Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

Sveikos, beveik metus ir as audziu minti nusimegzti vestuvine suknele, jau ir modeliuka sugeneravau. Tik va beda, labai jau nepatyrus as mezgeja blush2.gif taigi kyla simtas klausimu. Galvoju kad megztoji dalis turetu prasideti po krutine, bet neisivaizduoju nuo kur platinti smarkiai pradeti, noriu saules kliosio. Ir su rasteliu istrigau, aiskios patinkancios schemutes dar neradau, o is nuotraukyciu nelabai suprantu verysad.gif
Beje, La Perla, Viliuteee, Jusu darbeliai neprilygstami thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 18 rugpjūčio 2009 - 16:59
mergaitės, gal kuri galit įdėti ar nurodyti kur ieškoti tokio raštelio schemos, nes aš žalio supratimo neturiu net nuo kur pradėti,o svajoju kadanors pasipuošti pačios nerta suknele, sakau gal laikas pradėt bandyti narpliot biggrin.gif 4u.gif
user posted image ir dar klausimas ar įmanoma padaryt kad uodega prisisegtų? turbūt man bus per daug nerealu atitaikyt kad gražiai atrodytų ir paleista ir prisegta doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 04 21, 08:31)
prasom dar ideju, zinoma ilgesnes reiktu nuotakai smile.gif
user posted image
user posted image

ir dar:
user posted image

ta pirmoji wub.gif kiek kainuotu tokia numezgti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labai grazios suknytes, labai patinka ta sakute neta, tad idomu kiek siuliuku jai sunaudota? g.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo netradicinę vestuvinę suknelę. Apačia man pasiuvo, viršų nusinėriau pati.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 09 08, 16:00)
Pasirodysiu ir aš savo netradicinę vestuvinę suknelę. Apačia man pasiuvo, viršų nusinėriau pati.
user posted image

user posted image

Groooozis!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Nikol 4u.gif
Atsakyti

Labai gražuuu thumbup.gif
Šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti

Ziurekit, cia koks grozis, man net galva apsisuko wub.gif

http://www.aisledash...wedding/883145/
Atsakyti

Nugi liuks atrodo, laaaabai netradiciškai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis auksarankės 4u.gif Aš patylom skaitinėju šitą forumą ir taip pat svajoju apie savo nertą suknelę. Nesu profesionalė, bet kelis rūbelius jau esu nunėrusi. Labai noriu nusinerti sau vestuvinę suknelę, panašia technika kaip ši mėlyna gėlyčių suknelė wub.gif . Noriu paklausti, kas iš jūsų auksarankių išmanote - kokių siūlų reiktų šitai suknelei? Aš turiu baltus medvilninius, jie šiek tiek blizgūs, MAXI siūliukai. Ar jie tiktų tai suknelei? Ar išskalbus siūlai neišsitampys ar pan? Labai laukiu atsakymo.
Atsakyti