Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

Iš tikro tai sutinku su merginom drinks_cheers.gif , teoriškai gali skaityti skaityti, klausti, bet iš principo, be pačio vėlimo tie teoriniai pagrindai tik tuo ir džiugina "nu aš, tipo, žinau kaip" bigsmile.gif Iš tikrųjų daug lengviau pasakyt, kai klausia jau bandęs, ir jam beveliant iškilo kokių neaiškumų, arba nesuprantą kodėl gavosi kitaip nei žmogus tikėjosi. Tada ir profesionalėms manau visai nesunku patart, kur padarė esmines klaidas ir kaip jas taisyt bigsmile.gif

Agni, tikiu kad bus kada tas šalikas, ir banguotas ir kitoks, aišku jei patiks 4u.gif

*Diva* tapkės kaip visada thumbup.gif Nedaug čia žemėj tų imperatorių liko, bet jei visi pamatytų tai nepasidalintų kuriam jas nešiot smile.gif
Atsakyti
sveikos. del banguotu saliu - yra ne vienas budas ir visi jie teisingi. tuos, kuriuos pacios sugalvosit, bus irgi teisingi.
is principo galima velti ant silko medziagos juostos, krastus klojant vilnonius trapecijomis, po to jau paridinejus formuoti rankomis, patempti.
beje, cia taip daryta, o ir geranoriska diskusija rusu kalba galit pasiskaityt:
http://community.liv..._ru/523579.html

veliant tik is vilnos, svarbu atsiminti apie vilnos deliojimo kryptis ir tai, kad vilna traukiasi pagal savo plauko ilgi. atitinkamom kryptim ir reiktu issidelioti vilna. o toliau jau labai daug dirbti trinant ir formuojant, tampant rankomis.

is esmes lengviausias variantas ismokti apsivelti silko juostele su tais galais. na, tai tik isformavimo ir velimo atzvilgiu. kazkam gal lengviau bus ir ne ant silko velt.
Atsakyti
Ačiū, Vilke, paskutinėje tavo žinutėje radau sau labai labai naudingos informacijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar nuorodą reiks perskaityti.
Atsakyti
Diva, tapkės tai nuostabios wub.gif thumbup.gif tikrai kad imperatoriškos wub.gif thumbup.gif tokios gražios ir įdomios wub.gif jūsų labai gražūs veltiniai wub.gif
Atsakyti
Jo , Diva, prakilnios tavo tapkės. wub.gif Gal jau netinka ir vadinti tapkėmis. Idomu koks naminis rūbas būtų geriau prie jų? g.gif Naminis chalatas jau nebe labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2008 02 12, 12:14)
Laba diena.
Del paslapciu ir papasakojimo- kaip kas darosi- sutinku su Uuups- kartais nematau reikalo pasakoti, nors ir negaila- kiekvienas kitaip velia ir naujokas tik pradejes velti ir veles tik mintyse tikrai nesupras velimo subtilybiu, kurios paaiskeja tik po ilgo ir dazno velimo proceso... ir kuo daugiau veli- tuo daugiau niuansu ir pas kiekviena jie kitoki- kiekvienas surandasavo metoda, savo palengvinimu ir t.t. to pacio susibangavimo - doset rase apie viena buda- na ir kas- niekas ir neprisimena- nes neaktualu buvo.. o zmogus rase, stengesi.. negi jai dar 5 kartus rasyti.. Isties- dazniau greiciau butu pabandyti, paglostyti vilnele- svarbu neskubeti ir pajausti kas su ja vyksta velimo metu- ir tada taps suprantama kaip daryti, jei norisi to ar ano...o skaitant vis tiek nesuprasit kaip tai daroma, kol nepaimsit vilnos i rankas.. ir pradeti gal geriau nuo maziuku dalykeliu- ir vilnos nedaug sugadinsit ir laiko maziau uzims- nagi pabandykit nuvelti 20cm subanguota krastuka, o ne iskart visa sali... Kai jau pavks- galima imtis ir salio..

Na o kad nebutu vien tuscia beletristika - pasirodysiu ir as paskutines tapkes- "Imperatoriskosios":

user posted image

user posted image

Fainos slepetes, panasios i manaji paskutini sali smile.gif Esu sumasciusi sau nusivelti ilgaaules slepetes iki keliu su kiauru auliuku ir suvarstytas atlasine juostele, bet niekaip per uzsakymus neprieinu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 02 12, 19:12)
Fainos slepetes, panasios i manaji paskutini sali smile.gif Esu sumasciusi sau nusivelti ilgaaules slepetes iki keliu su kiauru auliuku ir suvarstytas atlasine juostele, bet niekaip per uzsakymus neprieinu  doh.gif

aciu uz pagyras:) O cia ir atsakymas Sedonai- nugi apsivynioji saliu, uzsimauni tapkes ir lauki vyro..smile.gif))))
Atsakyti
Aurelia, labai gražus šalis wub.gif tiesiog pasaka wub.gif tokios gražios gėlytės iš jo išauga wub.gif
Atsakyti
Na, nieko sau-kokie grožiai čia papuošė temutę doh.gif
Diva -aš be žado ohmy.gif tiesiog labai wub.gif

Aurelia - nuostabus šalis wub.gif wub.gif wub.gif (tavo stilius jau gana ryškiai išsiskiria, jis man labai patinka ax.gif )
(tik nuotraukytė tikrai galėtų būti didesnė ir iš arčiau ax.gif )
Atsakyti
Na ir grozybes! thumbup.gif Mokytis ir mokytisiki tokiu tobulybiu! Saunuoles, mamos! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 02 12, 22:03)
Na, nieko sau-kokie grožiai čia papuošė temutę  doh.gif
Diva -aš be žado  ohmy.gif tiesiog labai  wub.gif

Aurelia - nuostabus šalis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  (tavo stilius jau gana ryškiai išsiskiria, jis man labai patinka  ax.gif )
(tik nuotraukytė tikrai galėtų būti didesnė ir iš arčiau  ax.gif )

aciu aciuks.gif ten daug ko nesimato tongue.gif bet suversiu dar puse kaltes fotoaparatui turim nauja, bet is jo nuotraukas tik i vyro kompa perkelt galima, tai per didele ceremonija man... toliau fotkinu su senu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 02 08, 14:32)
Rodau avelę:

jau koks grožis wub.gif
Tavo visi darbeliai labai gražūs clap_1.gif
Atsakyti