Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(balu @ 2008 01 15, 10:16)
Kuo greičiau kurk nuosavus MADOS NAMUS. Matai, koks pasisekimas nerealus g.gif .

QUOTE(ievuschka @ 2008 01 15, 10:29)
Aurelija - jau tos pirštinės tai labai panašios į tavąsias  mirksiukas.gifIšduok visas paslaptis ,a ! Bet įvertintos tai tikrai neblogai  cool.gif
O su balu sutinku-kažką turi daryti,kad tavo darbu nesinaudotų kiti prirašydami tik savo vardą  mirksiukas.gif

Dėkui, mergaitės, už pagyrimus angelui. man pačiai jis irgi patinka.Kiekvienąkart stengiuosi padaryt ką nors kitaip, atrasti ką nors naujo.Šįkart-tai sparnai.MB vis mesteldavo-padaryk nors kartą normalius sparnus, t.y. sparnų viršus pagal jį turėtų būti storesnis, gi ten ir mėsos dar būna  lotuliukas.gif taigi-pabandžiau.Dar ir konstrukciškai patobulinau, sugalvojau,kaip tvirčiau, stabiliau ir greičiau pritvirtinti sparnus.

Atsakau Minesotai- rankos badytos, į vidų dėta viela,po dar truputį šlapiai jas tarp rankų pavėliau ir tada pribadžiau prie kūno.O kojos  darytos irgi keliomis technikomis:klijuotas plokščiai veltas veltinis, į vidų dėta viela, jos galas (kojos riešas) apveltas šlapiai ir tvirtintas prie kūno. Vienu žodžiu-šįkart visokių technikų maišalynė gavosi, bet rezultatu aš patenkinta  rolleyes.gif

Irunia - man labai patiko tavo apyrankė  wub.gif Triguba konstrukcija, ir spalvų perėjimai- thumbup.gif

Labai jau seniai pas jus buvau uzsukusi...
Senbuviu darbai kaip visada tokie paties geri, grazus ir t.t

Gerai jus cia kalbate. Imk ir atsidaryk. Neimanoma imti ir kazko atsidarytis tik sugalvojus ar panorejus. Tam reikia dideliu investiciju ir pasirizimo.
Aurelijos darbai nuostabus, bet niekaip nesuprantu kodel ji leidzia taip naudotis savo darbais ir savimi. Nebent.. tai paranku.
Galiu pasakyti, kad galima prasimusti ir neturint savo mados namu, galeriju. Tam reikia noro ir daug darbo. Aisku neblogai ir kaip kam per galvas perlipti.

Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 01 15, 11:07)

Tos pirštinės yra idealios. Net sunku patikėti, kad tai rankų darbas. blink.gif . Ir siūlelė taip dailiai nusiūta, negi taip pat rankomis siūta blink.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 01 15, 11:29)

Atsakau Minesotai- rankos badytos, į vidų dėta viela,po dar truputį šlapiai jas tarp rankų pavėliau ir tada pribadžiau prie kūno.O kojos  darytos irgi keliomis technikomis:klijuotas plokščiai veltas veltinis, į vidų dėta viela, jos galas (kojos riešas) apveltas šlapiai ir tvirtintas prie kūno. Vienu žodžiu-šįkart visokių technikų maišalynė gavosi, bet rezultatu aš patenkinta  rolleyes.gif

Ačiū. Tikrai buvo verta tiek technikų panaudoti. Rankos ir kojos tokios grakščios išėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Ievuchka, angeliukas superinis thumbup.gif ir sparniukai ir rubelis angelo, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 15, 09:41)

Gerai jus cia kalbate. Imk ir atsidaryk. Neimanoma imti ir kazko atsidarytis tik sugalvojus ar panorejus. Tam reikia dideliu investiciju ir pasirizimo.
Aurelijos darbai nuostabus, bet niekaip nesuprantu kodel ji leidzia taip naudotis savo darbais ir savimi. Nebent.. tai paranku.
Galiu pasakyti, kad galima prasimusti ir neturint savo mados namu, galeriju. Tam reikia noro ir daug darbo. Aisku neblogai ir kaip kam per galvas perlipti.

Manau,kad Balu žodžius nebūtinai tiesiogiai reikia suprasti, tiesiog ir aš norėjau pasakyti, kad Aurelijos darbai jau pasiekė tam tikrą lygį thumbup.gif O tam,kad jį pasiektų tikrai reikia nemažai dirbti, laiko, jėgų įdėti,kažką net paaukoti. Taip pat ir savo vardą-juk tikrai niekas su pirmu darbu neišėjo į viešumą. Ateina laikas,kai tą vardą jau galima paskelbti garsiai. Va tada jau galima kalbėti apie norą, pasiryžimą, tikslus ir siekius. Jei žmogus to norės-visada pasieks. Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu,kad viskas žmogaus gyvenime priklauso nuo jo noro kažką padaryti/nedaryti.Tik jis valdo žmogaus veiksmus (na, bent jau kokiais 97%).
Papildyta:
QUOTE(Strielka @ 2008 01 15, 09:43)
Ievuchka, angeliukas superinis thumbup.gif ir sparniukai ir rubelis angelo, saunuole  thumbup.gif

Ačiū, Strielka smile.gif
Tik noriu pasakyti,kad jis -visas angelas, ne angeliukas.Toks namažas išėjo:nuo kojų iki dūdos - apie 36cm.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 15, 10:54)
Manau,kad Balu žodžius nebūtinai tiesiogiai reikia suprasti, tiesiog ir aš norėjau pasakyti, kad Aurelijos darbai jau pasiekė tam tikrą lygį  thumbup.gif O tam,kad jį pasiektų tikrai reikia nemažai dirbti, laiko, jėgų įdėti,kažką net paaukoti. Taip pat ir savo vardą-juk tikrai niekas su pirmu darbu neišėjo į viešumą. Ateina laikas,kai tą vardą jau galima paskelbti garsiai. Va tada jau galima kalbėti apie norą, pasiryžimą, tikslus ir siekius. Jei žmogus to norės-visada pasieks. Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu,kad viskas žmogaus gyvenime priklauso nuo jo noro kažką padaryti/nedaryti.Tik jis valdo žmogaus veiksmus (na, bent jau kokiais 97%).
Papildyta:
Ačiū, Strielka  smile.gif 
Tik noriu pasakyti,kad jis -visas angelas, ne angeliukas.Toks namažas išėjo:nuo kojų iki dūdos - apie 36cm.

drinks_cheers.gif Tu teisi. Norai ir tikejimas tais norais stumia i prieki.
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 01 15, 10:07)

Aš jau vakar tą straipsnį ir nuotraukėles užmačiau 4u.gif . Iš karto šūktelėjau, kad tai Aurelia darbas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Turiu ir mielai dėviu Aurelia pirštines, jos pačios pačiausios wub.gif , mielų mieliausios. O moterėlės pamačiusios pagyrų negaili bigsmile.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Laba rytą
Palaukit dar truputi ir Aurelija išlys iš po dailidienės šešėlio mirksiukas.gif
O per galvas lipti negerai, nes kas nors vėliau per tavo galvą perlips biggrin.gif
Reikia būti ŽMOGUMI, ir tvirtai laikytis savo poziciju.
Geros dienos visoms.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 01 15, 11:32)
Laba rytą
Palaukit dar truputi ir Aurelija išlys iš po dailidienės šešėlio mirksiukas.gif
O per galvas lipti negerai, nes kas nors vėliau per tavo galvą perlips biggrin.gif
Reikia būti ŽMOGUMI, ir tvirtai laikytis savo poziciju.
Geros dienos visoms.

Betkokiu atveju gali perlipti... Ir tai vyksta..
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 15, 10:36)
Betkokiu atveju gali perlipti... Ir tai vyksta..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif perlipti, aisku, gali, bet tas perlipimas atnesa tik slove panasia i lt seimunu ir menkaverciu popso zvagzduciu. su tokiu mentalitetu ir tokiom moralinem vertybem toli nenukeliausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 15, 09:41)
Labai jau seniai pas jus buvau uzsukusi...
Senbuviu darbai kaip visada tokie paties geri, grazus ir t.t

paaiskinsiu wink.gif Kuryba ne mano, mano tik atlikimas, o uz jas ir as gaunu neblogai wink.gif Be to uzsako Laura tikrai ne mazais kiekiais wink.gif taigi, dizaineres ne viska ir siuva pacios, tikrai tik mazaja dali, viska irgi atlieka samdomos siuvejos wink.gif Man zinokit labai dziugu, kad galiu matyti savo darbus, nesvarbu, kad su kitu vardu wink.gif Man tai irgi savotiskas pasiekimas ir ivertinimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 01 15, 12:38)
paaiskinsiu wink.gif Kuryba ne mano, mano tik atlikimas, o uz jas ir as gaunu neblogai wink.gif Be to uzsako Laura tikrai ne mazais kiekiais wink.gif taigi, dizaineres ne viska ir siuva pacios, tikrai tik mazaja dali, viska irgi atlieka samdomos siuvejos wink.gif Man zinokit labai dziugu, kad galiu matyti savo darbus, nesvarbu, kad su kitu vardu wink.gif Man tai irgi savotiskas pasiekimas ir ivertinimas wink.gif

O mes džiaugiamės kartu su tavim.

P.S. Ačiū Ievuschka.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 15, 09:29)
Irunia - man labai patiko tavo apyrankė  wub.gif Triguba konstrukcija, ir spalvų perėjimai- thumbup.gif

Tavo pagyrimas man pats geriausias įvertinimas 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti