QUOTE(dange @ 2010 12 30, 20:40)
Stripuli, puiku, kad turite savo stilių, o taip pat jums tikrai gerai sekasi ieškoti informacijos ir ją nagrinėti.Tik kaip temos ir SM "senbuvė" leisiu sau vieną pastebėjimą(gink Dieve, ne pamokymą): skiepų temos(kaip ir žindymo, gimdymo) yra labai jautrios, nes čia didžiąja dalimi susirenka žmonės, kuriems tai nėra paprastos diskusijos objektas(kaip man, ar, galbūt, jums), o asmeninė patirtis- ir ne visuomet pozityvi ar neutrali. Todėl šiose temose gana greit peršokama į asmeniškumus, oponento, o ne jo idėjų kritiką ir viskas pasibaigia apsikoliojimais.O gaila, nes galbūt daug racionalių minčių, ar vertingų patyrimų lieka neišsakyta. Todėl kartais verta pasidžiaugti, kad erdvė, kurioje bendraujame- internetas, ir net tuomet, kai oponentas, rodos," užkniso negyvai", savo impulsyviai parašytą atsakymą galima dar kartą perskaityti ir kai ką pataisyti, prieš paspaudžiant "atsakyti"
pritariu Papildyta:
QUOTE(AlfaBeta @ 2010 12 30, 22:05)
Jūs taip greitai ir daug prirašote, kad vos spėju viską skaityti, o jau atsakyti ar ko nors paklausti - ne visada
Žmonės, tiksliau, specialybes ar specializacijas, kuriuos išvardinote man neatrodo rimtesnė sistema, negu farmacijos kompanijos, sveikatos apsaugos sistema, už skiepus pasisakančių knygų ir filmų autoriai, kuriems tėvų dilema skiepyti ar neskiepyti kūdikius taip pat sukuria papildomą pajamų šaltinį.
Jūs teisi. Kartais reikia kardinaliai priešingos nuomonės akibrokšto, kad nuomonių konflikto metu išsikristalizuotų tiesa. Nes ne tik viena iš dviejų ar kelių nuomonių/pozicijų būna visiškai klaidinga. O tradiciškai laikyta šventa tiesa, gali pasirodyti visų laikų didžiausia klaida.
Ne į temą, bet visada laiupsinti pieno produktai, kaip kalcio šaltnis, dabar įvardinami kaip organizmui kenksmingi, o pienas visai nesąs kalcio šaltinis, bet atvirkščiai - kalcio pumpavimo iš kaulų priežastis. Bet aš dar nesugebėjau įtikėti, kad pienas blogis, ir jo produktus nedideliais kiekiais vartoju
Šiam teiginiui ,,žmonės sąmoningai rinksis, skiepyti ar ne, remdamiesi realiais faktais, o ne psichozėmis" pilnai pritariu
Žmonės, tiksliau, specialybes ar specializacijas, kuriuos išvardinote man neatrodo rimtesnė sistema, negu farmacijos kompanijos, sveikatos apsaugos sistema, už skiepus pasisakančių knygų ir filmų autoriai, kuriems tėvų dilema skiepyti ar neskiepyti kūdikius taip pat sukuria papildomą pajamų šaltinį.
Jūs teisi. Kartais reikia kardinaliai priešingos nuomonės akibrokšto, kad nuomonių konflikto metu išsikristalizuotų tiesa. Nes ne tik viena iš dviejų ar kelių nuomonių/pozicijų būna visiškai klaidinga. O tradiciškai laikyta šventa tiesa, gali pasirodyti visų laikų didžiausia klaida.
Ne į temą, bet visada laiupsinti pieno produktai, kaip kalcio šaltnis, dabar įvardinami kaip organizmui kenksmingi, o pienas visai nesąs kalcio šaltinis, bet atvirkščiai - kalcio pumpavimo iš kaulų priežastis. Bet aš dar nesugebėjau įtikėti, kad pienas blogis, ir jo produktus nedideliais kiekiais vartoju
Šiam teiginiui ,,žmonės sąmoningai rinksis, skiepyti ar ne, remdamiesi realiais faktais, o ne psichozėmis" pilnai pritariu
pritariu jusu pasakymui bet kur siandien dienai atskirti ta tiesa ir mela? kur tik tikri faktai , jei visur viskas papirkta?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2011 08 03, 18:55)
kadangi pati ne medike, vakcinos sudeties nezinau,o tyrinejimai skiepu nedetalus skelbiamuose straipsniuose, bei literaturoje tiek visko pilna ir skiepu nauda marga visur ,truputi ir zalos yra (atrode kaip kokie sektantu gauja tik apie skiepu zala kalba)nes vyriausybes institucijos mus visus valdo, bet vat sis straipsnis mane itikino apie skiepu zala Interviu su buvusiu vakcinos kureju