Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

Ievuschka, angelas wub.gif wub.gif wub.gif jie visi pas tave nuostabūs, kaip tikri angelai, turintys kažkokią magišką galią wub.gif wub.gif Neįmanoma atsigėrėti tokiu grožiu wub.gif wub.gif wub.gif ...........
Atsakyti
Smagumas veltinio tema biggrin.gif
http://www.mamaqilla.com/feltingdog/
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 21, 12:18)
O pagamint užtrunka... na, vidutiniškai kokias 4-6 dienas (na, tiksliau-keturių-penkių dienų laisvas laikas, ištisai visą dieną gi nedarau  mirksiukas.gif ).

oi, kiek nemažai laiko reikia tokiam grožiui pagimdyti....Jau čia turi būti ne šiaip sau kantrus žmogus, bet su geležine kantrybe...Gal dėl to man labiau patinka šlapias vėlimas, pavoliojai 3 valandas -ir jau turi rezultatą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 01 22, 10:00)
oi, kiek  nemažai laiko reikia tokiam grožiui pagimdyti....Jau čia turi būti ne šiaip sau kantrus žmogus, bet su geležine kantrybe...Gal dėl to man labiau patinka šlapias vėlimas, pavoliojai 3 valandas -ir jau turi rezultatą. mirksiukas.gif

Kaip su ta kantrybe-tai nežinau g.gif Turbūt daug jos išnaudoju bebadydama, o vaikams-mažai telieka lotuliukas.gif Šlapias vėlimas ir man labiau patinka, tą pajutau iš eilės penkis rankiniukus nuvėlusi prieš Kalėdas. Labai smagu buvo :rolleyes:Ir rezultatas greitesnis. Pasiilgstu tokio vėlimo, tik kad ne visada galimybių yra namie, mano mažoji labai nori visada dalyvauti, o tada jau -ne darbas schmoll.gif Juolab,užsakymų turiu, tai ir badau, o kas išeina-tai jums pasirodau ax.gif
Bandžiau kažkada pamatuoti,kiek tiksliai laiko užtrunka angelo padarymas.Sunkiai sekėsi nustatyti, reiktų tokio ale šachmatininkų laikrodžio:kiek padirbai-nuspaudei mygtuką, kai vėl prisėdai-ir vėl nuspaudei, laikas toliau tiksi mirksiukas.gif Bet maždaug labai apytiksliai kokias mažiausiai 10-12 val. Čia jau greitai būtų. Niekaip neišmokstu mažiuko angeliuko padaryt, gi mažiau badyt reiktų. Bet jie vis auga auga, kol padarau-iki 25-32cm užauga lotuliukas.gif Bet dabar kai darysiu-būtinai pabandysiu sumažinti cool.gif
Atsakyti
Tokių gražių darbelių, tokių gražių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal kas galėtų krikšto drabužėlius 6 mėn. berniukui nuvelti? g.gif Laukiu pasiūlymų
Atsakyti
http://public.fotki....ai/img0007.html

va mano karoliukai tie su gintarais blush2.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
gal kam patiks g.gif sakykit savo mintis gal ko truksta tuose karoliuose doh.gif blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(god@ @ 2008 01 24, 17:54)
http://public.fotki....ai/img0007.html

va mano karoliukai tie su gintarais blush2.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
gal kam patiks g.gif  sakykit savo mintis gal ko truksta tuose karoliuose doh.gif  blush-anim-cl.gif

tfu rodo lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
senai sugalvojau serija "personazu", pabodus tirazavimui, viena nakti...
emiausi darbo lotuliukas.gif
a. balti tapciai su "dredais"
user posted image

b. Ruosiame "dredus" dazymui
user posted image

c. Dazom....
user posted image

d. pilki "dredai" baltomis su sruogelemis doh.gif
user posted image

e. Dama su "dredais" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
g00te - labai fainas reportažas thumbup.gif ir šleputės-puikios wub.gif Šaunuolė clap_1.gif (nors man asmeniškai gražiausios kaip ketvirtoj nuotraukoj, tik nudažytos)
Atsakyti
mirksiukas.gif ant kojos jos ir bus kaip 4
lotuliukas.gif
kazkaip ilga laika kartojausi,pabodau pati sau, gelytes, nerinukai doh.gif , norejosi sio to naujo.
dabar sedziu prie lietuvisku klumpiu, kaip cia butu galima ta reljiefini israizyta dekora ant klumpiu priekio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 25 sausio 2008 - 15:33
g00te, labai labai originalios tapkutės. clap_1.gif O man galutinis variantas superinis.

Negaliu įžiūrėti, ar viduje nupiešei?
Atsakyti
Nugi fantastiskos
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 01 25, 15:53)
g00te, labai labai originalios tapkutės.  clap_1.gif  O man galutinis variantas superinis. 

Negaliu įžiūrėti, ar viduje nupiešei?

aga piesiau
Pries tai issibandziau ant skiauteles veltinio, bandziau ja plauti - lyg ir neleidzia dazu, daba mirkau, neduokdie atmirks lotuliukas.gif

o silkografija tai fainai, gaunasi tokie dazu efekciukai, tik va vilna nusidaze svelniau anei paprastai nusidazo silkas, nepaisant "milziniskos" dazu koncentracijos. Gal acto padauginau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 25 sausio 2008 - 16:31