Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

Labas vakarėlis,

Turiu Jums klausimėlį. Kas geriau: aplikuoti servetėles šlapiu būdu ar norimą paveikslėlį pribadyti su adatėlėm? Mano servetėlės pagrindas gana plonas.
Iš anksto dėkoju už atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2007 12 13, 20:25)
Labas vakarėlis,

Turiu Jums klausimėlį. Kas geriau: aplikuoti servetėles šlapiu būdu ar norimą paveikslėlį pribadyti su adatėlėm? Mano servetėlės pagrindas gana plonas.
Iš anksto dėkoju už atsakymus aciuks.gif

bent jau parashytum ish ko tos tavo serveteles... ba jei jau nuveltos, tai shlapiu budu niekaip neuzhaplikuosi g.gif nebent uzhsiutum...
o siaip tai geriau tai, kas tau patogiau ir lengviau....
Atsakyti

Žiurkė Viltė

Romantiškos sielos vienišė. Gyvendama palėpėje klausydavosi girgždančių laiptų pasakų,
naktimis žvelgdavo į geltoną kaip sūris mėnulį ir svajodavo apie Draugą,
kuriam kas vakarą galės sekti nuostabiausias pasakas...
Juk šiame didžiuliame mieste kam nors tikrai reikia ištikimos žiurkės, kuri ištisą naktį
gali svajoti kartu ir prieš pat ateinant sapnui paseks pačią gražiausią pasaką...

O va cia kelios jos foto, kurias ji mielai sutiko parodyti ir Jums:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Graži žiurkės istorija. Tokia gali gimti tik 3 val. 42min. (žaviuosi ir pačia žiurke).

Sveikinu su gimtadieniu AKIŲ-EŽERŲ savininkę MAJĄ. Gražios jums šventės.....
Atsakyti
oi, man kaip visada - gražiausi tai vaikai biggrin.gif Majai linkėjimai ir 100 saulės zuikučių.
ir aišku pagrindinis klausimas - o koks šablonas laugh.gif laugh.gif
patiko man tos "rankinės" lėlės, kaip čia neužsikabliuoti doh.gif
Atsakyti
Pele nuostaaaabi ir tokia didele wub.gif Majai dideliausi sveikinimai tortadienio proga mirksiukas.gif

Ir noriu paklaust, jus ta muila Zalia kai perkat, tai jis ir vadinasi Zaliasis muilas, kitas netinka? doh.gif nes zinau,kad yra ir su kitokiais pavadinimais, o sudetiis panasi g.gif
Atsakyti
buna zalio muilo su kazkokiais pelenai...nerizikuociau su papaildomais priedais.
jei abejoji jau geriau ukini naudoti, nei beleka smile.gif
Atsakyti
Žiurkė tai thumbup.gif net neabejoju koks džiaugsmas vaikams. o dar Divos išradingumas dėl visokių tokių dalykėlių clap_1.gif

Ir aš jungiuosi prie Linados dėl šablono. Turiu vištos kojas, bet va niekaip nesukuriu kaip padaryt jai galvą (nu kokia ten, aišku, galva pas vištą smile.gif ).
Atsakyti
Sveikutės. Jau gražumai Jūsų darbelių....net pagirti žodžių trūksta... 4u.gif

Turiu klausimą: kaip protingiau apvelti užrašų knygelę?Man į galvą ateina tik pagal knygelės dydį šablono darymas,ant jo velti, o knygelės viršeliams įmautes padaryti užlenkus vilnos galus. O gal geriau dvipusį tūrinį veltinį nusivelti ir per vidurį prakirpti...?
doh.gif doh.gif
Atsakyti
aciu, mergaites:) akiu ezeru savininke dekoja ir mirksi akim ezerais:))aha- sitie zaisliukai labai smagus- bent jau mano vaikams tai labai patinka. tik gaila saviems tik viena ir esu nuvelus- tai Gustas su juo miega.. O ziurke keliaus pas ligoniukus ieskoti draugo. O sablonas- mandras:))) 3d:)) Ta prasme- ziurke profiliu(sonu) plius papildoma ausis smile.gif Na norejosi, kad ji abi ausis turetu..smile.gif)) Nezinau ar suprantamai as cia- jei ka galesiu nufotkinti, tik kad laiko laisvo visai nera, tai greitai nepazadesiu..smile.gif
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2007 12 14, 10:33)
Sveikutės. Jau gražumai Jūsų darbelių....net pagirti žodžių trūksta... 4u.gif

Turiu klausimą: kaip protingiau apvelti užrašų knygelę?Man į galvą ateina tik pagal knygelės dydį šablono darymas,ant jo velti, o knygelės viršeliams įmautes padaryti užlenkus vilnos galus. O gal geriau dvipusį tūrinį veltinį nusivelti ir per vidurį prakirpti...?
  doh.gif  doh.gif

as tai veliu kilimelius ir paskui karpau/klijuoju pagal albuma(tiksliau vyras klijuoja ir karpo) Taip man rodos lygiau ir graziau gaunasi
Papildyta:
JUlieTA- del muilo- tai tas kur zalias su pelenais- tai milteliai- vargu ar pavelsi su tokiu:) Tik be priedu tas muilo konsistencijos:) Beje, pele gavosi didele dar ir del to, kad ji is idomesnes vilnos, kurio, kaip pasirode traukiasi maziau:) Gotland Lamm ir ziurke tokia biski plaukuotu kailiuku- man rodos kaip tik ziurkei ir tinkamu:)
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 12 13, 22:17)
bent jau parashytum ish ko tos tavo serveteles... ba jei jau nuveltos, tai shlapiu budu niekaip neuzhaplikuosi g.gif  nebent uzhsiutum...
o siaip tai geriau tai, kas tau patogiau ir lengviau....

Sausu būdu dar nebandžiau aplikuoti, tai ir klausiu, ar išeitų...
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2007 12 14, 09:58)
Sausu būdu dar nebandžiau aplikuoti, tai ir klausiu, ar išeitų...

kai kita karta klausi, tai bishki placiau nepatingek...pvz, ANT KO aplikuot nori... cool.gif
Atsakyti