Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

[quote=*Diva*,2008 02 12, 14:14]

user posted image

first.gif 10 BALŲ UŽ TAS TAPKES wub.gif
Atsakyti
Noriu visas velejeles pasveikint su Valentino diena

user posted image

Divos slepetes nuostabios wub.gif
Atsakyti
O čia mano vakarykštis darbas . Dar šviežias
user posted image
Atsakyti
Aš čia ir vėl su angelu ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Vis noriu kiekvieną kažkaip pavadinti, bet kuo toliau, tuo sunkiau doh.gif Gal padėsit?
Jo apdaro spalva-tokia ne visai raudona, daugiau-plytinė, sodriai ryža .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 19 vasario 2008 - 15:24
ievuchka - labai gražu. kažkodėl ėmiau galvoti apie angelus. man kažkaip labai super atrodytų toks sėdintis, kojas žemyn nuo stalo nuleidės- gerą būtų tokį draugą šalia pasisodinti.
aš savaitgalį gėles pravėliau, šiaip sau, nežinau kur jas dėsiu, bet buvo labai smagu. didesniems darbeliams vis nerandu laiko, jėgų, energijos.
user posted image
user posted image

Sedona - šalis tavo puikus, puikus pats sprendimas. labai gera žiūrėti, kaip mergaitės visko prisigalvoja.
o va Divos tapukai man atrodo nepraktiški, nuotraukos puikios, atrodo kaip meno kūriniai, bet įdomu kiek tie raštai tarnautų - nesukris? neapsivels? nenuleips tie statūs "kalnieriai" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 20 vasario 2008 - 08:03
Gražūs darbeliai visų, labai labai gražūs wub.gif .

Aš paprastutį darbelį nuvėliau. Čia pagalvėlė, kuri apsigyveno sūnaus kambaryje.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2008 02 20, 14:26)
labai graži thumb_yello.gif o beje įdomu kaip darei vientisą vėlei ar atskirus blynus susiuvai paskui? g.gif

Ačiū. Vėliau vientisą, tik, aišku palikau skylę šablono išėmimui, išvertimui ir vėliau prikimšimui. 4u.gif
Atsakyti
Nuostabūs darbai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O sakykit su kokiais dažais dažot vilną ? Ir ar reikia kažkaip fiksuoti dažus ant veltinio ? (tikiuosi nenusišnekėjau...pvz skalauti vendeny su actu...)
Gal kuri bandėt natūralais dažais dažyt ? Esu tik mačius su kiaušinių lukštais dažytą vilną, tai labai graži spalva, tokia kaip margučių. Bet esu girdėjus, kad dažo ir su kitais augalais bei kažkokiais grybais.
Turiu dar vieną klausimą - ar kaitinant dažuose vilna nesusivelia (iki kokio karštumo kaitinti dažus) ? g.gif turiu tokį nepavykusį ant marlės veltą "šalikėlį", tai labai tiktų bandymams, bet kažkokių pradinių žinių vistiek reikėtų..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2008 02 29, 12:32)
nu ne nomeda, bet svaigstu pvz dėl spalvotų guminių, kurių čia niekaip nepavyksta rasti  doh.gif o mes gi gyvenam visą žiemą šlapioj Lietuvoj ir pamirštam tam tinkamą apavą - guminius, kaliošus, o trinam "itališką" avalynę, kuri pritaikyta visai ne tokiam klimatui, nueina druskom, padai pradyla ir pan. doh.gif
sniego nėr, belieka pagalvėm muštis

Joooo... ryskiaspalviai guminiai iki puses blauzdu, ir trumpas stiliovas lietpaltukas.... aj kaip grazu butu
tik truksta mazos smulkmenos - Katrin Deniov (jaunysteje) isvaizdos

QUOTE(Runciuke @ 2008 02 29, 13:27)
Nuostabūs darbai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O sakykit su kokiais dažais dažot vilną ? Ir ar reikia kažkaip fiksuoti dažus ant veltinio ? (tikiuosi nenusišnekėjau...pvz skalauti vendeny su actu...)
Gal kuri bandėt natūralais dažais dažyt ? Esu tik mačius su kiaušinių lukštais dažytą vilną, tai labai graži spalva, tokia kaip margučių. Bet esu girdėjus, kad dažo ir su kitais augalais bei kažkokiais grybais.
Turiu dar vieną klausimą - ar kaitinant dažuose vilna nesusivelia (iki kokio karštumo kaitinti dažus)  ?  g.gif  turiu tokį nepavykusį ant marlės veltą "šalikėlį", tai labai tiktų bandymams, bet kažkokių pradinių žinių vistiek reikėtų..... wub.gif

Jo jo, dazo pasaulyje motrishkos su grybais ir uogom ir zievem, ale jauciu jos ir velia po puse gyvenimo, kol prieina prie tokiu naturalistiniu sprendimu...
Juolab, kiek tai kainuotu, rinkt grybus, bandyt dziovint, trint, eksperimentuot, dazyt vilna...
paprasciausia yra nusipirkinti dazu vilnai ir dazyt su jais pagal instrukcija, dazniausiai vandenyje su actu kaitinti, neleidziant uzvirti... ir stenktis kuo maziau maisyti ta vilna, bo susivels puode. Dazu galima isigyti dailininku prekese, na tie is senuku su drugeliu irgi tinka, tik tepa po to bishki ir isidgeria tik ~30 % spalvos
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 03 02, 21:37)
Goote, na ir ištobulėjai thumbup.gif  net liežuvis neapsiverčia. Fantastika wub.gif
Teko geltonus kedukus rankose laikyti, dabartiniai darbai skirias kaip diena nuo nakties smile.gif
Ar tik ne su merino pradėjai dirbti g.gif
P.S. prikibsiu biggrin.gif  ar neina nuotrauku kitaip įdėti nes  ekranas išsitempęs.
O gal tik pas mane rolleyes.gif
Papildyta:

thumbup.gif

aaaaaaas aaaaaapakau bigsmile.gif
aciu
aha, anie kur ciupinejai buvo daryti is kahkokio karsinio, dabartiniai darbai is merino sluoksnuos (vilnos kokybe ir formatas - labai svarbu). Del dabartines kokybes as irgi nesu garantuota, vietomis ploniau, vietomis storiau gaunasi, kartais neuztenka kazhko (gal jegu, o gal ideja akis "uzpila", norisi greiciau rezultata pamatyti) siek tiek nedaveliu
o siaip, pavelsiu dar kokius 5-10 metu, tada galesim pakalbet apie kokybe lotuliukas.gif
p.s. jei sumazinsiu foto ilgi, sumazes ir aukstis, nu bet sumazinsiu smile.gif
Atsakyti
IR aš pasirodysiu-diržas ir sagė:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražūs g00tės, ievuschkos, blansytės darbeliai. Labai labai gražūs wub.gif . Smagu akis paganyti smile.gif .

O čia mano "krepšelynas" smile.gif . Visi iš karšinio, skersmuo apie 20 cm. ax.gif

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Papildyta:
Dar keli iš arčiau: