Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

aš apie šitą suknutę turėjau omeny smile.gif http://www.supermama...?...6700&st=132

[/quote]
Atsakyti
[quote=Inner_me,2009 09 10, 18:30]
aš apie šitą suknutę turėjau omeny smile.gif http://www.supermama...?...6700&st=132
[/quote]
[/quote]
MAXI tai suknutei patys tinkamiausi smile.gif niekas neiisitampys nes ji nerta is atskiru gelyciu tik kai isskalbsi bus nemazai darbelio lapelius isdeliot graziai. is tokiu rozyciu esu nerusi kelias kriksto suknutes. tikrai nesitampo (zinoma ne visa suknute is rozyciu dariau)
Atsakyti
ačiū tau La Perla 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien grįžau pas tėvus prisimatuoti suknelę. Ją man neria mama. Kol kas nuotraukų nedėsiu įdėsiu po vestuvių smile.gif Šiaip labai patenkinta esu, kad pasirinkau tokią idėją, nors prieš tai labai nervinausi, galvojau kaip čia bus.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 19, 23:23)
Kaip tik šiandien grįžau pas tėvus prisimatuoti suknelę. Ją man neria mama. Kol kas nuotraukų nedėsiu įdėsiu po vestuvių smile.gif Šiaip labai patenkinta esu, kad pasirinkau tokią idėją, nors prieš tai labai nervinausi, galvojau kaip čia bus.

Oi, laukiam laukiam, mes suknelės laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau nedaug laukti liko- pusantros savaitės smile.gif
Atsakyti
Suknytė

Labai gražutė - atsižiūrėti negaliu smile.gif
Atsakyti
Na, tikrai žavinga suknelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(orienturiste @ 2008 04 16, 13:17)
Sveikos!

Dziaugiuosi uztikusi sita skilti, nes pati noriu netradicines sukneles, netradicines baznycios ir netradicinio baliaus smile.gif bet laiko liko ne tiek jau daug (vestuves rugpjuti), o magistrinis ant nosies. Ir taip jau kur kas daugiau laiko skaitydama apie sukneles, ziedus, etc. praleidziu, nei rasydama magistrini smile.gif

Kaip jus manot, ar imanoma nerini derint su kazkokia medziaga? Tarkim, jei virsutine dali daryt is nerinio, panasaus i ta melyna suknele, o apacia prisiut? Tikriausiai reiktu tada vis tiek deti po neriniu koki korseta, nes sijonas nutemptu nerini zemyn. Arba daryt sijona ir bliuzka atskirai..

Tikiuosi gerai cia pacitavau, pirma zinute rasau smile.gif

Man sita melina tesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2009 10 03, 16:52)
Suknytė

Labai gražutė  - atsižiūrėti negaliu smile.gif

Tikrai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikol @ 2009 10 06, 13:01)
Tikrai labai gražu  thumbup.gif

bet darbelio prie jos doh.gif cia airiski neriniai smile.gif
Atsakyti