Sveikos, beveik metus ir as audziu minti nusimegzti vestuvine suknele, jau ir modeliuka sugeneravau. Tik va beda, labai jau nepatyrus as mezgeja taigi kyla simtas klausimu. Galvoju kad megztoji dalis turetu prasideti po krutine, bet neisivaizduoju nuo kur platinti smarkiai pradeti, noriu saules kliosio. Ir su rasteliu istrigau, aiskios patinkancios schemutes dar neradau, o is nuotraukyciu nelabai suprantu
Beje, La Perla, Viliuteee, Jusu darbeliai neprilygstami
mergaitės, gal kuri galit įdėti ar nurodyti kur ieškoti tokio raštelio schemos, nes aš žalio supratimo neturiu net nuo kur pradėti,o svajoju kadanors pasipuošti pačios nerta suknele, sakau gal laikas pradėt bandyti narpliot
ir dar klausimas ar įmanoma padaryt kad uodega prisisegtų? turbūt man bus per daug nerealu atitaikyt kad gražiai atrodytų ir paleista ir prisegta
ir dar klausimas ar įmanoma padaryt kad uodega prisisegtų? turbūt man bus per daug nerealu atitaikyt kad gražiai atrodytų ir paleista ir prisegta
QUOTE(La Perla @ 2009 04 21, 08:31)
ta pirmoji kiek kainuotu tokia numezgti?
labai grazios suknytes, labai patinka ta sakute neta, tad idomu kiek siuliuku jai sunaudota?
Ačiū Nikol
QUOTE(saulala @ 2009 09 08, 16:00)
Pasirodysiu ir aš savo netradicinę vestuvinę suknelę. Apačia man pasiuvo, viršų nusinėriau pati.
Labai gražuuu
Šaunuolė
QUOTE(saulala @ 2009 09 08, 16:00)
Pasirodysiu ir aš savo netradicinę vestuvinę suknelę. Apačia man pasiuvo, viršų nusinėriau pati.
Nugi liuks atrodo, laaaabai netradiciškai
Labutis auksarankės Aš patylom skaitinėju šitą forumą ir taip pat svajoju apie savo nertą suknelę. Nesu profesionalė, bet kelis rūbelius jau esu nunėrusi. Labai noriu nusinerti sau vestuvinę suknelę, panašia technika kaip ši mėlyna gėlyčių suknelė . Noriu paklausti, kas iš jūsų auksarankių išmanote - kokių siūlų reiktų šitai suknelei? Aš turiu baltus medvilninius, jie šiek tiek blizgūs, MAXI siūliukai. Ar jie tiktų tai suknelei? Ar išskalbus siūlai neišsitampys ar pan? Labai laukiu atsakymo.