Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(*Diva* @ 2007 12 11, 17:11)
na nezinau- man tai kazkaip nepatinka masina- kelis brokuotus gaminius bandziau paskalbti- kas gausis- tai susivelia tokiais gumbais- faktura visai ne tokia kaip rankom veliant, o ir rezultatas neprognozuojamas- trinant rankom jei kur ne i ta puse traukiasi visad gali pareguliuot- o masina- kaip jau iseis- taip.. Na ir siaip- vilna megsta ranku siluma. ir daiktai tada silti gaunasi  mirksiukas.gif

Na tai kaip jus daug veliat tai jums kitaip. O as uzsimaniau pabandyti davelti masina ir viskas.

Nusipirkau to zalio muilo, tai reiks bandyti kazka meistravoti.

Na as veliau sita varpeli i darzeli :

user posted image

Tai buvau rankomis pavelusi, bet pagalvojau kad labai man daug laiko uzims ir jegu, tada sumasciau pabandyti i masina ideti. Temp buvo 40laipsniu o skalbiau 30min (expres) ir kaip isemiau, buvo susiveles taip, kad man tiko. Na gal ciut buvo vienas galas paejes, bet kaip ir atitaisiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 11 gruodžio 2007 - 21:50
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 11, 10:08)
Man idealiausiasis varijantas žalias muilas, aišku jei neturiu jokio užsienietiško.
Bet vis tiek kaip pagalbinę priemonę naudoju ir iki baltajį glicerininį.

1litrui reikia 1 valgomojo šaukšto žaliojo muilo, jei daugiau įdėsit, odelė nuo rankų lupsisi.Išbandyta mirksiukas.gif
Kai veliu su žaliu muilu, jei yra ant rankų kokia žaizdelė, užgyja greičiau.

Vakar specialiai su juo nuvėliau tris gėles, ir ką jūs manot-šiandien viena tokia prasižiojus žaizdelė ant nykščio tikrai daug geriau atrodo.(bet kas čia žino, gal ji ir šiaip būtų užsitraukus,juk žaizdos vistiek kasdien po truputį gyja net ir tada, kai nieko joms nedarai).

QUOTE(Aurelia @ 2007 12 11, 12:18)
na va, gal as per daug koncentruotai veliau... saujom kabinau  lotuliukas.gif man kaip balu, oda pradejo nueidineti ir kas idomiausia is tarpupirsciu, na nepatiko mano rankoms, veliasi tikrai greiciau laiko atzvilgiu, bet geriau as ilgiau velsiu  ax.gif mat jis vadinasi kalio muilas, gal tas kalis man oda nudegino  g.gif

Va va, man irgi buvo pradėję šerpetot tarpupirščiai, toks nemalonus jausmas, tepk kremu po to nors kas valandą, vi vien tas pats doh.gif Bet kažkaip nesupratau,kad čia gali būti nuo žaliojo muilo, nes vėliau ir su juo,ir su vaikišku, ir glicerininiu pakaitom. Aš irgi jo taip daugiau pakabindavau, nes tikrai-mažai putoja, o man vis atrodo-jei neputoja, tai ir muilo trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
aš veliu su žaliu - nes kitus tingiu tarkuoti biggrin.gif šiaip man vsada rankų oda nueina - na kai kremu po to tepuosi, tai visa nusizulina, bet kai retai veliu tai sakau gal visai gerai - kaip peelingas veikia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 12, 14:35)
Vakar specialiai su juo nuvėliau tris gėles, ir ką jūs manot-šiandien viena tokia prasižiojus žaizdelė ant nykščio tikrai daug geriau atrodo.(bet kas čia žino, gal ji ir šiaip būtų užsitraukus,juk žaizdos vistiek kasdien po truputį gyja net ir tada, kai nieko joms nedarai).

muilas, ar jis natrio, ar kalio zhaizdu negydo. Jis tik labai gerai ishplauna jas (geriau nei sharmai, todel zhaizda atrodo mazhesne ir shvaresne) + isdziovina audinius aplinkui (ty, nebepriteka limfa, zhaizda nebeshlapiuoja) ir veikia antibakterishkai (sumazhina uzhkretimo galimybe). Bet muilu gydytis nieko gero,- tarkim, didesne rando galimybe uzgijus ir pan cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 12, 15:35)
Va va, man irgi buvo pradėję šerpetot tarpupirščiai, toks nemalonus jausmas, tepk kremu po to nors kas valandą, vi vien tas pats doh.gif  Bet kažkaip nesupratau,kad čia gali būti nuo žaliojo muilo, nes vėliau ir su juo,ir su vaikišku, ir glicerininiu pakaitom. Aš irgi jo taip daugiau pakabindavau, nes tikrai-mažai putoja, o man vis atrodo-jei neputoja, tai ir muilo trūksta  lotuliukas.gif

tai as vienoms slepetems iskabinau ketvirti kibirelio doh.gif man irgi turi putoti, zodziu panasiai bandem susidraugauti su zaliuoju ir abiems jis vienodai "atsikalbinejo" tie du tarpupirsciai palaipsniui taisosi, tikrai ir kremai nepadeda...
Atsakyti
Man žaliasis putoja, o jei noriu daugiau putų pasidarau su glicerininiu muiliuku mirksiukas.gif
Gavau veltinio žurnaliuką ax.gif Įdėsiu adresiukų biggrin.gif
http://www.liselefebvre.com/
Rytoj įmesiu daugiau biggrin.gif vyras stovi už nugaros lotuliukas.gif varo miegoti.
Atsakyti
aš vakar karšinį išsitraukiau, vajei vaje koks nedraugas šlapiam vėlimui wacko.gif kažkada prie sluoksnos priprasti negalėjau, o dabar karšinys siaubą kelia biggrin.gif
Atsakyti
http://www.zigzign.com/
http://www.magicwanddept.com.au/
http://www.textilia3.co.uk/
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 12 12, 18:24)
aš veliu su žaliu - nes kitus tingiu tarkuoti biggrin.gif

o skystas muilas kaip? ax.gif
Atsakyti
Sveikos girdėjau ,kad kiti velia skalbimo mašinoje blink.gif Tai va čia taip mokykloje girdėjau tai dabar nesuprantu taip galima ? ax.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad aš gal čia nevietoj parašysiu, bet turiu tokį kėblumėjį blush2.gif ... Užsisakiau prekių iš rankdarbiai.com ir nelabai suprantu, kaip ten su tuo išankstiniu apmokėjimu. Pačiam tinklalapyje nelabai supratau blink.gif . Man atsiuntė į el. paštą duomenis, kokį užsakymą padariau, tačiau ten nebuvo jokio kvito, kurį reikėtų apmokėti banke. Tai gal jūs žinot kaip ten? Man atsiųs jį paštu ar ką daryt reikia? doh.gif 4u.gif Išanksto dėkui už pagalbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PrIn @ 2007 12 13, 19:28)
Atleiskit, kad aš gal čia nevietoj parašysiu, bet turiu tokį kėblumėjį blush2.gif ... Užsisakiau prekių iš rankdarbiai.com ir nelabai suprantu, kaip ten su tuo išankstiniu apmokėjimu. Pačiam tinklalapyje nelabai supratau blink.gif . Man atsiuntė į el. paštą duomenis, kokį užsakymą padariau, tačiau ten nebuvo jokio kvito, kurį reikėtų apmokėti banke. Tai gal jūs žinot kaip ten? Man atsiųs jį paštu ar ką daryt reikia? doh.gif  4u.gif  Išanksto dėkui už pagalbą blush2.gif

Kai padarai uzsakymą, lentelės apačioje yra apmokėjimo būdas, ten būna nurodyti bankai kur galima padaryti pavedimus.
Arba geriausia būtų parašyti el. laišką ir išsiaiškinti visus iškilusius klausimus
pažiūrėk čia : http://www.rankdarbi.../kontaktai.html
Atsakyti