Labas vakarėlis,
Turiu Jums klausimėlį. Kas geriau: aplikuoti servetėles šlapiu būdu ar norimą paveikslėlį pribadyti su adatėlėm? Mano servetėlės pagrindas gana plonas.
Iš anksto dėkoju už atsakymus
QUOTE(daite @ 2007 12 13, 20:25)
Labas vakarėlis,
Turiu Jums klausimėlį. Kas geriau: aplikuoti servetėles šlapiu būdu ar norimą paveikslėlį pribadyti su adatėlėm? Mano servetėlės pagrindas gana plonas.
bent jau parashytum ish ko tos tavo serveteles... ba jei jau nuveltos, tai shlapiu budu niekaip neuzhaplikuosi nebent uzhsiutum...
o siaip tai geriau tai, kas tau patogiau ir lengviau....
Žiurkė Viltė
Romantiškos sielos vienišė. Gyvendama palėpėje klausydavosi girgždančių laiptų pasakų,
naktimis žvelgdavo į geltoną kaip sūris mėnulį ir svajodavo apie Draugą,
kuriam kas vakarą galės sekti nuostabiausias pasakas...
Juk šiame didžiuliame mieste kam nors tikrai reikia ištikimos žiurkės, kuri ištisą naktį
gali svajoti kartu ir prieš pat ateinant sapnui paseks pačią gražiausią pasaką...
O va cia kelios jos foto, kurias ji mielai sutiko parodyti ir Jums:
Graži žiurkės istorija. Tokia gali gimti tik 3 val. 42min. (žaviuosi ir pačia žiurke).
Sveikinu su gimtadieniu AKIŲ-EŽERŲ savininkę MAJĄ. Gražios jums šventės.....
Sveikinu su gimtadieniu AKIŲ-EŽERŲ savininkę MAJĄ. Gražios jums šventės.....
oi, man kaip visada - gražiausi tai vaikai Majai linkėjimai ir 100 saulės zuikučių.
ir aišku pagrindinis klausimas - o koks šablonas
patiko man tos "rankinės" lėlės, kaip čia neužsikabliuoti
ir aišku pagrindinis klausimas - o koks šablonas
patiko man tos "rankinės" lėlės, kaip čia neužsikabliuoti
Pele nuostaaaabi ir tokia didele Majai dideliausi sveikinimai tortadienio proga
Ir noriu paklaust, jus ta muila Zalia kai perkat, tai jis ir vadinasi Zaliasis muilas, kitas netinka? nes zinau,kad yra ir su kitokiais pavadinimais, o sudetiis panasi
Ir noriu paklaust, jus ta muila Zalia kai perkat, tai jis ir vadinasi Zaliasis muilas, kitas netinka? nes zinau,kad yra ir su kitokiais pavadinimais, o sudetiis panasi
buna zalio muilo su kazkokiais pelenai...nerizikuociau su papaildomais priedais.
jei abejoji jau geriau ukini naudoti, nei beleka
jei abejoji jau geriau ukini naudoti, nei beleka
Žiurkė tai net neabejoju koks džiaugsmas vaikams. o dar Divos išradingumas dėl visokių tokių dalykėlių
Ir aš jungiuosi prie Linados dėl šablono. Turiu vištos kojas, bet va niekaip nesukuriu kaip padaryt jai galvą (nu kokia ten, aišku, galva pas vištą ).
Ir aš jungiuosi prie Linados dėl šablono. Turiu vištos kojas, bet va niekaip nesukuriu kaip padaryt jai galvą (nu kokia ten, aišku, galva pas vištą ).
Sveikutės. Jau gražumai Jūsų darbelių....net pagirti žodžių trūksta...
Turiu klausimą: kaip protingiau apvelti užrašų knygelę?Man į galvą ateina tik pagal knygelės dydį šablono darymas,ant jo velti, o knygelės viršeliams įmautes padaryti užlenkus vilnos galus. O gal geriau dvipusį tūrinį veltinį nusivelti ir per vidurį prakirpti...?
Turiu klausimą: kaip protingiau apvelti užrašų knygelę?Man į galvą ateina tik pagal knygelės dydį šablono darymas,ant jo velti, o knygelės viršeliams įmautes padaryti užlenkus vilnos galus. O gal geriau dvipusį tūrinį veltinį nusivelti ir per vidurį prakirpti...?
aciu, mergaites:) akiu ezeru savininke dekoja ir mirksi akim ezerais:))aha- sitie zaisliukai labai smagus- bent jau mano vaikams tai labai patinka. tik gaila saviems tik viena ir esu nuvelus- tai Gustas su juo miega.. O ziurke keliaus pas ligoniukus ieskoti draugo. O sablonas- mandras:))) 3d:)) Ta prasme- ziurke profiliu(sonu) plius papildoma ausis Na norejosi, kad ji abi ausis turetu..)) Nezinau ar suprantamai as cia- jei ka galesiu nufotkinti, tik kad laiko laisvo visai nera, tai greitai nepazadesiu..
Papildyta:
as tai veliu kilimelius ir paskui karpau/klijuoju pagal albuma(tiksliau vyras klijuoja ir karpo) Taip man rodos lygiau ir graziau gaunasi
Papildyta:
JUlieTA- del muilo- tai tas kur zalias su pelenais- tai milteliai- vargu ar pavelsi su tokiu:) Tik be priedu tas muilo konsistencijos:) Beje, pele gavosi didele dar ir del to, kad ji is idomesnes vilnos, kurio, kaip pasirode traukiasi maziau:) Gotland Lamm ir ziurke tokia biski plaukuotu kailiuku- man rodos kaip tik ziurkei ir tinkamu:)
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2007 12 14, 10:33)
Sveikutės. Jau gražumai Jūsų darbelių....net pagirti žodžių trūksta...
as tai veliu kilimelius ir paskui karpau/klijuoju pagal albuma(tiksliau vyras klijuoja ir karpo) Taip man rodos lygiau ir graziau gaunasi
Papildyta:
JUlieTA- del muilo- tai tas kur zalias su pelenais- tai milteliai- vargu ar pavelsi su tokiu:) Tik be priedu tas muilo konsistencijos:) Beje, pele gavosi didele dar ir del to, kad ji is idomesnes vilnos, kurio, kaip pasirode traukiasi maziau:) Gotland Lamm ir ziurke tokia biski plaukuotu kailiuku- man rodos kaip tik ziurkei ir tinkamu:)
QUOTE(uups @ 2007 12 13, 22:17)
bent jau parashytum ish ko tos tavo serveteles... ba jei jau nuveltos, tai shlapiu budu niekaip neuzhaplikuosi nebent uzhsiutum...
Sausu būdu dar nebandžiau aplikuoti, tai ir klausiu, ar išeitų...
QUOTE(daite @ 2007 12 14, 09:58)
Sausu būdu dar nebandžiau aplikuoti, tai ir klausiu, ar išeitų...
kai kita karta klausi, tai bishki placiau nepatingek...pvz, ANT KO aplikuot nori...