Na kokie nuostabus jusu visu darbeliai! Saunuoles . Norejau parodyti mano mamos darbelius is veltinio:
Rankine:
O cia ka tik man padovanoti padekliukai kavai, kurie gali buti spalvoti arba vienaspalviai:
Papildyta:
[quote=Kristinakristina,2007 12 18, 13:47]
Sveikos merginos noreciau ir as parodyti savo darbelius. Dovaneles draugem Kaledu proga Butu malonu isgirsti komentaru ir kritikos
Karoliai labai grazus, bet sau noreciau geriau tokios pat apyrankes. Rankine su eglute labai zaisminga.
Dekoju uz komentarus tiek ilgai tuos karoliukus siuvinejau bet vis paivairinimas paveli - pasiuvineji, tada kita darbeli veli - siuvineji...
Pupa7775 grazi rankine idomiai tas ornamentas atrodo vos uzmetus aki pasirode kad ten baubiukas toks juodas susiveles o tie sraigtukai tai akytes o serveteliu antrasis rinkinys labai grazus liux
Pupa7775 grazi rankine idomiai tas ornamentas atrodo vos uzmetus aki pasirode kad ten baubiukas toks juodas susiveles o tie sraigtukai tai akytes o serveteliu antrasis rinkinys labai grazus liux
Tie žali padekliukai kavai -
Labai aciu ievuschka , rooma, sainara uz paaiskinimus del gelytes,pagaliau viska supratau ir dabar galesiu dar speti padaryti draugems iki svenciu , aciu Jums labai
Labai grazus visu darbeliai,supper
Ir toliau Jums graziu ir geru ideju veliant, idesiu ir as kada savo parodyti
Labai grazus visu darbeliai,supper
Ir toliau Jums graziu ir geru ideju veliant, idesiu ir as kada savo parodyti
Oi, kokių gražių darbų šian pamačiau. Visi mano skonio
KristinaKristina, karoliai ir kosmetinė labai labai skoningi ir gražučiai. Nuo rankinės nuimčiau tuos blizgučius, kuriais apvesta eglutė.
Labai patiko pupos7775 mamos padėkliukai kavai.
KristinaKristina, karoliai ir kosmetinė labai labai skoningi ir gražučiai. Nuo rankinės nuimčiau tuos blizgučius, kuriais apvesta eglutė.
Labai patiko pupos7775 mamos padėkliukai kavai.
Sutinku, gal ir nelabai tie blizguciai ten... bet norejosi kazkokio spalvingumo Siandien jau iteikiau draugem...mokykloj anksciau keiciames tai LABAI patenkintos visos Supranta, kiek meiles ir darbo reikejo ideti...ir vertinamos tokios dovanos daug labiau Tai tiek, norejau pasidalinti savo dziaugsmu su jumis
Kaip saunu,kad ivertino
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 12 19, 12:04)
LABAI patenkintos visos Supranta, kiek meiles ir darbo reikejo ideti...ir vertinamos tokios dovanos daug labiau Tai tiek, norejau pasidalinti savo dziaugsmu su jumis
Pačios geriausios dovanos yra pačių padarytos
pupa7775 - labai patiko tavo padėkliukai kavai
O aš rodau dvi naujas rankinytes mergaitėms (pagaliau turbūt šiemet pavyks nors vaikams dovanas padaryti, dar vieną nuvelsiu pačiai mažiausiajai krikštadukrai ir bus keturios panelės apdovanotos):
šita mano Elzei:
O ši-jos 8-etei pusseserei:
O aš rodau dvi naujas rankinytes mergaitėms (pagaliau turbūt šiemet pavyks nors vaikams dovanas padaryti, dar vieną nuvelsiu pačiai mažiausiajai krikštadukrai ir bus keturios panelės apdovanotos):
šita mano Elzei:
O ši-jos 8-etei pusseserei:
labai labai dailios...
tikra auksarankė tu
tikra auksarankė tu
Vauuuuu, kokios dailios rankinės Žiūriu, žiūriu ir negaliu atsižiūrėti. Ir po tokio ilgo žiūrėjimo nusprendžiau - noriu būti 8-metė pusseserė