Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(Katinytis @ 2008 02 01, 14:47)
Melyna paukster, tikrai kazinnar yra reikalas ta plevele det, nes veltini netgi gaisrinese naudoja ir automobiliu perdangose tarp bako ir salono, nes jis yra sunkiai deganti medziaga.

Gal ir tavo tiesa.
Bandysiu ir su ta plevele ir be jos.
Atsakyti
Laba vakarėli,

Žvilgtelkit į KRAITĖS laikraštuką. Ten rašoma apie kauniečių meilę veltiniams.
O apie vėlimąsi labai puikiai atspindi šanpūnų reklamos mirksiukas.gif
Gero vakaro su VELTINIU. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ši nuoroda kaip velti šalį neveikia verysad.gif http://www.panduroho...erinoull_no.htm

Gal žinot kokia veikenčią nuorodą kur būtų paaiškinta kaip velti skylėtą šalį? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 02 vasario 2008 - 11:17
Eilinį kartą giriuosi naujai iškeptu angelu (tik kolkas jis dar be pavadinimo):
Ūgis-apie 34cm

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 02 vasario 2008 - 17:55
Ievuscha, paltas nerealiai padarytas. Gražu , nors man ne pats gražiausias. Jei kam rūpi, pats pačiausias man seneliukas ("papa karlas" su smuiku), antras- su medžio šakele rankoje. Bet kuriuo atvėju- lenkiu galvą.
P.S. Ūkvedys, trūksta raktų nuo dangaus vartų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balu: 02 vasario 2008 - 19:45
Ievuchka, kaip visada, NUOSTABU, net nezinau kuris grazesnis mielesnis, visi savaip zavingi nepakartojami, vis kitokie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiskas thumbup.gif
Atsakyti
Ievuschka, nuostabiai atlikta, kaip jau sakė balu, paltas neįtikėtinai nuveltas blink.gif . Smagu, kad tu iš vilnos "lipdai" ką nori ir kaip nori. Šaunuolė, darbštuolė ir kruopštuolė esi. 4u.gif
Pati idėja angelo su paltu ir kaklaraiščiu man labai netikėta pasirodė, bet aišku, kad ji labai gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
ievuschka, angelas tiesiog nepaprastas wub.gif thumbup.gif toks su charakteriu ir sava istorija (gal tikrai ūkvedys?) smile.gif Ir kaip gražiai moki velti skulptūrėles thumbup.gif lyg išlipdytas šis veltinukas, o paltas.. trūksta žodžiu kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
unreal angelas wub.gif ypač iš šono...
tik kojos keistokai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2008 02 02, 19:43)
P.S. Ūkvedys, trūksta raktų nuo dangaus vartų.

Va va ir man ant liežuvio galo buvo nei tai buhalteris, nei tai ūkvedys.
Vadinasi tikrai panašus lotuliukas.gif
Ievuschka, kaip visad thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif rodau savo darbelį daryta prieš metus. Tai lyg veltas paveikslas, kiekvienas lapukas yra maždaug 20x15 cm (na čia maždaug nes tiksliai nematavau), o viso jų 12, kaip mėnesių smile.gif
user posted image
Atsakyti