Taip ir daryk.
Viena panaudosi pirmai dienai, o kita antrai
niu mergaites, kiek as cia groziu apziurejau.. auksarankes tikrai
ieskojau minciu savo dukrytei krikstynom, ir net keleta modeliuku tam radau..aciu jums visoms..sekmes
ieskojau minciu savo dukrytei krikstynom, ir net keleta modeliuku tam radau..aciu jums visoms..sekmes
Idesiu ir as keleta
Ridikute Antra labai graži
O as jau apsisprendziau del savo sukneles . Medziaga jau pas siuveja. Suknele bus siuta, o virsus (ant krutines ir nugaros virs korseto) ir kai kurios vietos kitur apipavidalinta neriniais. Zodziu, galutinis variantas dar negreit
super darbelis, man tai pritrūktų kantrybės tokias grožybes nunerti..
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 22:25)
super darbelis, man tai pritrūktų kantrybės tokias grožybes nunerti..
ačiū
jau ir man šį kartą jos vos vos užteko
Viliuteee, koooks grožiiiis Pagarba tavo kantrybei
Aš tai sustabdžiau su visu šitu reikalu Turiu dabar rūpestėlį mažą, tai nežinau kaip čia man su tuo suknelės gaminimu bus
Aš tai sustabdžiau su visu šitu reikalu Turiu dabar rūpestėlį mažą, tai nežinau kaip čia man su tuo suknelės gaminimu bus
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 06, 23:27)
Viliuteee, koooks grožiiiis Pagarba tavo kantrybei
ačiū už pagyrimus
bet juk rūpestėliai praeina ir vėl galima tęsti suplanuotus darbus Negalima taip greitai pasiduoti.Aš šitą suknelę net ligoninėje su vaiku po operacijos gulėdama nėriau.Užsakymas buvo priimtas ir trauktis nebuvo kur
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 07, 09:34)
ačiū už pagyrimus
bet juk rūpestėliai praeina ir vėl galima tęsti suplanuotus darbus Negalima taip greitai pasiduoti.Aš šitą suknelę net ligoninėje su vaiku po operacijos gulėdama nėriau.Užsakymas buvo priimtas ir trauktis nebuvo kur
Na taip sutinku su tavimi. Tik vat mano tas rūpestėlis ne laikinas, o visam gyvenimui
Bet mintis ta niekur nedingsta Be nertos/megztos suknelės aš nesiženysiu