Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

Na kokie nuostabus jusu visu darbeliai! Saunuoles 4u.gif . Norejau parodyti mano mamos darbelius is veltinio:

Rankine:

user posted image user posted image

O cia ka tik man padovanoti padekliukai kavai, kurie gali buti spalvoti arba vienaspalviai:

user posted image
user posted image
Papildyta:
[quote=Kristinakristina,2007 12 18, 13:47]
Sveikos merginos smile.gif noreciau ir as parodyti savo darbelius. Dovaneles draugem Kaledu proga rolleyes.gif Butu malonu isgirsti komentaru ir kritikos wink.gif

Karoliai labai grazus, bet sau noreciau geriau tokios pat apyrankes. Rankine su eglute labai zaisminga.
Atsakyti
Dekoju uz komentarus smile.gif tiek ilgai tuos karoliukus siuvinejau smile.gif bet vis paivairinimas biggrin.gif paveli - pasiuvineji, tada kita darbeli veli - siuvineji...

Pupa7775 grazi rankine wink.gif idomiai tas ornamentas atrodo biggrin.gif vos uzmetus aki pasirode kad ten baubiukas toks juodas susiveles biggrin.gif o tie sraigtukai tai akytes wink.gif biggrin.gif o serveteliu antrasis rinkinys labai grazus wink.gif liux wink.gif
Atsakyti
ievuschka, rankine thumbup.gif , neturiu komentaru net, kaip ten viskas teisinga
pupa7775, tavo mamos rankine irgi liuks, toks lyg astunkojis centre, ale ir spalvu derinukas geras
Atsakyti
Tie žali padekliukai kavai - thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu ievuschka , rooma, sainara uz paaiskinimus del gelytes,pagaliau viska supratau ir dabar galesiu dar speti padaryti draugems iki svenciu , aciu Jums labai 4u.gif
Labai grazus visu darbeliai,supper thumbup.gif
Ir toliau Jums graziu ir geru ideju veliant, idesiu ir as kada savo parodyti ax.gif
Atsakyti
Oi, kokių gražių darbų šian pamačiau. Visi mano skonio wub.gif
KristinaKristina, karoliai ir kosmetinė labai labai skoningi ir gražučiai. Nuo rankinės nuimčiau tuos blizgučius, kuriais apvesta eglutė. 4u.gif

Labai patiko pupos7775 mamos padėkliukai kavai. 4u.gif

Atsakyti
Sutinku, gal ir nelabai tie blizguciai ten... bet norejosi kazkokio spalvingumo wink.gif Siandien jau iteikiau draugem...mokykloj anksciau keiciames smile.gif tai LABAI patenkintos visos smile.gif Supranta, kiek meiles ir darbo reikejo ideti...ir vertinamos tokios dovanos daug labiau smile.gif Tai tiek, norejau pasidalinti savo dziaugsmu su jumis wink.gif
Atsakyti
Kaip saunu,kad ivertino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 12 19, 12:04)
LABAI patenkintos visos smile.gif Supranta, kiek meiles ir darbo reikejo ideti...ir vertinamos tokios dovanos daug labiau smile.gif Tai tiek, norejau pasidalinti savo dziaugsmu su jumis wink.gif

Pačios geriausios dovanos yra pačių padarytos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
pupa7775 - labai patiko tavo padėkliukai kavai thumbup.gif

O aš rodau dvi naujas rankinytes mergaitėms (pagaliau turbūt šiemet pavyks nors vaikams dovanas padaryti, dar vieną nuvelsiu pačiai mažiausiajai krikštadukrai ir bus keturios panelės apdovanotos):

šita mano Elzei:
user posted image

user posted image

O ši-jos 8-etei pusseserei:
user posted image

user posted image
Atsakyti
labai labai dailios... wub.gif
tikra auksarankė tu
Atsakyti
Vauuuuu, kokios dailios rankinės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žiūriu, žiūriu ir negaliu atsižiūrėti. Ir po tokio ilgo žiūrėjimo nusprendžiau - noriu būti 8-metė pusseserė ax.gif biggrin.gif
Atsakyti