Įkraunama...
Įkraunama...

Megzta, nerta nuotakos suknelė

QUOTE(rolanele @ 2008 11 01, 22:35)
sveikute merginos  smile.gif  labai noriu nertos sukneles, gal galetumet duoti kokius kontaktus?nes pati nemoki nert 4u.gif likau begalo suzaveta jusu pavyzdukais thumbup.gif tai ir dabar labai uzsinorejau ax.gif  lauksiu kontaktu aciukas smile.gif

Parašyk į AŽ Ristinai ar La Perlai. Jeigu skaitei temą, tai supratai, kad jos neria, gal ir tau padės įgyvendinti svajonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orienturiste @ 2008 09 03, 19:42)
Na va, pagaliau ir as parodysiu keleta savo vestuviu foto. Nors pas mane suknele pasiuta, o nunertos tik detales, manau bus i tema smile.gif. Tai zinokit vargom vargom, labiausiai tai mano bendradarbe, kuri nere dideles ir mazas gelytes ir lapelius, po to siuvinejom perliukais, deliojom ant "manekeno", prisiuvinejom prie sukneles.. Zodziu, yra ka atsimint smile.gif

O kelias nuotraukas sukeliau i http://public.fotki....riste/vestuves/
Siaip jos idetos geros kokybes, tai jei noresit pamatyt detales, spauskit "get original uploaded photo".
Aj, ka as cia mokinu, pati dar nemoku nuotrauku ikelimu cia naudotis, tik linka idedu smile.gif

mano suknele kazkuom i tavo panasi, nors ir pries 9 metus tekejau blush2.gif 4u.gif , irgi buvo siuta ir nertom gelytem issiuvineta ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 11 05, 09:53)

Mmmmda.... bigsmile.gif Apsalau pamačiusi tokį grožį wub.gif

Tikiuosi nesupykai, kad patariau rolanelei į tave kreiptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 11 05, 12:34)
QUOTE(La Perla @ 2008 11 05, 09:53)

Mmmmda.... bigsmile.gif Apsalau pamačiusi tokį grožį wub.gif

Tikiuosi nesupykai, kad patariau rolanelei į tave kreiptis ax.gif

aha grazu smile.gif oi atvirksciai: labai aciu uz rekomendacijas, man visada malonu nes tai reiskia kad zmonems patinka mano darbai ax.gif

beje, geltoniausia as vis laukiu kada isaus ta diena kai pamatysim tavo vestuvine suknute, juk tu esi temos ikureja, ikvepeja ir visokia kitokia -eja geraja prasme drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 11 05, 16:35)
aha grazu smile.gif oi atvirksciai: labai aciu uz rekomendacijas, man visada malonu nes tai reiskia kad zmonems patinka mano darbai  ax.gif

beje, geltoniausia as vis laukiu kada isaus ta diena kai pamatysim tavo vestuvine suknute, juk tu esi temos ikureja, ikvepeja ir visokia kitokia -eja geraja prasme  drinks_cheers.gif

Patinka patinka wub.gif

Tai kad nusikėlė šis mezginys nežinomiems laikams cool.gif
Bet temą reikia karts nuo karto iš kamaros ištraukti ir dulkes pravalyti, kad ir tavo pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 11 05, 15:52)
Patinka patinka  wub.gif

Tai kad nusikėlė šis mezginys nežinomiems laikams  cool.gif
Bet temą reikia karts nuo karto iš kamaros ištraukti ir dulkes pravalyti, kad ir tavo pagalba  mirksiukas.gif

vistiek kazkada sulauksim mirksiukas.gif
as vis radusi koki grozi butinai ikeliu cia smile.gif
Atsakyti
Labai gražu man tos megztos suknelės wub.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 17, 18:14)
na, gaivinam temele su nauja ideja smile.gif
user posted image

Wow koks grozis!!! wub.gif wub.gif wub.gif ar imanoma tokia padaryti...?
Atsakyti
Aišku, kad galima smile.gif
Svarbu labai norėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 11 06, 08:12)
as vis radusi koki grozi butinai ikeliu cia  smile.gif

drinks_cheers.gif
Reikia gaivinti temelę 4u.gif
Atsakyti