Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

Laba, mergaites.

Katinyti- fainas daikciukas:) O ir kitu darbukai laabai faini- as ilendu, pasizvalgau ir iseinu.. bet mintyse visad pagiriu Ievuschkos angelus ir siaip visokius grazius darbukus- tikiuosi tie, kam reikia- viska isgirsta 4u.gif doh.gif blush2.gif

as irgi seniai niekuo nesigyriau. Va tai pasirodysiu ir as..vaikas sikart ne mano:)

Uzsegimas planuojamasuztrauktukas- tik cia greitai reikejo, tai greit ir suvarsciau. Pries uztrauktuka siudama dar ilgai medituosiu, nes ojoj kaip nemegstu to reikalo.. puse dienos vargstu kol daugmaz tiesiai gaunasi...

user posted image

user posted image

Atsakyti
qoote, Katinyti, Diva, aš be žado bigsmile.gif Vos nenugriuvau nuo visų grožių, net širdis apsalo ir seilė nutyso.. wub.gif va good.gif
Atsakyti
Katinyti, koks puikus darbukas, koks mielas daiktelis wub.gif .

Diva, faina, kad nors kartais čia pasirodai. Labai patiko, kad šis kombinezonas su plačiomis kelnėmis thumbup.gif .
Atsakyti
Kaip smagūs nauji veltinukai, kad net pavasariu jau kvepia thumbup.gif
Į Katinyčio adatinę, manau ne tik adatas pakuot galima, bet ir kokių labai mielų daiktelių, beveik mini prisiminimų dėžutė gautųsi wub.gif

g00te, jums stiprybės 4u.gif , tokių tapkių viena pati turbūt nesugalvotum cool.gif , čia tavo lėliukas tave jau įkvepia smile.gif

Lėliuko kojytės taip šiltai pasislėpė Divos kombinzone wub.gif

Smagu karts nuo karto jus čia pamatyt 4u.gif
Atsakyti
Katinyti - super adatinė thumbup.gif Vien pati idėja ko verta!!! clap_1.gif Ir žalia mirksiukas.gif Kvepia pavasariu...

*Diva* - labai fainuoliškas kombinezonas wub.gif
Atsakyti
Katinyčio stilius biggrin.gif ir tuo pačiu labai šviežia...
Divos-tai ir darbas ir nuotrauka thumbup.gif Gera darna .
Atsakyti
Katinyčio adatinė išties originali bigsmile.gif .
Divos kombinezonas irgi gerulis bigsmile.gif .
Šaunuolės mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
Dddyyyydeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiis aciukas visoms wub.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenimas priverte pagaliau sesti ir pasirasyti siokia tokia "spargalka" apie veltinius...
aj zodziu idedu siek tiek rastos idomesnes info, foto ir nuorodas
SENIAU
user posted image
user posted image
sitas kaip suprantu ne veltinio technika atliktas, o tik siaip vilna
user posted image

Altajus. 4-5 a. pr.KR detaliau cia

DABAR
pvz. Ot dydis foto is cia
user posted image
dar cia grazu
o cia jau senokai mano galvoje brendusio fakturinio veltinio FANTASTISHKI PVZ

o cia knyga kurios tikrai noreciau, ale baisiai brangi... verysad.gif ajnu pavelt, pavelsiu pavelsiu, pataupysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 31 sausio 2008 - 10:41
Sveikos, dažnai čia lankausi ir grožiuosi jūsų darbais.....pabandžiau ir aš apvelti šilko šifono šalį, išdėliojau sluoksną (gan plonai - iš vilnos fabr.) , sušlapinau (apipurškiau šiltu muilinu tirpalu...) ir kažkodėl nenori prisivelti man ta vilna ??? g.gif Kiek be glostau (švelniai patrinu sukamaisiais judesiais...), vistiek atkimba nuo šilko...nesuprantu, ką ne taip darau ?
Parašykit kuri nors kokį pastebėjimą, jei nesunku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 01 31, 13:03)
Sveikos, dažnai čia lankausi ir grožiuosi jūsų darbais.....pabandžiau ir aš apvelti šilko šifono šalį, išdėliojau sluoksną (gan plonai - iš vilnos fabr.) , sušlapinau (apipurškiau šiltu muilinu tirpalu...) ir kažkodėl nenori prisivelti man ta vilna ??? g.gif Kiek be glostau (švelniai patrinu sukamaisiais judesiais...), vistiek atkimba nuo šilko...nesuprantu, ką ne taip darau ?
Parašykit kuri nors kokį pastebėjimą, jei nesunku... doh.gif

kiek laiko uztruko tamstos velimas?
paklok sali ant burbulines pleveles, ant salio paklok vilna, sudrekink, ismuiluok, tvarkingai susuk sali i burbuline plevele ir ilgai nuobodziai kociok, ilgai pakociojusi, isvyniok, tada suvyniok sali vel, tik pakeitusi vyniojimo krypti, ir vel ilgai ridenk, kociok....
ILGAI!!!
Vilna nesusivelia 20 kart i viena puse pakociojus, 20 i kita ir 15 kart patrynus sukamaisiai judesiais.
kai jau vilna prisivėle prie šilko, išvyniok ja iš burbulines, tada gali pametyti i stala, patrint sukamaisiais judesiais, taip greiciau pabaigsi velti, bet rezultatas nebus toks grazus.
lygiausiai saliai susivelia jei ilgai ilgai ir tvarkingai kocioji burbulineje.
pirma pasibandyk ant nedidelio silko gabalelio, kam visu geru saliu rizikuoti.
Atsakyti
Labai ačiū už operatyvų atsakymą bigsmile.gif
Tiesą sakant, bijojau vynioti į burbulinę plėvelę, kad raštai neišsibėgiotų...
Atsakyti