Gal kuri bandėte UŽGAVĖNIŲ KAUKĘ vaikiukui ar sau nuvelti?
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 01, 09:08)
idomus zmoniu norai.... pvc= polivinilacetatine?
privelt neimanoma.nebent pribadytum milijona skyluciu. klijuok, jei yra toks reikalas.
QUOTE(uups @ 2008 02 01, 11:30)
idomus zmoniu norai.... pvc= polivinilacetatine?
privelt neimanoma.nebent pribadytum milijona skyluciu. klijuok, jei yra toks reikalas.
O kas cia idomaus?
Noriu lempike pasigaminti
Va
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 01, 09:31)
aa..nerodo man nuorodos, bet kam ta pvc tada?
ant kokio tinkliuko galima velt, arba ir visai be nieko,- juk gerai suvelus kuo puikiausiai laikys forma veltinis...
QUOTE(uups @ 2008 02 01, 11:38)
aa..nerodo man nuorodos, bet kam ta pvc tada?
ant kokio tinkliuko galima velt, arba ir visai be nieko,- juk gerai suvelus kuo puikiausiai laikys forma veltinis...
Bandau dar karta
Tai as ne del formos noriu, o del karscio.
As noriu anr specialios pleveles tvirtinti. Noriu naudojamo daikto
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 01, 09:40)
Bandau dar karta
jei lempa turetu gaubto remeli vielini,- butu kuo ramiausiai naudojama. Dabar tai nekertu kaip ta lempine plevele prie stovo tvirtint
Ir apskritai,- vilnai reikia aukstos temperaturos kad padegt, (o dar isukus kokia ekonomine lempute)- kuo ramiausiai galetum naudot. Siaip tai tos lempines pleveles tokios storos bent kiek esu ju macius...tik klijuot..kito varianto nematau bet man butu grazhiau grynas veltinis..
hey, arba zinai,- apvelk kaip aplink shablona ir neishkirpk jo...paskui tik pokshtelsi su tom sagutem ir susegsi...galesi net skyleta koki, reta ta veltini padaryt
nu, net uzsimaniau pati kokia lempa padaryt
QUOTE(uups @ 2008 02 01, 11:50)
jei lempa turetu gaubto remeli vielini,- butu kuo ramiausiai naudojama. Dabar tai nekertu kaip ta lempine plevele prie stovo tvirtint
Ir apskritai,- vilnai reikia aukstos temperaturos kad padegt, (o dar isukus kokia ekonomine lempute)- kuo ramiausiai galetum naudot. Siaip tai tos lempines pleveles tokios storos bent kiek esu ju macius...tik klijuot..kito varianto nematau bet man butu grazhiau grynas veltinis..
hey, arba zinai,- apvelk kaip aplink shablona ir neishkirpk jo...paskui tik pokshtelsi su tom sagutem ir susegsi...galesi net skyleta koki, reta ta veltini padaryt
Ta balta plevele yra stora, o permatoma plonesne ir lankstesne. Kaip tvirtinasi tai zinau. Turiu ir tu vieliniu tvirtinimu.
Reiks butinai pasigaminti
QUOTE(g00te @ 2008 02 01, 13:35)
HELP
veltinukes, kas turit Bagdonienes zurnaliuka, gal galit padeti.
Man reikia is ten keliu sakiniu - kodel vilna susivelia? kazhkokieta plaukeliai , plauseliai.
prasau, labai labai reikia ir labai labai greitai..
veltinukes, kas turit Bagdonienes zurnaliuka, gal galit padeti.
Man reikia is ten keliu sakiniu - kodel vilna susivelia? kazhkokieta plaukeliai , plauseliai.
prasau, labai labai reikia ir labai labai greitai..
Lig siol nera galutinai issiaiskinta, kodel ivyksta susivelimas, bet tiksliai zinoma, kads viena is priezasciu yra ta, kad vilnos plaukeliai yra tamprus. Patys vilnos pluosto plaukeliai yra pedengti smulkiais zvyneliais, kuriu keteros nukreiptos i smailejancias plaukeliu virsunes.
Melyna paukster, tikrai kazinnar yra reikalas ta plevele det, nes veltini netgi gaisrinese naudoja ir automobiliu perdangose tarp bako ir salono, nes jis yra sunkiai deganti medziaga.