QUOTE(stripulis @ 2010 12 30, 19:41)
aha, labai juokingi įrodymai, kaip medžiagos nekenksmingos
ir aš nepykstu ant jūsų - pykstu ant tų, kurie jumis pasinaudojo savo tikslais... Tiesiogiai ar netiesiogiai, bet tai įvyko. Sakykim, ant verslininkų
TIKRŲJŲ verslininkų, kurie oi kokie nekvaili...
nors jums vienodai, ką aš rašau, bet va žmonėm, kurie sprendžia - vakcinos už ir prieš, nevienodai. tai gal jūs pagrįskite, kokiu būdu minimalios tų medžiagų dozės (vienu atveju mažesnės už kūdikio per pusę metų gaunamą natūraliai dozę, kitu atveju mažesnės už per parą gaunamą natūraliai dozę) gali pakenkti - juk jūs skaitėt ir žinot, kiek supratau? Ir kaip nustatoma, kad pakenkė BŪTENT tos dozės, gautos iš skiepų, o ne tos, kurios gautos natūraliai? Iki pakenkimo trūko būtent tų kiekių?
man tai jūs savo rašliavomis nieko neįrodėte
lygiai tą patį galiu ir apie jus parašyti-kad jumis pasinaudojo verslininkai
manau,kad žmonės jau suprato ir atsirinko kam ko reikia
aš niekur nerašiau apie pakenkimą ir jo apimtis,rašiau,kad tai
nuodingos medžiagos.Ir apie tai daug kur rašoma.O maži kiekiai ir jų galimas/negalimas poveikis čia jau interpretacija.Su viena vakcinos doze gaunamas mažas kiekis,o sudėjus kartu visus gautus skiepus jis žymiai išauga,plius nepamirškit,kad vakcinos leidžiamos kūdikiams,kurių masės ir gaunamų medžiagų santykio proporcijų negalima lyginti su suaugusio žmogaus.Jūs tikite viena info,aš kita
QUOTE(AlfaBeta @ 2010 12 30, 20:06)
O kas liečia chemines medžiagas, gaunamas per dieną valgant, kvėpuojant, pasiskiepijus ir kitais būdais, tai jų kiekis bei poveikis labai priklauso nuo gyvenamosios aplinkos, organizmo amžiaus, svorio, įgimtų imuninės sistemos ypatumų.
Kaip sako aplinkos poveikį tiriantys specai: kancerogenus - vėžį sukeliančias medžiagas - žmonės pradeda kaupti savyje jau nuo tada, kai paima į burnas žindukus. Ir kaupia, kol kada nors gyvenime tie kancerogenai padaro savo darbą.
QUOTE(stripulis @ 2010 12 30, 21:50)
bet vėlgi - tai
mano asmeninis požiūris. tik nenorėjau palikt neatsakyto klausimo - nemėgstu "atsifutbolinti", nuvepsendama bendras frazes. Niekam asmeniškai netaikau
Būtent,jūs turit savo,aš savo požiūrį