Dėkui, merginos už komplimentus angelui
Rodau avelę:
Fantastiska aviuke Tiksliau ne fantasyiska, o reali - kaip gyva
Ievuschka,, nu ne taip negali būti ...
la
grazumelis avele is ties
grazumelis avele is ties
kokia tikroviška labai graži o kaip tu padarei jos vilna (na kad tokia nesuspausta gavos?)
Oooo-smagu,kad avelė patiko
Adatėlėmis nubadžiau kūną su galva, o į tą kūną pribadžiau garbanėlių, tai jų galai ir plaikstosi pasišiaušę (garbanėlių yra pirkti ,būna dažytų įvairių spalvų).
QUOTE(bububla @ 2008 02 08, 19:05)
kokia tikroviška labai graži o kaip tu padarei jos vilna (na kad tokia nesuspausta gavos?)
Adatėlėmis nubadžiau kūną su galva, o į tą kūną pribadžiau garbanėlių, tai jų galai ir plaikstosi pasišiaušę (garbanėlių yra pirkti ,būna dažytų įvairių spalvų).
QUOTE(Katinytis @ 2008 02 01, 14:47)
Melyna paukster, tikrai kazinnar yra reikalas ta plevele det, nes veltini netgi gaisrinese naudoja ir automobiliu perdangose tarp bako ir salono, nes jis yra sunkiai deganti medziaga.
laba, o tu matei, as ir lempa dariau, tai vyras subalamutijo, kad uzsidegs, tai ir numeciau i kampa, bet dabar reiks pakelt, nupurtyt dulkes, davelt ir pasikabint tik as tai taip paprastai del formos baliona apveliau. be jokio ponivinilu
Kokių grožių prisižiūrėjau Nepykit, bet nevardinsiu atskirai - kad kurios nepraleisčiau Tik paprieštarausiu: kostiumuotam angelui raktai kaip ir netiks - juk raktininkas ten šv. Petras
O aš toliau einu ieškoti, kaip gi tuos garbanotus šalių kraštus darot (tikiuosi dar šiandien surasti )
O aš toliau einu ieškoti, kaip gi tuos garbanotus šalių kraštus darot (tikiuosi dar šiandien surasti )
QUOTE(Agni @ 2008 02 11, 13:49)
Gali pabandyt va tokį variantą dėl tų garbanotų šaliko kraštų (aš čia tokią teoriją išskaičiau : pradėk klot nuo šaliko vidurio ir vilną dėliok tik išilgai, o paskui dėliok aplink vilną, bet jau statmenai tam viduriukui. Paskui svarbiausia veliant tuos šonus teks vis atsargiai patampyk ir "sukelt" bangas
Turbūt visai sumakalavau Reiktų merginų su techninėm galimybėm ir didesne patirtim paprašyti master class'o
Ačiū Jei nerasiu tiksliau aprašyta, tada bandysiu taip. Bet juk kažkur turi būti aprašyta, tik kad temų jau daugokai... O mano šlapio vėlimo patirtis: kursai prieš porą metų...
QUOTE(Agni @ 2008 02 11, 14:14)
Ačiū Jei nerasiu tiksliau aprašyta, tada bandysiu taip. Bet juk kažkur turi būti aprašyta, tik kad temų jau daugokai... O mano šlapio vėlimo patirtis: kursai prieš porą metų...
nemanau,kad rasi
QUOTE(kitty*** @ 2008 02 11, 15:58)
nemanau,kad rasi
Ką tuo nori pasakyti? Jūs ką, pačios darot, o su kitais patirtim nesidalinat? Ot kokios... Tada pati bandysiu... Bet gal visgi patarsit...