QUOTE(taupuokle @ 2010 10 08, 15:39)
vat butent kad pasidomejom ir todel ir rasom
o jus prisiskaitet kazkokiu alia-moksliniu straipsniu ir tikit sventai
jei vaikas susrgtu neduok Dieve stablige arba polimeolitu,tai vargu ar jums butu idomu kas ten vyksta organizme,nes sitos ligos beveik 90 % mirtinos.kad ir kokia menka,bet tikimybe kad nieskiepytas vaikas jomis susirgs-yra! Daugybe metu buvo skiepyjamos musu mamos,teciai,mes ir musu vaikai dabar.Bent jau mes ir musu tevai normaliai sau gyvena. Bet kaip suprantu jum lengviau manyti kad visos pasaulio bedos nuo skiepu,tai ir manykit
Na kiekvienas gyvenam kaip kam priimtina.Man geriau minimali rizika negu apsidraudimas kas būtų jeigu būtų,ypač kai to kaina jau reali,o ne tik gręsianti žala mano vaiko sveikatai.Ir aš nemanau,kad visos ligos nuo skiepų toli gražu,bet kad jie didina riziką ir gali išprovokuoti kai kurias ligas tai faktas.
Beje,poliomielitas nėra mirtina liga,kaip jūs rašot,tik pavojingas dėl galimų paralyžių.
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 10 09, 13:39)
Is tiesu vakcinu atsisakymas, tai nauja mada,
Prie ko čia mada,jei žmogus turi kitokius įsitikinimus,požiūrį ir supratimą,tai jau mada?
Papildyta:
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 10 08, 14:30)
mes visi skiepyti, ne vienas neesame nesveikas, gyvi, zvalus, gyvename sau ir nieko,
Kaip gerai,visi aplink sveiki
,nieks neserga masiškai nei vėžiu,nei cukriniu diabetu,nei kitom ligom