Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 15, 10:16)
Aš jau vakar tą straipsnį ir nuotraukėles užmačiau  4u.gif . Iš karto šūktelėjau, kad tai Aurelia darbas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Turiu ir mielai dėviu Aurelia pirštines, jos pačios pačiausios  wub.gif , mielų mieliausios. O moterėlės pamačiusios pagyrų negaili bigsmile.gif  thumbup.gif .

labai malonu blush2.gif
Atsakyti
norėjau pasiteirauti, dėl dekoravimo linu, iki šiol bandžiau tik šilko pluoštą... Knieti išbandyti, bet norėjau pasiteirauti, ar dedant lino pluoštą jis irgi taip šauniai kaip šilkas susigarbiniuoja ar tiesiog įsivelia į vilną ir tampa plokščias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 01 17, 11:15)
norėjau pasiteirauti, dėl dekoravimo linu, iki šiol bandžiau tik šilko pluoštą... Knieti išbandyti, bet norėjau pasiteirauti, ar dedant lino pluoštą jis irgi taip šauniai kaip šilkas susigarbiniuoja ar tiesiog įsivelia į vilną ir tampa plokščias? g.gif

Netgi geriau mirksiukas.gif
Tik įdomu, ar kai dekoruoji šilku jis neįsivelia? Gal per daug jo dedi g.gif
Atsakyti
Taj via manio gamybios pakabinama pelyte 4u.gif Megstuka biski nesejio numegzti blush2.gif bet per daug nepeikite pirmas dekoratyvinis zaisliukas tongue.gif

Vertinam , komentuojam :
http://tinypic.com/v...pic=6k7408k&s=1
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2008 01 17, 13:13)
Taj via manio gamybios pakabinama pelyte  4u.gif  Megstuka biski nesejio numegzti  blush2.gif  bet per daug nepeikite pirmas dekoratyvinis zaisliukas  tongue.gif

Vertinam , komentuojam :
http://tinypic.com/v...pic=6k7408k&s=1

Man megztukas kaip tik labai vykęs. Sijoną dėčiau kitokį: taip pat raudoną-baltą.
O pelė puiki.
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2008 01 17, 13:18)
Man megztukas kaip tik labai vykęs. Sijoną dėčiau kitokį: taip pat raudoną-baltą.
O pelė puiki.

Aciu ax.gif
Atsakyti
sveikos,merginos.labai nuostabus jūsų darbai 4u.gif .
gal kas turit nuveltą bitę gal galėtumėt idėti foto.bučiau labai dėkinga .išanksto dėkui
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2008 01 17, 15:37)
sveikos,merginos.labai nuostabus jūsų darbai  4u.gif .
gal kas turit nuveltą bitę gal galėtumėt idėti foto.bučiau labai dėkinga .išanksto dėkui

Esu padarius kelių rūšių bitelių-stilizuotų, ir labiau tikroviškų, su veltinio sparneliais, ir plonyčiais sparneliukais iš audinio:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokios grazios bitutes ypac tos kur prie medaus kibirelio wub.gif
Atsakyti
ramunele27, ikeliu ir as, mano paprastos bitutes:

user posted image
ir dar sesytes rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 17 sausio 2008 - 20:30
labai labai ačiū merginos 4u.gif tikrai pagelbėjot . smile.gif
Atsakyti
na saunuoles, merginos thumbup.gif grazios jusu biteles . net saldu darosi tongue.gif
Atsakyti