Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

ziurkytes labai mielos bigsmile.gif wub.gif , man idomu kaip tokias plonas kojytes Ievuchka padare rolleyes.gif uodegyte, cia gal slapiai vielyte apvelta? g.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės už gražius žodžius žiurkikėms smile.gif

QUOTE(Strielka @ 2007 12 10, 17:09)
ziurkytes labai mielos bigsmile.gif wub.gif  , man idomu kaip tokias plonas kojytes Ievuchka padare  rolleyes.gif uodegyte, cia gal slapiai vielyte apvelta? g.gif

Uodega-taip, apvelta vielikė, o kojytės-visai ne plonos, turiu omeny-kumpius/šalauneles biggrin.gif O pėdutės: rudosios-vielikė apsukta vilna , o baltosios-iš plokščiai velto kilimėlio iškirptos ir suklijuotos dvi dalys, tarp jų įklijuojant vielikę,kuri nueina toliau į šlaunikę , rankos taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sainara @ 2007 12 10, 13:56)
"Žalias muilas" taip ir vadinasi. Kauno Pramonės Senukuose esu pirkusi, tai jį radau oranžerijoj, prie visų trąšų gėlėms ir kitokios floristinės chemijos.

Žaliasis muilas

Aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri matet latekso Vilniuj parduodamo? blush2.gif kazkaip akis neukliuvo, o litro is Vilnos fabriko ne tas zodis kaip per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bandziau ir as zaliaji muila.... sugebejau per viena diena rankas suvaryti... itariu tik jis kaltas, manau mano rankoms jis netink, be to vyras paskaite aprasyma, tai eko sistemai negriztama zala daro, zodziu musu biovalymo irengimams ne kas... pasiliksiu ta muila amarams kokiems plauti ar terasai ax.gif na kaip sodo muila smile.gif o ir kvapas jo doh.gif erzina mane siaubingai ....
Atsakyti
aš taip pat turiu beveik pilną kibirėlį to muilo. Man nuo jo nuo pirštų oda atsiknojo. Jei kam labai reikia, galiu padovanoti, nes kitu atveju vešiu tėvams į sodą schmoll.gif .
Atsakyti
Tai nesuprantu lyg cia, bet kitoj temoj skaiciau kad su juo labai gerai, o pasirodo nieko gero. Tai ir uz ukini blogiau? kazin ar velimasis priklauso nuo to su kokiu muilu veli, nes man toks jausmas kad su ukiniu daug greiciau susivelia ir su alyvuogiu aliejaus muilu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 12 10, 20:21)
merginos, gal kuri matet latekso Vilniuj parduodamo?  blush2.gif kazkaip akis neukliuvo, o litro is Vilnos fabriko ne tas zodis kaip per daug lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

iš ties kur Vilniuje rasti šio gėrio? g.gif
Atsakyti
zalias muilas ir mano rankom nepatiko, kvapas nieko, velia nieko, bet rankos negrazios buna sad.gif
pelikes nuostabios thumbup.gif: , nagrinejausi, nagrinejausi ir pasirodo teisingai issinagrinejau smile.gif
kur latekso pirkti vilniuje as nezinau, bet as naudoju statybini silikona - tiesa, su juo labai slidu ant slapiu grindu smile.gif tai jei tapkes dovanom-reikia ispeti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 11 gruodžio 2007 - 07:57
Man idealiausiasis varijantas žalias muilas, aišku jei neturiu jokio užsienietiško.
Bet vis tiek kaip pagalbinę priemonę naudoju ir iki baltajį glicerininį.

1litrui reikia 1 valgomojo šaukšto žaliojo muilo, jei daugiau įdėsit, odelė nuo rankų lupsisi.Išbandyta mirksiukas.gif
Kai veliu su žaliu muilu, jei yra ant rankų kokia žaizdelė, užgyja greičiau.

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 11, 10:08)
Man idealiausiasis varijantas žalias muilas, aišku jei neturiu jokio užsienietiško.
Bet vis tiek kaip pagalbinę priemonę naudoju ir iki baltajį glicerininį.

1litrui reikia 1 valgomojo šaukšto žaliojo muilo, jei daugiau įdėsit, odelė nuo rankų lupsisi.Išbandyta mirksiukas.gif
Kai veliu su žaliu muilu, jei yra ant rankų kokia žaizdelė, užgyja greičiau.

Ant savo rankų suskaičiavau kokias šešias žaizdeles ( kaltos vėlimo adatos, vieną kartą-peilis, pora kartų paprasta adata doh.gif ).Turiu dar to žaliojo muilo, einu ką nors nuvelsiu mirksiukas.gif Išbandysiu smile.gif
Atsakyti
Zalio muilo geroji savybe tame,kad jis neputoja. Na bent jau man neputoja. Naudoju ji pirminiam apvelimui . Toliau veldama imu alyvuogiu muila. Nuo zalio muilo oda dar nebuvo nusilupus tongue.gif Tikrai labai patogus naudojimui.
Nors kiekviena daugiau velianti randa sau priimtiniausia varianta. NEmanau kad cia yra kokios nors taisykles. Bet be zalio muilo puikiausiai galima apsieiti jeigu jis netinka smile.gif
Atsakyti