QUOTE(zhirnius @ 2008 04 15, 16:44)
aš čia
, bet negaliu tavo lelium avatare atsižiūrėt.... :
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 16, 10:25)
aciu mergaites, glostot sirdele
QUOTE(orienturiste @ 2008 04 16, 12:17)
Sveikos!
Dziaugiuosi uztikusi sita skilti, nes pati noriu netradicines sukneles, netradicines baznycios ir netradicinio baliaus
bet laiko liko ne tiek jau daug (vestuves rugpjuti), o magistrinis ant nosies. Ir taip jau kur kas daugiau laiko skaitydama apie sukneles, ziedus, etc. praleidziu, nei rasydama magistrini
Kaip jus manot, ar imanoma nerini derint su kazkokia medziaga? Tarkim, jei virsutine dali daryt is nerinio, panasaus i ta melyna suknele, o apacia prisiut? Tikriausiai reiktu tada vis tiek deti po neriniu koki korseta, nes sijonas nutemptu nerini zemyn. Arba daryt sijona ir bliuzka atskirai..
Tikiuosi gerai cia pacitavau, pirma zinute rasau
zinoma imanoma ir netgi labai grazu
siaip tai niekas nieko nenutemps zemyn, nes manau reiktu nerini vistiek deti ant medziagos, o jei ir ne ant medziagos - juk atlasas ar siaip kokia medziaga juk nera sunki is paltines gi nesiusi
man asmeniskai labai grazu airiski neriniai derinti su medziaga, gal matei sita nuotrauka bet idedu dar parodyti cia zinoma ne su medziaga derinta bet vistiek vaizda susidarysi:
atrodo ir sita buvau idejusi cia Laura Bagioti modeliukas irgi neriniai ir medziaga (zinoma tokios persvieciamos nerekomenduociau)