Įkraunama...
Įkraunama...

Vakcinos

QUOTE(AlfaBeta @ 2010 12 30, 20:44)
Bet tai ar Jums ar kitoms forumietėms žinoma, kaip vyksta tas paskirstymas į dozes?
Automatizuotai? Iš anksto sumaišytas sudedamųjų dalių mišinys įpilamas ir iškart uždaromas indelis? Automatizuotai iš eilės įpilinėjama visko po truputį tiksliomis dozėmis? Būna juk paruošta suspensija švirkšte, taip pat ir miltelių pavidalu .

kai surasiu kur nukišau savo knygą apie vakcinas, tai perrašysiu kurios nors vakcinos išgavimo procesą ir principus, jei įdomu. bet tikslaus dozavimo aprašymo, ar video tai kažkaip abejoju ar įmanoma gaut, nes jei vaistų perkamos tik formulės, o gamybos technologija yra bendrovės paslaptis, tai manau su vakcinom tas pats.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 12 30, 23:57)
1. Perbėgau per interneto platybes: daugiausia arba reklaminiai filmukai su kompu nupieštais pūkuotais virusais, arba bendro pobūdžio gamybos proceso aprašymai.  Gal kažkiek aiškumo bus iš: nuoroda
2. drinks_cheers.gif   Už kovos su bizniu, paprastai stovi konkuruojantis biznis.

1. Aiū, dange 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reklama yra reklama - turi būti veikėjo graži išvaizda, todėl ir virusai pūkuoti. biggrin.gif
Jūsų rastas filmukas apie vakcinos nuo geltonojo drugio gamybą parodo, kad vakcina ,,rankiniu" būdu ruošiama kiaušinio ar viščiuko embriono pagrindu (nesiklausiau, tik žiūrėjau vaizdą), o kas toliau, nelabai aišku. Rodo jau uždarytus buteliukus su milteliais ir kapsules su sysčiais, galimai, su injekciniu vandeiu ar dar kuo nors.

2. Konkuruojantis biznis ar politinis oponentas ir tiesos apie priešininką pasako, ne tik melą. Bėda ta, kad atsirinkinėti reikia, kur tiesa, o kur melas unsure.gif

Jei chemijos pramonė ir baiminosi, kad jų produkcijos neprireiks auinant genetiškai modifikuotus organnizmus, tai klydo - purškia tą chemiją ant GMO. O jei priešinosi GMO chemijos pramonė, tai todėl kad konkurentas - už kenkėjams nuodų gaminimą atsakingas genas daržovėje. Taigi, ar ji nekenia žmogui, jei tokios daugiau suvartoji net jei ir nepurški pesticidais? Šiaip tai, GMO priešinasi daugiausia nepriklausomi mokslininkai. Va, jau Indijoje vabzdžiams atspari medvilnė purškiama fugicidais, nes vabzdžiai pasidarė atsparūs pačios medvilnės ,,nuodams". Gali taip nutikti ir su bulvėm atsparioms kolorado vabalui, jei dar nenutiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 31 gruodžio 2010 - 10:17
QUOTE(stripulis @ 2010 12 30, 19:41)
aha, labai juokingi įrodymai, kaip medžiagos nekenksmingos smile.gif
ir aš nepykstu ant jūsų - pykstu ant tų, kurie jumis pasinaudojo savo tikslais...  Tiesiogiai ar netiesiogiai, bet tai įvyko. Sakykim, ant verslininkų wink.gif TIKRŲJŲ verslininkų, kurie oi kokie nekvaili...
nors jums vienodai, ką aš rašau, bet va žmonėm, kurie sprendžia - vakcinos už ir prieš, nevienodai. tai gal jūs pagrįskite, kokiu būdu minimalios tų medžiagų dozės (vienu atveju mažesnės už kūdikio per pusę metų gaunamą natūraliai dozę, kitu atveju mažesnės už per parą gaunamą natūraliai dozę) gali pakenkti - juk jūs skaitėt ir žinot, kiek supratau? Ir kaip nustatoma, kad pakenkė  BŪTENT tos dozės, gautos iš skiepų, o ne tos, kurios gautos natūraliai? Iki pakenkimo trūko būtent tų kiekių? bigsmile.gif

man tai jūs savo rašliavomis nieko neįrodėte cool.gif
lygiai tą patį galiu ir apie jus parašyti-kad jumis pasinaudojo verslininkai biggrin.gif
manau,kad žmonės jau suprato ir atsirinko kam ko reikia smile.gif
aš niekur nerašiau apie pakenkimą ir jo apimtis,rašiau,kad tai nuodingos medžiagos.Ir apie tai daug kur rašoma.O maži kiekiai ir jų galimas/negalimas poveikis čia jau interpretacija.Su viena vakcinos doze gaunamas mažas kiekis,o sudėjus kartu visus gautus skiepus jis žymiai išauga,plius nepamirškit,kad vakcinos leidžiamos kūdikiams,kurių masės ir gaunamų medžiagų santykio proporcijų negalima lyginti su suaugusio žmogaus.Jūs tikite viena info,aš kita

QUOTE(AlfaBeta @ 2010 12 30, 20:06)
O kas liečia chemines medžiagas, gaunamas per dieną valgant, kvėpuojant, pasiskiepijus ir kitais būdais, tai jų kiekis bei poveikis labai priklauso nuo gyvenamosios aplinkos, organizmo amžiaus, svorio, įgimtų imuninės sistemos ypatumų.
Kaip sako aplinkos poveikį tiriantys specai: kancerogenus - vėžį sukeliančias medžiagas -  žmonės pradeda kaupti savyje jau nuo tada, kai paima į burnas žindukus. Ir kaupia, kol kada nors gyvenime tie kancerogenai padaro savo darbą.

drinks_cheers.gif

QUOTE(stripulis @ 2010 12 30, 21:50)
bet vėlgi - tai mano asmeninis požiūris. tik nenorėjau palikt neatsakyto klausimo - nemėgstu "atsifutbolinti", nuvepsendama bendras frazes. Niekam asmeniškai netaikau smile.gif

Būtent,jūs turit savo,aš savo požiūrį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 31 gruodžio 2010 - 11:51
mamoms manau niekas neįrodys, kad skiepai nekalti...

http://www.delfi.lt/...i.d?id=42844107
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 08, 09:00)
mamoms manau niekas neįrodys, kad skiepai nekalti...

http://www.delfi.lt/...i.d?id=42844107

Siaubas kaskoks! verysad.gif
Atsakyti
Jėtau baiisu doh.gif
Atsakyti
Interviu su medicinos mokslų daktaru VYTAUTU STONKUMI
Bent vienas padorus gydytojas kalba atviru tekstu:

video įrašas

Gal bent šitas įrašas bus informatyvus visoms mamytėms ir tėveliams, kuriems sunkiau suprasti užsienio kalbas
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 03 29, 23:10)
Interviu su medicinos mokslų daktaru VYTAUTU STONKUMI
Bent vienas padorus gydytojas kalba atviru tekstu:

video įrašas

labai noriu pažiūrėti, bet stringa, vaizdas su garsu nesutampa, trūkinėja, visiems taip?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 03 30, 13:34)
labai noriu pažiūrėti, bet stringa, vaizdas su garsu nesutampa, trūkinėja, visiems taip?

man gerai rodeo
Atsakyti
http://www.liveinter.../post155936935/
siek tiek naujos informacijos.
Atsakyti
http://www.vegatesta...tegory/skiepai/
Atsakyti
sos !

maziuko neskiepiju, o vyresnelis vat paskiepytas tais visais kombinuotais(hib plius dks). sukako 6-7m, atsisakiau skiepo to pacio, bet db galvoju - juk jis ir taip vyresnis jau, be to skiepytas kudikystej, - tai ar man paskiepyt dar (jam db 8m.) ar isvis nebe?

argumentas butu toks kad vyresnis vaikas, galbut ne taip baisiai pernestu skiepus, (nors galima ir tuo abejoti). argumentas taip pat butu ir toks, kad homeopatai pataria skiepus kuo labiau nukelti, jei nenorima isvis ju atsisakyti.

kaip sakot tos, kurios prisiskaite apie skiepu zala?
Atsakyti