ievuschka,tavo angeliukas nuostabus,o ta antra nuotrauka ,kaip paveiksla galima remint ir kabint ant sienos!
Eik tu sau , Ievuschka Dabar jau lauksim kaip šventės tavo angelų atsiradimo
Ievuchka, vis stebini savo angeliukais, bet kaip ta medeli ten tokiais lapukais padarei
Ievuschka, angelas lyg gyvas... Nebeturiu žodžių....
O jau sparnai kokie faini angelo
Tikrai labai gyvi tavo, Ievushka, angelai. Tik man į juos žiūrint visada vienas klausimas kirba - kiek laiko užtrunka subadyti TOKĮ angelą?
Dėkui, merginos, už tokią gausybę gražių žodžių
O pagamint užtrunka... na, vidutiniškai kokias 4-6 dienas (na, tiksliau-keturių-penkių dienų laisvas laikas, ištisai visą dieną gi nedarau ). Bet šis angelas labai jau ilgai lipdėsi, daugiau nei savaitę, gal net dvi Kažkaip jo rankos ne iškart pasidavė, labai ilgai rūbo paviršių lyginau, didelis toks išėjo, tai ir paviršiaus daug. Po to ne iškart pavyko į rankas tą šaką įspraust, nes buvau sumąsčiusi kokią dūdą daryt, atseit laiko nuleistą.Padariau, bet kažkaip netiko, tada tą šaką kol išmąsčiau, tai taip laikas ir sudegė Aš kažkaip ilgai cackinuosi su visom detalėm-sparnai, jų tvirtinimas, plaštakos, rankovės, o koks daiktelis rankose-tai reikalauja ypač daug krapštymosi, jis gi visada toks sąlyginai mažas turi būt...kad ir šis medelis-jo lapelius vos sučiupinėjau jau galvojau pinceto prireiks Per pora dienų tikrai nepadaryčiau, jeigu net ir laiko daugiau turėčiau...
QUOTE(silke:) @ 2008 01 21, 09:35)
Tikrai labai gyvi tavo, Ievushka, angelai. Tik man į juos žiūrint visada vienas klausimas kirba - kiek laiko užtrunka subadyti TOKĮ angelą?
O pagamint užtrunka... na, vidutiniškai kokias 4-6 dienas (na, tiksliau-keturių-penkių dienų laisvas laikas, ištisai visą dieną gi nedarau ). Bet šis angelas labai jau ilgai lipdėsi, daugiau nei savaitę, gal net dvi Kažkaip jo rankos ne iškart pasidavė, labai ilgai rūbo paviršių lyginau, didelis toks išėjo, tai ir paviršiaus daug. Po to ne iškart pavyko į rankas tą šaką įspraust, nes buvau sumąsčiusi kokią dūdą daryt, atseit laiko nuleistą.Padariau, bet kažkaip netiko, tada tą šaką kol išmąsčiau, tai taip laikas ir sudegė Aš kažkaip ilgai cackinuosi su visom detalėm-sparnai, jų tvirtinimas, plaštakos, rankovės, o koks daiktelis rankose-tai reikalauja ypač daug krapštymosi, jis gi visada toks sąlyginai mažas turi būt...kad ir šis medelis-jo lapelius vos sučiupinėjau jau galvojau pinceto prireiks Per pora dienų tikrai nepadaryčiau, jeigu net ir laiko daugiau turėčiau...
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 21, 11:18)
Dėkui, merginos, už tokią gausybę gražių žodžių
Ar turi laikiklį keliom adatom susistatyti?
ievuschka, stebiuosi neatsistebiu tavo kruopštumu, darbštumu ir kantrybe. Šį kartą dar labai stebiuosi medeliu, tik įsivaizduoti galiu kiek "krapštymosi" prie jo.
Idealiai viskas atlikta.
Idealiai viskas atlikta.
QUOTE(DOSETH @ 2008 01 21, 10:24)
Ar turi laikiklį keliom adatom susistatyti?
Turiu, galiu 9-ias iš karto susistatyt, bet nepatogu man su juo nors tu ką Tik pačioj pradžioj angelo kūną su juo badau,t.y. didelį plotą,ir tai tik tris adatas įsidedu, o galvą, rankas, kojas, visokias smulkias detales tai ir norėdamas su juo nepadarysi, ir naudos iš to jokios, kartais tarpai tarp adatų tame laikiklyje didesni už badomos detalės storį O be to-ir darant angelo kūną-juk tos kelios adatos tinka tik pirminiam formos suteikimui, o visas paviršiaus lygumas pasiekiamas badant ploniausia adata.Aš imu dvi adatas pirštais taip, kad tarp jų dūrių būtų mažas atstumas. Vienu žodžiu-kiekvienas prisitaiko,kaip jam atrodo geriausia, patogiausia, atranda savus būdus. Ai, esu krapštukė, tai ir krapštausi, neišeina man taip "tiap liap-ir baigta".
Nuostabus angelas, kaip ir visi galetum paroda padaryt angelu visus kiek pardavei pasiskolink
sveikos merginos pasigirsiu ir as savo veltais veltinio karoliais su gintariukais. Praeita savaite veliau
taigi jusu teismui mano karoliai
www.http://public.fotki.com/godos/veltiniokaroliai/img0007.html
ivertinkit
Papildyta:
ups nerodo kita dienele ikelsiu
ivertinkit
Papildyta:
QUOTE(god@ @ 2008 01 21, 16:14)
sveikos merginos pasigirsiu ir as savo veltais veltinio karoliais su gintariukais. Praeita savaite veliau
ivertinkit
ivertinkit
ups nerodo kita dienele ikelsiu