Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(Agni @ 2008 02 11, 15:14)
Ačiū smile.gif Jei nerasiu tiksliau aprašyta, tada bandysiu taip. Bet juk kažkur turi būti aprašyta, tik kad temų jau daugokai... O mano šlapio vėlimo patirtis: kursai prieš porą metų... blush2.gif

nerasi rolleyes.gif kai velsi, daryk master class, paspausiu rankąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 02 11, 15:16)
Ką tuo nori pasakyti? Jūs ką, pačios darot, o su kitais patirtim nesidalinat? Ot kokios... Tada pati bandysiu... Bet gal visgi patarsit... ax.gif

aš tai nemoku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 02 11, 16:16)
Ką tuo nori pasakyti? Jūs ką, pačios darot, o su kitais patirtim nesidalinat? Ot kokios... Tada pati bandysiu... Bet gal visgi patarsit... ax.gif

Aš dar nebandžiau velt tokio šaliko, tai kaip ir sakiau, žinios tik teorinės, iš kitų patirties kiek nugirdau blush2.gif Šiaip tai Doseth lyg ir buvo minėjus kažkur apie tokius garbanotus kraštus, bet vistiek juk, patikėsi tik tada kai pati pabandysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 02 11, 15:16)

Doseth kažkur rašė, bet aš nepamenu, nes nebuvo aktualu. o šiaip vienas būdų, manyčiau, pavėlus tiesiog ištempti kraštus - taip atsiras ir garbanos, bet čia tik pamąstymai, kol nepabandai žmogus, tol nežinai rolleyes.gif teks pačiai pabandyt ir mum papasakot 4u.gif
aš vėliau tik tokį šalį user posted image
ir nors žinių turėjau, bet man jis vistiek nesigavo. praleidus daug valandžiukų vistiek turėjau apveltą šalį adačikėm subaksnoti, o paskui suvėlus gavosi per storas, dabar kaip dredai kokie smile.gif bet užtat žinau ką daryčiau kitaip - plonesnes gijas bet platesnes, daugiau papurenčiau prieš pradėdama velti, gal uždėčiau dar papildomą sluoksnelį susikirtimuose.
user posted image
kiek mes čia Agni berašytume, vistiek viską per save perleisti reikės.
ai, dar teisingai kažkuri mergaitė sakė, su skirtingomis vilnos klojimo kryptimis. pabbandyk keliais metodias mažus gaminukus - nereikės nusivilti su dideliu
sekmės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 12 vasario 2008 - 07:58
Na, vilnos jau nusipirkau, tai per ilgąjį savaitgalį velsiu kiaurą (jei ką, juosteles panaudosiu kur nors lotuliukas.gif ), o po to jau bus galima ir prie pilnavidurių eiti. Ką tik dar viena mintis kilo, bet kol kas nesakysiu. Žinau, kad taip padaryti įmanoma, tik dar neįsivaizduoju, kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Agni bandyk ax.gif paskui ir mums atskleisi paslaptis biggrin.gif gal.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2008 02 12, 10:34)
Agni bandyk ax.gif paskui ir mums atskleisi paslaptis biggrin.gif gal.... ax.gif

Tavo šis komentaras daug ką paaiškina... Na, pasistengsiu fotografuoti ir procesą. Jei bus kokybiškos nuotraukos, tada parodysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 02 12, 09:03)
Na, vilnos jau nusipirkau, tai per ilgąjį savaitgalį velsiu kiaurą (jei ką, juosteles panaudosiu kur nors  lotuliukas.gif ), o po to jau bus galima ir prie pilnavidurių eiti. Ką tik dar viena mintis kilo, bet kol kas nesakysiu. Žinau, kad taip padaryti įmanoma, tik dar neįsivaizduoju, kaip  lotuliukas.gif

jei ką, kaip aš su adatom pabaksnosi vėl pavelsi ir vistiek gausis thumbup.gif
Atsakyti
aš jau daug vilnos prigadinau ax.gif nesigauna man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 02 12, 08:03)
Na, vilnos jau nusipirkau, tai per ilgąjį savaitgalį velsiu kiaurą (jei ką, juosteles panaudosiu kur nors  lotuliukas.gif ), o po to jau bus galima ir prie pilnavidurių eiti. Ką tik dar viena mintis kilo, bet kol kas nesakysiu. Žinau, kad taip padaryti įmanoma, tik dar neįsivaizduoju, kaip  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kelinta diena vis paskaitau ir pasikikenu. Nusipirko zmogus vilnos, puls dabar ir suvels shali banguotais krashtais lotuliukas.gif
aniuoleli, dzhiugus tavo entuziazmas, bet net zhinant kaip,- reikia labai nemazhai praktikos. Jau vien ishkloti shali, kad butu nei per storas, nei skyletas, reikia nemazai patirties.
Na, bet gal tu gabi kokia labai...lauksim tavo velimo rezultatu bigsmile.gif
ash su shalikais vis dar nesusidraugavus,- vis kasnors ne taip, kaip turetu buti rolleyes.gif
Atsakyti
Veliau tuos kiaurus gal septynis ir man visad gavosi,jokiu papildomu gijeliu nededu, tiesiog veliu ant medvilnes po to svelniai nulupu mirksiukas.gif . O tos , kurios velia su tais garbanotais krastais salius ,visa tai atrado ne vienus darbo metus paaukojusios vilnai ir kazin ar pasakys kaip daro. Kazkuri buvo pasakius mazdaug kaip , o gausis nesigaus viskas bandymu ir ieskojimu keliu turi issispresti. Turbut kiekviena ne viena puskilogrami vilnos sugadino pries padarydama gera , grazu ir kokybiska daikta ax.gif .
Uppsa, thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 12 vasario 2008 - 11:06
Laba diena.
Del paslapciu ir papasakojimo- kaip kas darosi- sutinku su Uuups- kartais nematau reikalo pasakoti, nors ir negaila- kiekvienas kitaip velia ir naujokas tik pradejes velti ir veles tik mintyse tikrai nesupras velimo subtilybiu, kurios paaiskeja tik po ilgo ir dazno velimo proceso... ir kuo daugiau veli- tuo daugiau niuansu ir pas kiekviena jie kitoki- kiekvienas surandasavo metoda, savo palengvinimu ir t.t. to pacio susibangavimo - doset rase apie viena buda- na ir kas- niekas ir neprisimena- nes neaktualu buvo.. o zmogus rase, stengesi.. negi jai dar 5 kartus rasyti.. Isties- dazniau greiciau butu pabandyti, paglostyti vilnele- svarbu neskubeti ir pajausti kas su ja vyksta velimo metu- ir tada taps suprantama kaip daryti, jei norisi to ar ano...o skaitant vis tiek nesuprasit kaip tai daroma, kol nepaimsit vilnos i rankas.. ir pradeti gal geriau nuo maziuku dalykeliu- ir vilnos nedaug sugadinsit ir laiko maziau uzims- nagi pabandykit nuvelti 20cm subanguota krastuka, o ne iskart visa sali... Kai jau pavks- galima imtis ir salio..

Na o kad nebutu vien tuscia beletristika - pasirodysiu ir as paskutines tapkes- "Imperatoriskosios":

user posted image

user posted image
Atsakyti