Nu, grožis tapciukių, neapsakomas
o svarbiausia kazkas naujo nesugalvociau niekaip .... labai gerai atrodo
Nu neatsispitsiu pasaldžialiežuvauti
g00te tapces ir kokybė ir pati idėja
g00te tapces ir kokybė ir pati idėja
Iš g00tes aš visada tikiuosi . Ir nenusiviliu
Gal tik tuos veidelius man būtų gaila su koja užminti
Gal tik tuos veidelius man būtų gaila su koja užminti
QUOTE(g00te @ 2008 01 25, 16:21)
aga piesiau
Pries tai issibandziau ant skiauteles veltinio, bandziau ja plauti - lyg ir neleidzia dazu, daba mirkau, neduokdie atmirks
o silkografija tai fainai, gaunasi tokie dazu efekciukai, tik va vilna nusidaze svelniau anei paprastai nusidazo silkas, nepaisant "milziniskos" dazu koncentracijos. Gal acto padauginau?
aga piesiau
Pries tai issibandziau ant skiauteles veltinio, bandziau ja plauti - lyg ir neleidzia dazu, daba mirkau, neduokdie atmirks
o silkografija tai fainai, gaunasi tokie dazu efekciukai, tik va vilna nusidaze svelniau anei paprastai nusidazo silkas, nepaisant "milziniskos" dazu koncentracijos. Gal acto padauginau?
kaip faina, Goote!!!! Dar nebandziau dazyti gatavo gaminio- o ziurau- verta:)))
O vilna ne taip ryskiai nusidazo kaip silkas- as daziau silka ir vilnos irgi imeciau- vienam puode viskas vire- vilna zymiai svelniau nusidaze..
q00te aš sužavėta ir šoke nuostabu
Goote, negaliu atsistebėti tavo tapkučių originalumu . Fantastika .
Kaskart lieku nustebinta tapkių formų įvairove, išradingumu, įv. medžiagų panaudojimu....
Kaskart lieku nustebinta tapkių formų įvairove, išradingumu, įv. medžiagų panaudojimu....
goote, tikrai labai nuostabios slepetes, man kaip ir ievuskai labiau patiko tik nudazytos slepetes
Bandysiu ikelt ir savo improvizacija dezutes adatines tema
Katinyti Kiek darbelio ir koks rezultatas
QUOTE(Katinytis @ 2008 01 27, 22:14)
as jau sita uzmaciau
fantastika, daugiau neturiu ka pridurt...
a.. turiu, originali forma, funkcionalus ir estetishkai isvaizdus uzsegimo budas, o viduje malonus siurprizas - ir visa viename stiliuje.
liuks.