La Perla, kiek laiko Jūs užtrunkate nunerti mocherinuke kaip profesionale?ar per 2 mėnesius aš sugebėčiau kaip neprofesionalė tai padaryti.
QUOTE(Vyna @ 2009 04 29, 10:38)
La Perla, kiek laiko Jūs užtrunkate nunerti mocherinuke kaip profesionale?ar per 2 mėnesius aš sugebėčiau kaip neprofesionalė tai padaryti.
sveika as saules klioso mocherini sijona iki keliu numezgu per tris dienas, tada dar palaidine su rankovem kokias 3-4 dienas o ilgo sijono mocherinio saules klioso nesu mezgusi, reiktu klausti Viliuteeee. per du menesius laisvai spetum
beje aciu uz "profesionale", nors mocherinukiu profesionale yra Viliuteee bet labai malonu girdet
kiek groziu, jei tekeciau ziema , rinkciaus tik megsta suknele. Tikros sniego karalienes! labai grazu. Labai patiko ideja su megsta kepuraite. Tokia retro, saltesniam orui tikrai labai gerai atrodytu pritaikius sukuosena, Galima ir mova nusimegsti , kaili panaudoti..ir tada i roges gaila, kad dabar vasara ant nosies.
wow, kokia ideja
gal kuria nuotaka ikveps tokia ideja:
cia yra labai graziu suknyciu http://picasaweb.goo...dulikudKleidid#
Sveikutės
O aš tai norėčiau, kad visos čia susirinkusios" auksarankės" man į až gal parašytumėt, prieš kiek laiko reiktų užsisakyti tris sukneles, mamai ir dukrytėms( 2m ir 4m), kad maždaug visos panašios būtų, gal akcentai kažkokie skirtūsi tik. Labai būsiu dėkinga.Ar būtų kuriai noro padirbėti
Papildyta:
La Perlos idejos fantastiškos, o ir visų darbeliai fantastiški. Baltai pavydžiu laiko ir kantrybės
O aš tai norėčiau, kad visos čia susirinkusios" auksarankės" man į až gal parašytumėt, prieš kiek laiko reiktų užsisakyti tris sukneles, mamai ir dukrytėms( 2m ir 4m), kad maždaug visos panašios būtų, gal akcentai kažkokie skirtūsi tik. Labai būsiu dėkinga.Ar būtų kuriai noro padirbėti
Papildyta:
La Perlos idejos fantastiškos, o ir visų darbeliai fantastiški. Baltai pavydžiu laiko ir kantrybės
QUOTE(Ristina @ 2009 05 15, 17:57)
Gražus rūbelis
Tikrai nuostabi skraiste.
Sveikutes,
parodysiu jums mano sesers vestuvine suknute
Ji pati ja nusimezge savo vestuvems.megzta is plono mocherio siulo.
parodysiu jums mano sesers vestuvine suknute
Ji pati ja nusimezge savo vestuvems.megzta is plono mocherio siulo.
kazkaip labai mazos gavos gal cia geriau matysis