Sveikutės visos, kurioms prie širdies netradicinės nuotakų suknelės
Tęsiant savo pradėtą temą pasakysiu, kad aš dar vis esu apmąstymų stadijoje, o ir planai šiek tiek pasikeitė Bet tikrai nepaleisiu minties, kad suknelę megsiu, nersiu, žodžiu "gaminsiu" pati
Dėkui visoms už gražius internetinius pavyzdėlius, o taip pat už nuostabias pačių ir ne tik "gamintas" (kaip man šitas žodis čia gerai tinka... ) sukneles išskirtinėms jaunosioms
Prašau ir toliau dalintis pavyzdėliais ir nuostabiu savo (ir ne tik) rankų darbu, mintimis
1 tema
QUOTE(Neerineelee @ 2007 12 04, 13:35)
Grazu bet la perlos virsus labai sunkus suknutes reikejo kitoky rasta virsui pasirinkti. nes prie apacios ir rankoviu tas zemas stulpelis kaip vailokinis maisas atrodo o noretusi kazkoko kiauro, silko kaip toj kitoj foto o ne vailoko...
bet kadangi mergaites neisrankios tai ....
tikiuosi tavo nuomone tokia ne del to kad jau karta pavadinai mane savo "konkurente" (nors esu taiki ir darau tai, kas man patinka o ne konkuruoju su kazkuo del kazko) is tikruju man seniau keistai pasirode kad sitoj temoj klausinejiesi suknuciu kainu kai pati jas neri ir puikiai zinai
dabar "apginsiu" suknutes virsu: jis tikrai neatrodo kaip vailokas, kadangi nuotrauka maza tai negali iziureti kad ten nerta su liureksu kuris zvilga ir spindi net nuotraukose ir kitoks rastelis nelabai tiktu,
sekmes tavo tolesniuose darbuose ir aciu uz kritika, kuri neatrodo pagrista:lotuliukas:
geltoniausia aciu uz nauja tema
Nertų-megztų suknelių mėgėjos, visai netyčiukais įlindau į jūsų temukę ir pervariau visus 50 psl Likau sužavėta, kokios nuostabios suknelės, dabar tortinės nuotakos man išvis nebesižiūri.O stirna_Liu suknelė, tai tiesiog , nors, kai pirmas nuotraukas pamačiau, tai ne kažin kas atrodė, užtat vestuvių dieną Šaunuolės visos, net negalvojau, kad gali būti taip gražu
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 15:00)
dabar "apginsiu" suknutes virsu: jis tikrai neatrodo kaip vailokas, kadangi nuotrauka maza tai negali iziureti kad ten nerta su liureksu kuris zvilga ir spindi net nuotraukose ir kitoks rastelis nelabai tiktu,
sekmes tavo tolesniuose darbuose ir aciu uz kritika, kuri neatrodo pagrista:lotuliukas:
Visiškai sutinku su tavimi. Suknelėje tikrai šauniai suderinta "sunkioji" (viršus) ir "lengvoji" (rankovės bei apačia) dalis. Dirželis jas labai puikiai atskiria.
Visai nesupratau Neerineeles komentaro apie žemą stulpelį suknelės apačioje ar ant rankovių Kad ir kaip žiūrėjau, žemo stulpelio neišvydau... gal kažką ne taip supratau
La Perla, pagarba tau kad sugebėjai tokią suknelę airiška technika nunerti Pati airiškais nėriniais puošiau savo vestuvinę suknelę... Tai vietoje visos suknelės sugebėjau nunerti tik apačią Bet vis tiek labai didžiuojuosi savo darbu
QUOTE(syte @ 2007 12 04, 15:54)
Visiškai sutinku su tavimi. Suknelėje tikrai šauniai suderinta "sunkioji" (viršus) ir "lengvoji" (rankovės bei apačia) dalis. Dirželis jas labai puikiai atskiria.
Visai nesupratau Neerineeles komentaro apie žemą stulpelį suknelės apačioje ar ant rankovių Kad ir kaip žiūrėjau, žemo stulpelio neišvydau... gal kažką ne taip supratau
La Perla, pagarba tau kad sugebėjai tokią suknelę airiška technika nunerti Pati airiškais nėriniais puošiau savo vestuvinę suknelę... Tai vietoje visos suknelės sugebėjau nunerti tik apačią Bet vis tiek labai didžiuojuosi savo darbu
aciu syte maciau tavo suknute ir ja rodziau "savajai" nuotakai kuriai neriau sita suknute, be to labai suzavejo tavo sprendimas del oranzines skraistes
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 16:23)
aciu syte maciau tavo suknute ir ja rodziau "savajai" nuotakai kuriai neriau sita suknute, be to labai suzavejo tavo sprendimas del oranzines skraistes
Dėkui
Aš tiesiog mėgstu spalvas, todėl nesinorėjo būti vien baltos spalvos + turėjau gintarinius auskarus, taip kad sprendimas atėjo pats savaime
QUOTE(syte @ 2007 12 04, 16:35)
Dėkui
Aš tiesiog mėgstu spalvas, todėl nesinorėjo būti vien baltos spalvos + turėjau gintarinius auskarus, taip kad sprendimas atėjo pats savaime
buvo grazu, be to as taip pamaniau kad tavo neriniu ilgai suknutei reikejo tiek pat kiek mano trumpai taip kad zinau kiek darbo idejai
OFF TOPIC
o as ka tik nuveliau savo mazyliui batukus, pirmas mano velimo darbelis tai tooookia laiminga jauciuosi
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 15:00)
tikiuosi tavo nuomone tokia ne del to kad jau karta pavadinai mane savo "konkurente" (nors esu taiki ir darau tai, kas man patinka o ne konkuruoju su kazkuo del kazko) is tikruju man seniau keistai pasirode kad sitoj temoj klausinejiesi suknuciu kainu kai pati jas neri ir puikiai zinai
Gerai čia jūs pasikonkurentinot
Viskas ten labai gražiai atrodo ir viršus, ir apačia.
QUOTE(geltoniausia @ 2007 12 04, 17:59)
Gerai čia jūs pasikonkurentinot
yra kaip yra
QUOTE(Neerineelee @ 2007 12 04, 13:35)
tik manau Neerineelee reiktu atsiprasyti visu nuotaku uz siuos zodzius.. bent jau as atsiprasyciau..
ir... baigiam bobu turgu ir toliau grozimes netradicinemis nuotakomis, nors man atrodo kad tuoj nuotakos su "tortais" taps netradicinemis, kai sitaip sparciai daugeja nertu vestuviniu suknuciu
grazaus ryto ir nuostabios dienos musu visoms nuotakoms
beje siandien mano santuokos 10 metu 10 menesiu ir 10 dienu,gal irgi nustebinti vyra pasipuosus kokia nerta vestuvine?
QUOTE(La Perla @ 2007 12 05, 09:33)
beje siandien mano santuokos 10 metu 10 menesiu ir 10 dienu,gal irgi nustebinti vyra pasipuosus kokia nerta vestuvine?
Ogogo, kokia graži proga Manau būtinai reiktų kažką tooookio sugalvoti
labas visoms megztų nuotakos rūbų vertintojomsir mezgėjoms.Suknelių temoj savo kūrinį jau rodžiau,o geltoniausios paraginta pasirodau ir čia
o čia kiti mano darbai,beveik viskas pačios sukurta,tik keletas nusižiūrėti
http://public.fotki....no-rankdarbiai/
http://public.fotki....aujausi-darbai/
o čia kiti mano darbai,beveik viskas pačios sukurta,tik keletas nusižiūrėti
http://public.fotki....no-rankdarbiai/
http://public.fotki....aujausi-darbai/