Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(ievuschka @ 2008 01 14, 18:37)
Pasirodysiu - praeitos savaitės darbas Angelas Šauklys

ievuschka, labai labai gražus, grakštus, jaunas angelas wub.gif .
O jau rūbo koks grožis!!!!!!!!!

O tokias plonas rankytes ir kojytes taip pat vien adatėlėmis suvėlei? g.gif .

Atsakyti
[quote=ievuschka,2008 01 14, 16:37]
Pasirodysiu - praeitos savaitės darbas Angelas Šauklys

Tikrai labai nuostabus angelas thumbup.gif Pritariu Minesotai - rūbas irgi superinis, bet man dar užkliuvo naujoviški sparnai, berods dar nė vienas angelas tokių neturėjo g.gif Labai jau jie gražūs, tokie daugiasluoksniai

Atsakyti
Labai grazus Angelas wub.gif Toki i kokia paroda galima siusti thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi sparnai užkliuvo. Vajė vajė... kaip gaila, kad ne aš pirma sugalvojau. Mielai ir aš tokius prilipinčiau... Gražuuuuuuu.
Atsakyti
Na neįmanoma nesižavėti tokiu angelu .Pagarba Ievuschkai wub.gif
Atsakyti
Ievuschka, tavo angelai kas kartą vis gražesni ir gražesni wub.gif Kiba Dievas būsi? biggrin.gif
Atsakyti
Ką čia ir bepridursiu- NUOSTABUS ANGELAS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip visada angelas nerealus wub.gif

Pasivaidensiu kukliai ir aš. ax.gif
Paskutinieji darbeliai: apyrankė ir auskarai.
Atsakyti
Sedonel, Ievute, nustabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Angelas nerealus wub.gif
pirstines wink.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=15566227
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 01 15, 10:07)

Kuo greičiau kurk nuosavus MADOS NAMUS. Matai, koks pasisekimas nerealus g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 01 15, 09:07)

Aurelija - jau tos pirštinės tai labai panašios į tavąsias mirksiukas.gifIšduok visas paslaptis ,a ! Bet įvertintos tai tikrai neblogai cool.gif
O su balu sutinku-kažką turi daryti,kad tavo darbu nesinaudotų kiti prirašydami tik savo vardą mirksiukas.gif

Dėkui, mergaitės, už pagyrimus angelui. man pačiai jis irgi patinka.Kiekvienąkart stengiuosi padaryt ką nors kitaip, atrasti ką nors naujo.Šįkart-tai sparnai.MB vis mesteldavo-padaryk nors kartą normalius sparnus, t.y. sparnų viršus pagal jį turėtų būti storesnis, gi ten ir mėsos dar būna lotuliukas.gif taigi-pabandžiau.Dar ir konstrukciškai patobulinau, sugalvojau,kaip tvirčiau, stabiliau ir greičiau pritvirtinti sparnus.

Atsakau Minesotai- rankos badytos, į vidų dėta viela,po dar truputį šlapiai jas tarp rankų pavėliau ir tada pribadžiau prie kūno.O kojos darytos irgi keliomis technikomis:klijuotas plokščiai veltas veltinis, į vidų dėta viela, jos galas (kojos riešas) apveltas šlapiai ir tvirtintas prie kūno. Vienu žodžiu-šįkart visokių technikų maišalynė gavosi, bet rezultatu aš patenkinta rolleyes.gif

Irunia - man labai patiko tavo apyrankė wub.gif Triguba konstrukcija, ir spalvų perėjimai- thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 15 sausio 2008 - 09:31