Kad jau kažkada buvau prisižadėjusi įkelti, tai dedu savo suknelės foto. Suknelę nėrė mama pagal čia aukščiau įkeltą modeliuką.
QUOTE(kryyste @ 2010 01 06, 20:07)
Kad jau kažkada buvau prisižadėjusi įkelti, tai dedu savo suknelės foto. Suknelę nėrė mama pagal čia aukščiau įkeltą modeliuką.
Išties žiūrėjau ne į suknelę, nes akį labiau patraukė pati mergina (jūs) ir namų aplinka. Viskas tarpusavy taip dera Tikrai jums labai tiko.
Mačiau jau jūsų vestuvių nuotraukas (kažkaur internete įkeltas), abu atrodėt tikrai gražiai.
Man labai graži jų pora buvo
Žvilgtelkit čia. Ten viršuje praėję toliau rasite ir daugiau šios poros foto.
Žvilgtelkit čia. Ten viršuje praėję toliau rasite ir daugiau šios poros foto.
Dieter - ačiū už gražius žodžius.
Rastika - čia jau su šukuosena ir makiažu. Kadangi mane vežė į santuokų rūmus su motociklu, tai tokia ir šukuosena buvo. O makiažo rykaus tai aš nemėgėja
Iš principo tai galutinis vaizdas buvo toks kaip dabar nuotraukose. (Tik vyras vėliau su "koža" buvo).
Rastika - čia jau su šukuosena ir makiažu. Kadangi mane vežė į santuokų rūmus su motociklu, tai tokia ir šukuosena buvo. O makiažo rykaus tai aš nemėgėja
Iš principo tai galutinis vaizdas buvo toks kaip dabar nuotraukose. (Tik vyras vėliau su "koža" buvo).
QUOTE(kryyste @ 2010 01 06, 22:18)
Wow
kryyste, žiūriu ir negaliu nežiūrėti, seeeeilė nutyyyysoooooo.....
QUOTE(Dieter @ 2010 01 06, 22:32)
Žiūrint galvoju "spjausiu aš į viską ir darysiu kaip mums reik"
Tai ir yra svarbiausia, taip ir reikia daryti, juk sau darom šventę, ne kitiems
QUOTE(geltoniausia @ 2010 01 07, 00:54)
Tai ir yra svarbiausia, taip ir reikia daryti, juk sau darom šventę, ne kitiems
Tiesiog dauguma vistiek šventę daro kietiems.Mes jau nusprendėme, kad darysime sau Ji bus užsienyje, kurorte tik mums dviems. Daugiau nieko nebus. Tačiau į kažkokius akcentus vis dar žiūriu tradiciškiau, nors manau kad neverta. Svarbu, kad tą dieną aš patikčiau sau ir SB
QUOTE(Dieter @ 2010 01 07, 11:33)
Tiesiog dauguma vistiek šventę daro kietiems.
Svarbu, kad tą dieną aš patikčiau sau ir SB
Svarbu, kad tą dieną aš patikčiau sau ir SB
Na taip, dauguma, pilka masė, bandos jausmas ir t.t., ir pan.
Manau, turi būti individualumas, o pirmiausioj vietoj, tai, kaip ir rašai, kad patiktumėt vienas kitam Smagios, išskirtinės šventės jums
kryyste, žiūrėjau net kelis kartus, vos galėjau patikėti kad taip gražu ir zmonės ir jauciu visa sventė
Papildyta:
kryyste, tiesa kur pirkai tuos batelius
Papildyta:
kryyste, tiesa kur pirkai tuos batelius
QUOTE(kryyste @ 2010 01 06, 20:07)
nu fantastika as irgi esu nerus tokio tipo suknute, tik ne balta ir nevestuvine. Nors baltieji jos variantai man graziausiai ziurisi