Iš tikro tai sutinku su merginom , teoriškai gali skaityti skaityti, klausti, bet iš principo, be pačio vėlimo tie teoriniai pagrindai tik tuo ir džiugina "nu aš, tipo, žinau kaip" Iš tikrųjų daug lengviau pasakyt, kai klausia jau bandęs, ir jam beveliant iškilo kokių neaiškumų, arba nesuprantą kodėl gavosi kitaip nei žmogus tikėjosi. Tada ir profesionalėms manau visai nesunku patart, kur padarė esmines klaidas ir kaip jas taisyt
Agni, tikiu kad bus kada tas šalikas, ir banguotas ir kitoks, aišku jei patiks
*Diva* tapkės kaip visada Nedaug čia žemėj tų imperatorių liko, bet jei visi pamatytų tai nepasidalintų kuriam jas nešiot
sveikos. del banguotu saliu - yra ne vienas budas ir visi jie teisingi. tuos, kuriuos pacios sugalvosit, bus irgi teisingi.
is principo galima velti ant silko medziagos juostos, krastus klojant vilnonius trapecijomis, po to jau paridinejus formuoti rankomis, patempti.
beje, cia taip daryta, o ir geranoriska diskusija rusu kalba galit pasiskaityt:
http://community.liv..._ru/523579.html
veliant tik is vilnos, svarbu atsiminti apie vilnos deliojimo kryptis ir tai, kad vilna traukiasi pagal savo plauko ilgi. atitinkamom kryptim ir reiktu issidelioti vilna. o toliau jau labai daug dirbti trinant ir formuojant, tampant rankomis.
is esmes lengviausias variantas ismokti apsivelti silko juostele su tais galais. na, tai tik isformavimo ir velimo atzvilgiu. kazkam gal lengviau bus ir ne ant silko velt.
is principo galima velti ant silko medziagos juostos, krastus klojant vilnonius trapecijomis, po to jau paridinejus formuoti rankomis, patempti.
beje, cia taip daryta, o ir geranoriska diskusija rusu kalba galit pasiskaityt:
http://community.liv..._ru/523579.html
veliant tik is vilnos, svarbu atsiminti apie vilnos deliojimo kryptis ir tai, kad vilna traukiasi pagal savo plauko ilgi. atitinkamom kryptim ir reiktu issidelioti vilna. o toliau jau labai daug dirbti trinant ir formuojant, tampant rankomis.
is esmes lengviausias variantas ismokti apsivelti silko juostele su tais galais. na, tai tik isformavimo ir velimo atzvilgiu. kazkam gal lengviau bus ir ne ant silko velt.
Ačiū, Vilke, paskutinėje tavo žinutėje radau sau labai labai naudingos informacijos Dar nuorodą reiks perskaityti.
Diva, tapkės tai nuostabios tikrai kad imperatoriškos tokios gražios ir įdomios jūsų labai gražūs veltiniai
Jo , Diva, prakilnios tavo tapkės. Gal jau netinka ir vadinti tapkėmis. Idomu koks naminis rūbas būtų geriau prie jų? Naminis chalatas jau nebe labai
QUOTE(*Diva* @ 2008 02 12, 12:14)
Laba diena.
Del paslapciu ir papasakojimo- kaip kas darosi- sutinku su Uuups- kartais nematau reikalo pasakoti, nors ir negaila- kiekvienas kitaip velia ir naujokas tik pradejes velti ir veles tik mintyse tikrai nesupras velimo subtilybiu, kurios paaiskeja tik po ilgo ir dazno velimo proceso... ir kuo daugiau veli- tuo daugiau niuansu ir pas kiekviena jie kitoki- kiekvienas surandasavo metoda, savo palengvinimu ir t.t. to pacio susibangavimo - doset rase apie viena buda- na ir kas- niekas ir neprisimena- nes neaktualu buvo.. o zmogus rase, stengesi.. negi jai dar 5 kartus rasyti.. Isties- dazniau greiciau butu pabandyti, paglostyti vilnele- svarbu neskubeti ir pajausti kas su ja vyksta velimo metu- ir tada taps suprantama kaip daryti, jei norisi to ar ano...o skaitant vis tiek nesuprasit kaip tai daroma, kol nepaimsit vilnos i rankas.. ir pradeti gal geriau nuo maziuku dalykeliu- ir vilnos nedaug sugadinsit ir laiko maziau uzims- nagi pabandykit nuvelti 20cm subanguota krastuka, o ne iskart visa sali... Kai jau pavks- galima imtis ir salio..
Na o kad nebutu vien tuscia beletristika - pasirodysiu ir as paskutines tapkes- "Imperatoriskosios":
Del paslapciu ir papasakojimo- kaip kas darosi- sutinku su Uuups- kartais nematau reikalo pasakoti, nors ir negaila- kiekvienas kitaip velia ir naujokas tik pradejes velti ir veles tik mintyse tikrai nesupras velimo subtilybiu, kurios paaiskeja tik po ilgo ir dazno velimo proceso... ir kuo daugiau veli- tuo daugiau niuansu ir pas kiekviena jie kitoki- kiekvienas surandasavo metoda, savo palengvinimu ir t.t. to pacio susibangavimo - doset rase apie viena buda- na ir kas- niekas ir neprisimena- nes neaktualu buvo.. o zmogus rase, stengesi.. negi jai dar 5 kartus rasyti.. Isties- dazniau greiciau butu pabandyti, paglostyti vilnele- svarbu neskubeti ir pajausti kas su ja vyksta velimo metu- ir tada taps suprantama kaip daryti, jei norisi to ar ano...o skaitant vis tiek nesuprasit kaip tai daroma, kol nepaimsit vilnos i rankas.. ir pradeti gal geriau nuo maziuku dalykeliu- ir vilnos nedaug sugadinsit ir laiko maziau uzims- nagi pabandykit nuvelti 20cm subanguota krastuka, o ne iskart visa sali... Kai jau pavks- galima imtis ir salio..
Na o kad nebutu vien tuscia beletristika - pasirodysiu ir as paskutines tapkes- "Imperatoriskosios":
Fainos slepetes, panasios i manaji paskutini sali Esu sumasciusi sau nusivelti ilgaaules slepetes iki keliu su kiauru auliuku ir suvarstytas atlasine juostele, bet niekaip per uzsakymus neprieinu
QUOTE(Aurelia @ 2008 02 12, 19:12)
Fainos slepetes, panasios i manaji paskutini sali Esu sumasciusi sau nusivelti ilgaaules slepetes iki keliu su kiauru auliuku ir suvarstytas atlasine juostele, bet niekaip per uzsakymus neprieinu
aciu uz pagyras:) O cia ir atsakymas Sedonai- nugi apsivynioji saliu, uzsimauni tapkes ir lauki vyro..))))
Aurelia, labai gražus šalis tiesiog pasaka tokios gražios gėlytės iš jo išauga
Na, nieko sau-kokie grožiai čia papuošė temutę
Diva -aš be žado tiesiog labai
Aurelia - nuostabus šalis (tavo stilius jau gana ryškiai išsiskiria, jis man labai patinka )
(tik nuotraukytė tikrai galėtų būti didesnė ir iš arčiau )
Aurelia - nuostabus šalis (tavo stilius jau gana ryškiai išsiskiria, jis man labai patinka )
Na ir grozybes! Mokytis ir mokytisiki tokiu tobulybiu! Saunuoles, mamos!
QUOTE(ievuschka @ 2008 02 12, 22:03)
Na, nieko sau-kokie grožiai čia papuošė temutę
aciu ten daug ko nesimato bet suversiu dar puse kaltes fotoaparatui turim nauja, bet is jo nuotraukas tik i vyro kompa perkelt galima, tai per didele ceremonija man... toliau fotkinu su senu
QUOTE(ievuschka @ 2008 02 08, 14:32)
Rodau avelę:
jau koks grožis
Tavo visi darbeliai labai gražūs