Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

La Perla, kiek laiko Jūs užtrunkate nunerti mocherinuke kaip profesionale?ar per 2 mėnesius aš sugebėčiau kaip neprofesionalė tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2009 04 29, 10:38)
La Perla, kiek laiko Jūs užtrunkate nunerti mocherinuke kaip profesionale?ar per 2 mėnesius aš sugebėčiau kaip neprofesionalė tai padaryti.

sveika smile.gif as saules klioso mocherini sijona iki keliu numezgu per tris dienas, tada dar palaidine su rankovem kokias 3-4 dienas smile.gif o ilgo sijono mocherinio saules klioso nesu mezgusi, reiktu klausti Viliuteeee. per du menesius laisvai spetum smile.gif

beje aciu uz "profesionale", nors mocherinukiu profesionale yra Viliuteee bet labai malonu girdet smile.gif
Atsakyti
ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif
ir ne aš ,,profesionalė",tai Juozas S.profesionalas mocherinukių smile.gif
Atsakyti
kiek groziu, jei tekeciau ziema , rinkciaus tik megsta suknele. Tikros sniego karalienes! labai grazu. Labai patiko ideja su megsta kepuraite. Tokia retro, saltesniam orui tikrai labai gerai atrodytu pritaikius sukuosena, Galima ir mova nusimegsti , kaili panaudoti..ir tada i roges lotuliukas.gif gaila, kad dabar vasara ant nosies.
Atsakyti
wow, kokia ideja bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuria nuotaka ikveps tokia ideja:
user posted image
Atsakyti
cia yra labai graziu suknyciu http://picasaweb.goo...dulikudKleidid#
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
O aš tai norėčiau, kad visos čia susirinkusios" auksarankės" man į až gal parašytumėt, prieš kiek laiko reiktų užsisakyti tris sukneles, mamai ir dukrytėms( 2m ir 4m), kad maždaug visos panašios būtų, gal akcentai kažkokie skirtūsi tik. Labai būsiu dėkinga.Ar būtų kuriai noro padirbėti g.gif
Papildyta:
La Perlos idejos fantastiškos, o ir visų darbeliai fantastiški. Baltai pavydžiu laiko ir kantrybės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 14 gegužės 2009 - 13:55
Gražus rūbelis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 05 15, 17:57)
Gražus rūbelis  bigsmile.gif

Tikrai nuostabi skraiste. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

parodysiu jums mano sesers vestuvine suknute ax.gif
Ji pati ja nusimezge savo vestuvems.megzta is plono mocherio siulo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
kazkaip labai mazos gavos blush2.gif gal cia geriau matysis
user posted image
Atsakyti