Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(uups @ 2007 12 14, 11:05)
kai kita karta klausi, tai bishki placiau nepatingek...pvz, ANT KO aplikuot nori... cool.gif

Noriu aplikuoti ant veltinio (beveik suvelto - šlapiai- dėjau 4 sluoksnius, bet gana plonas išėjo).
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 12 14, 11:42)
O sablonas- mandras:))) 3d:)) Ta prasme- ziurke profiliu(sonu) plius papildoma ausis smile.gif Na  norejosi, kad ji abi ausis turetu..smile.gif)) Nezinau ar suprantamai as cia- jei ka  galesiu nufotkinti, tik kad laiko laisvo visai nera, tai greitai nepazadesiu..smile.gif

Na iš kart be paaiškinimų tai suprato turbūt vėlėjos senbuvės, o aš tokia mėgėja, tai pataisyk mane, jei visai nusišnekėjau. Šablonas turbūt panašiai būtų kaip pirštinės, tik dar prie to šablono ausys kažkaip pritvirtintos, ane? g.gif na nepabandęs tai aišku nesuprasi, bet jei kada iškils toks klausimas "ką čia dabar nuveikus?", tai už šablono nuotrauką daug kas iš čia besilankančių padėkotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 12 14, 12:42)

Papildyta:
as tai veliu kilimelius ir paskui karpau/klijuoju pagal albuma(tiksliau vyras klijuoja ir karpo) Taip man rodos lygiau ir graziau gaunasi
Papildyta:

Nu kad klijuoti viska suprantu, bet man rodos ar taip nera labai sunku uzlenkti graziai krastelius, ir kaip juos ten graziai kitoj pusej virselio priklijuoti.... doh.gif
Atsakyti
nu as ir galvojau kad cia be sudetingo sablono neapseita. tik man jau lengviau ausis veliau pritvirtinti butu nei is karto kloti vilnele.
zavinga, kai ateina pas kitus tokios saunios idejos.
apie lele ant rankos galvojau seniai, bet tik emusi imti viena darbeli i galva atejo supratimas kaip ta sablona pasidaryti visgi. ir taip elementaru, bet turejau galvoti apie metus laugh.gif nes buvau sau prisimasciusi siauba kazkoki.
apie pele minciu irgi turiu, ta prasme sablona, bet jei taips udetinga kaip manau - nesinori, net pradeti smile.gif
kas ten klause del dekoravimo - tai jei suvelta skilimelis - prie jo slapiai nebeprivelsi - tik adatom, o tada galima ir slapiai, kad apsilygintu.
o apie vistos galva isvis nesupratau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 12 14, 12:58)

o apie vistos galva isvis nesupratau mastau.gif

nieko lotuliukas.gif jei pradėsiu išsamiau aiškinti, įtariu dar labiau susipainiosi lotuliukas.gif jei pavyks kada įgyvendint (ateinančio penkmečio planas) parodysiu, tada gal aiškiau bus smile.gif
Atsakyti
dekui uz atsakymus del muilo. as vis vyra kalbinu nupirkt ermitae, kadangi jis ten dirba, bet sake butent tokio, kaip zalias muilas nebuna, o kitas pavadinimas, del to ir klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena visoms 4u.gif esu naujoke bet labai noriu ismokti ir nezinau ar cia rasau bet labai noriu suzinoti kaip reikia nevelti va toki grazuma: http://www.flickr.co...57594118323343/
visur skaiciau jau akys tuoj pabegs bet niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amadin @ 2007 12 14, 18:23)
laba diena visoms 4u.gif  esu naujoke bet labai noriu ismokti ir nezinau ar cia rasau  bet labai noriu suzinoti kaip reikia nevelti va toki grazuma: http://www.flickr.co...57594118323343/
visur skaiciau jau akys tuoj pabegs bet niekur nerandu blush2.gif

kazkodel nerodo g.gif verysad.gif
Atsakyti
Nuvėliau rankiniuką savo krikšto dukrai:
user posted image

user posted image

Labai norėčiau Kalėdoms nuvelti dar tris rankiniukus:šios krikšto dukros sesei, kad skriaudos nejaustų, tuomet-antrai savo krikšto dukrai ir žinoma-savo vyresnėlei. Labai stengsiuosi,o jei pavyks-būtinai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Ievuschka, labai grazi rankine thumbup.gif

o man su slapiu velimu nesiseka, is ko jus veliat is karsinio ar sluoksnos, bandziau velt is sluoksnos, pirkau "vilnosfabrike" sluoksnos, ispesioju kaip maciau filmuke, atrodo jau taip graziai sudedu... tai kad ir kaip as ta vilna sudelioju, kai kur svieciasi kai kur guzai g.gif paprastas dekliukas telefonui normaliai neiseina verysad.gif
o iki tokiu sedevru kaip Katinycio ir ievuschkos, toli grazu doh.gif nors su adatelem tai sekasi visai neblogai, bet va slapiai velt schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif
Grazi rankine

Tai kas man atsakys ar galima velti skalbimo masinoje ? ax.gif
Atsakyti
Cia gal kiekvienam savo, as su adatelem susidraugauju tik maziems vabaliukams, daugiau pritruksta kantrybes nueinu i vonia ir paimu muila i rankas lotuliukas.gif .
Oi kiek buta tu skyliu pradzioj, negaliu sakyt kad ju ir dabar nepasitaiko, tik kazkiek ismokt atpazint busimas arnba imtis prevencijos biggrin.gif .Veliu is sluoksnos, bet sakyciau kaip pradziai gal reiktu su ABC balta pavelt, kad siek tiek igudziu atsirastu.Vokiska ji siek tiek labiau megsta buti lepinama.Na man su ja siek tiek sudetingiau ax.gif
Papildyta:
Ievuschka, grazutis labai wub.gif .
Skalbimo masinoje galima velti tik uz rezultatus niekas negarantuotas lotuliukas.gif , kaip sakant lauk siurprizo lotuliukas.gif
Atsakyti