Ai, ai, kaip gražuuuuuuuu, seilę varvinu
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 03, 21:50)
gal jau matytas mano kūrinėlis,bet nuotraukos šitos dar nerodytos.
Nuostabios nuotraukos! Ir suknelė be abejo.. Man ši technika kolkas mįslė...
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 03, 22:50)
gal jau matytas mano kūrinėlis,bet nuotraukos šitos dar nerodytos.
Matytas kūrinėlis, o ant modelio tai iš vis liuksiškai atrodo
O man jau striokas - laikas bega, mintis vilketi nerta suknele vis dar gyva, o va rasto ir modelio negaliu niekaip issirinkt Jazau, jau panikuoju... Tiek visko isziurejau, bet nera kad uzkibtu
QUOTE(PinaColada @ 2009 04 15, 12:56)
O man jau striokas - laikas bega, mintis vilketi nerta suknele vis dar gyva, o va rasto ir modelio negaliu niekaip issirinkt Jazau, jau panikuoju... Tiek visko isziurejau, bet nera kad uzkibtu
tai modeliuka zinoma kad pagal figura reikia rinktis, juk tikrai zinai kas tau labiausiai tinka o rasta jau prisiderinsi, svarbiausia - nepanikuok
La Perla oho koks grozhis
chia pati nerei?
chia pati nerei?
QUOTE(X-iuke @ 2009 04 19, 19:17)
neeee ne pati tik vis radusi ka grazuas ikeliu nuotakoms busimoms gal kuriai pravers ideja
as va kokia jaunosios suknute paskutiniu metu nuneriau :
QUOTE(La Perla @ 2009 04 19, 20:37)
neeee ne pati tik vis radusi ka grazuas ikeliu nuotakoms busimoms gal kuriai pravers ideja
grazhu
ash ir tokius zhadu nertis savosioms vestuvems.. jei spesiu, nes dabar neriu antrai dienai suknute
QUOTE(X-iuke @ 2009 04 19, 20:24)
grazhu
ash ir tokius zhadu nertis savosioms vestuvems.. jei spesiu, nes dabar neriu antrai dienai suknute
kaip idomu butu pamatyti
prasom dar ideju, zinoma ilgesnes reiktu nuotakai
ir dar:
ir dar: