Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

oho bigsmile.gif ievuschka ,kaip tikram bityne.Ypac ta tikroviska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 01 17, 12:35)
Netgi geriau mirksiukas.gif
Tik įdomu, ar kai dekoruoji šilku jis neįsivelia?  Gal per daug jo dedi g.gif

ačiū už greitą atsakymėlį. blush2.gif Šilkas įsivelia bet vis tiek lieka truputį iškilusios garbanos...gali būti, kad ir dėl pluoštelio per didelio storio... blush2.gif Bandysiu dėti ploniau.
Atsakyti
Jeigu ateis žiema ax.gif , tai mano vaikas jau nebesušals biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
wow, rooma wub.gif
norec tokios kepurikes...nors sniego tuoj trys metai kaip nemaciau....bet su tokia kepure pati vaziuociau zhiemos ieshkot thumbup.gif
Atsakyti
Grazu seip tik nesiderina man truputi pilkas veltinis leopardinis kailis ir juodas salikas kailis su vilna ipac blush2.gif taj cia tik mano nuomone seip forma liux wub.gif
Atsakyti
Ačiū UUPs, malonu, kad patiko ax.gif
Veltiniuke, labai labai ačiū už kritiką. Kepurė realybėjė yra chaki spalvos ir kailyje yra panašios spalvos. O šalikas tik kartu forografavosi, jis ne prie tos kepurės ax.gif Nors šiaip, pagal Petruškevičių, biggrin.gif derinti viską labai nemadinga (juokauju, nors jis taip sakė)
Atsakyti
roomute, super kepurė. Su tokia ir didžiausias šalčmirys nesušaltų thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 18 sausio 2008 - 14:27
Rooma, -įdomi labai thumbup.gif O gal kailį prisiuvai prie jau nuveltos kepurės?
Atsakyti
Roomos temoj jau rašiau, bet čia pasikartosiu, kepurė LUX bigsmile.gif . Ir spalvos derančios (nes realybėje vilna chaki sppalvos, o ji dera prie šio kailio).

Sedonyt, atsakau vietoj Roomos (jau pati išklausinėjau biggrin.gif ), kailis prisiųtas tik ant ausų ir snapelio, kai buvo nuvelta kepurytė smile.gif .
Atsakyti
Rooma, kokia graži kepurė bigsmile.gif wub.gif wub.gif mmmmm....pasaka wub.gif wub.gif .....
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi, kad jums patiko mano velta kepurė mirksiukas.gif
Ačiū Jums visoms už pagyrimus aciuks.gif
Jowwwita, , esu dėkinga už smulkesnius paaiškinimus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Roomos kepurė tikrai labai stilinga thumbup.gif

O aš rodausi su naujausiu savo darbu-Angelas su šakele

user posted image

user posted image
Atsakyti