Laba, mergaites.
Katinyti- fainas daikciukas:) O ir kitu darbukai laabai faini- as ilendu, pasizvalgau ir iseinu.. bet mintyse visad pagiriu Ievuschkos angelus ir siaip visokius grazius darbukus- tikiuosi tie, kam reikia- viska isgirsta
as irgi seniai niekuo nesigyriau. Va tai pasirodysiu ir as..vaikas sikart ne mano:)
Uzsegimas planuojamasuztrauktukas- tik cia greitai reikejo, tai greit ir suvarsciau. Pries uztrauktuka siudama dar ilgai medituosiu, nes ojoj kaip nemegstu to reikalo.. puse dienos vargstu kol daugmaz tiesiai gaunasi...
qoote, Katinyti, Diva, aš be žado Vos nenugriuvau nuo visų grožių, net širdis apsalo ir seilė nutyso.. va
Katinyti, koks puikus darbukas, koks mielas daiktelis .
Diva, faina, kad nors kartais čia pasirodai. Labai patiko, kad šis kombinezonas su plačiomis kelnėmis .
Diva, faina, kad nors kartais čia pasirodai. Labai patiko, kad šis kombinezonas su plačiomis kelnėmis .
Kaip smagūs nauji veltinukai, kad net pavasariu jau kvepia
Į Katinyčio adatinę, manau ne tik adatas pakuot galima, bet ir kokių labai mielų daiktelių, beveik mini prisiminimų dėžutė gautųsi
g00te, jums stiprybės , tokių tapkių viena pati turbūt nesugalvotum , čia tavo lėliukas tave jau įkvepia
Lėliuko kojytės taip šiltai pasislėpė Divos kombinzone
Smagu karts nuo karto jus čia pamatyt
Į Katinyčio adatinę, manau ne tik adatas pakuot galima, bet ir kokių labai mielų daiktelių, beveik mini prisiminimų dėžutė gautųsi
g00te, jums stiprybės , tokių tapkių viena pati turbūt nesugalvotum , čia tavo lėliukas tave jau įkvepia
Lėliuko kojytės taip šiltai pasislėpė Divos kombinzone
Smagu karts nuo karto jus čia pamatyt
Katinyti - super adatinė Vien pati idėja ko verta!!! Ir žalia Kvepia pavasariu...
*Diva* - labai fainuoliškas kombinezonas
*Diva* - labai fainuoliškas kombinezonas
Katinyčio stilius ir tuo pačiu labai šviežia...
Divos-tai ir darbas ir nuotrauka Gera darna .
Divos-tai ir darbas ir nuotrauka Gera darna .
Katinyčio adatinė išties originali .
Divos kombinezonas irgi gerulis .
Šaunuolės mergaitės
Divos kombinezonas irgi gerulis .
Šaunuolės mergaitės
Dddyyyydeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiis aciukas visoms
Kadangi gyvenimas priverte pagaliau sesti ir pasirasyti siokia tokia "spargalka" apie veltinius...
aj zodziu idedu siek tiek rastos idomesnes info, foto ir nuorodas
SENIAU
sitas kaip suprantu ne veltinio technika atliktas, o tik siaip vilna
Altajus. 4-5 a. pr.KR detaliau cia
DABAR
pvz. Ot dydis foto is cia
dar cia grazu
o cia jau senokai mano galvoje brendusio fakturinio veltinio FANTASTISHKI PVZ
o cia knyga kurios tikrai noreciau, ale baisiai brangi... ajnu pavelt, pavelsiu pavelsiu, pataupysiu...
aj zodziu idedu siek tiek rastos idomesnes info, foto ir nuorodas
SENIAU
sitas kaip suprantu ne veltinio technika atliktas, o tik siaip vilna
Altajus. 4-5 a. pr.KR detaliau cia
DABAR
pvz. Ot dydis foto is cia
dar cia grazu
o cia jau senokai mano galvoje brendusio fakturinio veltinio FANTASTISHKI PVZ
o cia knyga kurios tikrai noreciau, ale baisiai brangi... ajnu pavelt, pavelsiu pavelsiu, pataupysiu...
Sveikos, dažnai čia lankausi ir grožiuosi jūsų darbais.....pabandžiau ir aš apvelti šilko šifono šalį, išdėliojau sluoksną (gan plonai - iš vilnos fabr.) , sušlapinau (apipurškiau šiltu muilinu tirpalu...) ir kažkodėl nenori prisivelti man ta vilna ??? Kiek be glostau (švelniai patrinu sukamaisiais judesiais...), vistiek atkimba nuo šilko...nesuprantu, ką ne taip darau ?
Parašykit kuri nors kokį pastebėjimą, jei nesunku...
QUOTE(Runciuke @ 2008 01 31, 13:03)
Sveikos, dažnai čia lankausi ir grožiuosi jūsų darbais.....pabandžiau ir aš apvelti šilko šifono šalį, išdėliojau sluoksną (gan plonai - iš vilnos fabr.) , sušlapinau (apipurškiau šiltu muilinu tirpalu...) ir kažkodėl nenori prisivelti man ta vilna ??? Kiek be glostau (švelniai patrinu sukamaisiais judesiais...), vistiek atkimba nuo šilko...nesuprantu, ką ne taip darau ?
kiek laiko uztruko tamstos velimas?
paklok sali ant burbulines pleveles, ant salio paklok vilna, sudrekink, ismuiluok, tvarkingai susuk sali i burbuline plevele ir ilgai nuobodziai kociok, ilgai pakociojusi, isvyniok, tada suvyniok sali vel, tik pakeitusi vyniojimo krypti, ir vel ilgai ridenk, kociok....
ILGAI!!!
Vilna nesusivelia 20 kart i viena puse pakociojus, 20 i kita ir 15 kart patrynus sukamaisiai judesiais.
kai jau vilna prisivėle prie šilko, išvyniok ja iš burbulines, tada gali pametyti i stala, patrint sukamaisiais judesiais, taip greiciau pabaigsi velti, bet rezultatas nebus toks grazus.
lygiausiai saliai susivelia jei ilgai ilgai ir tvarkingai kocioji burbulineje.
pirma pasibandyk ant nedidelio silko gabalelio, kam visu geru saliu rizikuoti.
Labai ačiū už operatyvų atsakymą
Tiesą sakant, bijojau vynioti į burbulinę plėvelę, kad raštai neišsibėgiotų...
Tiesą sakant, bijojau vynioti į burbulinę plėvelę, kad raštai neišsibėgiotų...