirtinės šventės jums wub.gif
Atsakyti
Tikiuosi ji tokia ir bus. bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 07 sausio 2010 - 12:37
kryyste, žiūrėjau net kelis kartus, vos galėjau patikėti kad taip gražu ir zmonės ir jauciu visa sventė bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
kryyste, tiesa kur pirkai tuos batelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 06, 20:07)
Kad jau kažkada buvau prisižadėjusi įkelti, tai dedu savo suknelės foto.  blush2.gif Suknelę nėrė mama pagal čia aukščiau įkeltą modeliuką.

nu fantastika 4u.gif as irgi esu nerus tokio tipo suknute, tik ne balta ir nevestuvine. Nors baltieji jos variantai man graziausiai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti